Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

CSC Sport zet puntjes op de i voor laatste Champions Trophy

maandag 12 februari 2018

CSC Sport zet momenteel de laatste puntjes op de i voor het realiseren van een hockey waterveld voor de allerlaatste Champions Trophy voor herenteams in 2018 in Breda.

De Champions Trophy, die bestaat sinds 1978, is het meest prestigieuze hockeytoernooi ter wereld en wordt om het jaar gehouden. Erik Gerritsen, directeur KNHB: 'Wij kijken ernaar uit om samen met de sportgemeenschap in en rond Breda deze laatste Champions Trophy te laten slagen.'

Compleet nieuw veld
Naast diverse toplaagrenovaties bij voetbalvelden, is CSC Sport momenteel in Breda betrokken bij de realisatie van een compleet nieuw - met zand ingestrooid - kunstgrasveld. Dit veld wordt voorzien van hekwerken en verhardingen rondom het veld; tevens zal er ledverlichting worden aangebracht.

Ombouw semi-waterveld
In verband met de benodigde capaciteit van hockeyvereniging BH&BC, zal bij oplevering van het nieuwe veld 5 direct en aansluitend worden gestart met de ombouw van het huidige semi-waterveld 4 van BH&BC. Dit semi-waterveld zal worden omgebouwd naar een waterveld, de GreenFields TX Elite, die zal worden geïnstalleerd op een nieuw aan te brengen e-layer.

Tijdelijke tribunes
De werkzaamheden zijn half januari 2018 opgestart en worden naar verwachting afgerond medio april 2018. Nadat de velden zijn gerealiseerd zullen er ook tijdelijke tribunes gebouwd worden en er komen diverse faciliteiten zoals voor vervoer en parkeren in de buurt. Het Champions Trophy- toernooi vindt plaats van 23 juni tot en met 1 juli 2018 en wordt in Breda voor de allerlaatste keer in haar historie gespeeld.

door Guus van Rijswijck


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM