Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Massale steun voor Erwin Beltman als Fieldmanager of the Year

donderdag 8 februari 2018

Erwin Beltman
Afgelopen dinsdag plaatste de redactie een oproep voor de verkiezing Fieldmanager of the Year 2019. Dat hebben we geweten: onze mailbox ontploft momenteel door het aantal steunbetuigingen voor Erwin Beltman, fieldmanager van Feyenoord.

Het concept van onze verkiezing is simpel: iedereen kan fieldmanagers aanmelden, waarna de jury een (voor)selectie maakt van de genomineerden. Ons verzoek om een fieldmanager aan te melden, werd opgepikt door twee groepen Feyenoord-supporters (met respectievelijk 45.000 en 14.000 volgers) op Facebook. Zij riepen op om massaal Erwin Beltman op te geven. Het resultaat: tientallen steunbetuigingen voor Beltman in onze mailbox.

Onder leiding van Beltman won Feyenoord vier keer op rij de titel voor beste grasmat van Nederland. Beltman was in 2016 al eens één van de genomineerden voor Fieldmanager of the Year, maar won toen niet. De tijd zal leren of daar in 2019 mogelijk verandering in komt.

De teller staat momenteel 'slechts' op 125 berichten. Gezien het motto van Feyenoord, 'geen woorden maar daden', verwacht de redactie dat er de komende dagen nog wel wat mailtjes zullen binnenstromen.

Onderstaand één van de oproepen die op Facebook geplaatst werd.


door Nino Stuivenberg

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM