Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Rutger Schuijffel kiest voor CSC Sport

vrijdag 9 februari 2018

Per 1 maart 2018 gaat Rutger Schuijffel het team van CSC Sport versterken.

Schuijffel gaat zich richten op de aanbestedingen en projecten in het rayon Noordoost Nederland, en zal landelijk een bijdrage leveren bij EMVI-aanbestedingen en deelnemen in diverse werkgroepen. Schuijffel is door zijn ruime werkervaring in de adviessector een bekende persoonlijkheid in de kunstgraswereld. In het verleden was hij onder meer werkzaam voor Haskoning, Kybys en Polytan. Daarnaast maakte hij deel uit van diverse werkgroepen en (norm)commissies.

Bewuste keuze
De overstap naar CSC Sport, de Nederlandse marktleider op het gebied van ontwerp, aanleg en onderhoud van sportvelden, is een bewuste keuze van Schuijffel. 'Doordat ik betrokken zal zijn bij het gehele traject van voorbereiding tot en met de oplevering, biedt CSC Sport mij veel kansen voor verdere ontwikkeling en groei.'

Met de uitbreiding van het team en door intensieve samenwerking met Greenfields en Tencate Grass wil CSC Sport haar dienstverlening verder optimaliseren. Tevens biedt het CSC Sport de mogelijkheid om naast participatie meer initiatieven te realiseren ter professionalsering van de kunstgrasmarkt.

door Nino Stuivenberg

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Coen Janssen | 13 februari 2018 | 10:22
Proficiat Rutger, veel Suc6!
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM