Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Antea Group Sport en Edel Grass leggen nieuw non-infill jeugdveld aan

dinsdag 15 mei 2018

Antea Group Sport legt momenteel samen met Edel Grass de laatste hand aan een kunstgrasveld bij ASC Nieuwland in Amersfoort. Het gaat om een Soccer Blade Pro non-infill veld van 40 bij 50 meter, bestemd voor jeugdvoetbal.

Antea Group Sport is verantwoordelijk voor het grondwerk, de drainage en het toezicht van het nieuwe veld. De grasmat kan zowel bestaan uit een veld in de lengte of twee veldjes in de breedte, waar jeugdteams wedstrijden van 6 tegen 6 kunnen spelen. Edel Grass zorgt voor de installatie van het kunstgras. Mark van Spriel van Edel Grass: 'De club wilde graag alternatieven voor SBR of synthetische infill. In eerste instantie was non-infill te prijzig voor de club, maar omdat de aanwezige zandtechnische laag en de drainage nog goed waren, hebben we kosten kunnen besparen zodat non-infill, met 'een thatch vezel' welke dient als vervanger van het infill materiaal, toch mogelijk was.'

Opening jeugdtoernooi
De velden worden momenteel opgeleverd, vertelt Van Spriel. 'Deze week ronden we de laatste werkzaamheden af, zoals het straatwerk, de instructiebordjes en het plaatsen van de doeltjes.' Bedoeling is dat de eerste wedstrijd op zaterdag 9 juni 2018 wordt gespeeld tijdens de opening van het jeugdtoernooi. In september van dit jaar begint de nieuwe jeugdcompetitie.

door Guus van Rijswijck


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM