Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Someren investeert in speedsoccerveld

woensdag 7 maart 2018

Voetbalclub SV Someren start het liefst zo snel mogelijk met de aanleg van een speedsoccerveld, dat moet verrijzen op sportpark de Potacker. De gemeente heeft onder voorwaarden zijn medewerking toegezegd.

Het veld heeft een grootte van dertig bij vijftien meter en is voorzien van een boarding. Er is tevens een nettenconstructie, waardoor de bal altijd in het spel blijft. De club is zo'n 45.000 euro kwijt met de aanleg van het veld. Van dit bedrag is iets minder dan de helft opgebracht tijdens enkele acties. Een gedeelte komt van donaties (1200 euro). Het grootste bedrag (25.000) euro wordt door hoofdsponsor Larco Foods betaald.

Kwaliteit en juiste locatie
SV Someren wil al geruime tijd een nieuw speedsoccerveld. Omdat het veld voor een langdurige periode wordt aangelegd, is de club naar eigen zeggen zorgvuldig te werk gegaan. Daarbij zijn de juiste locatie en de juiste kwaliteit van belang, volgens het hoofdbestuur. Over de exacte locatie van het veld en de toegankelijkheid ervan buiten trainingsuren moeten nog nadere afspraken worden gemaakt met het gemeentebestuur.

Bron: ed.nl

door Guus van Rijswijck


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM