Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Fieldmanagement Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

PSV en Bam verlengen samenwerking tot 2022

donderdag 8 februari 2018

PSV Business en Bam Bouw en Techniek verlengen hun samenwerking tot medio 2022. PSV en Bam werken al ruim dertig jaar samen.

Bam is door de jaren heen bij diverse bouw- en verbouwfases van het stadion betrokken geweest. In maart van dit jaar start Bam met de nieuwbouw van de jeugdsectie op het PSV trainingscomplex De Herdgang. De samenwerking betekent tevens dat Bam tot 2022 als Official Sponsor verbonden blijft aan de club.

Nieuwe impulsen

Peter Fossen, directeur Operations bij PSV: 'Wij streven naar duurzame samenwerkingsverbanden en zijn zeer trots dat we het contract met Bam, dat al zo lang aan PSV verbonden is en het stadion van nieuwe impulsen voorziet, te verlengen'.

Transparant en accuraat
Jaap Hazeleger, directeur Bam Bouw en Techniek: 'Door de langdurige relatie kunnen wij transparant en accuraat inspelen op de wensen van PSV wat betreft hun accommodaties en dus meer toegevoegde waarde bieden. De verlenging van de samenwerking getuigt van wederzijds vertrouwen en is een garantie voor mooie resultaten in de toekomst'.

Nieuwe huisvesting
Bam start in maart met de bouw van de nieuwe huisvesting van de jeugdsectie op het trainingscomplex De Herdgang. In het multifunctionele complex komen onder meer een gymzaal, fitnessruimte, kleedkamers, onderwijsruimtes en kantoren. Daarnaast wordt de bestaande tribune uitgebreid. Bam levert de nieuwbouw volgens planning op in het voorjaar van 2019.

door Guus van Rijswijck


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM