Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Sportaccommodatie 2.0 is thema op Dag van de Sportaccommodaties

dinsdag 27 februari 2018

Op donderdag 8 maart 2018 vindt een nieuwe editie plaats van de Dag van de Sportaccommodaties in de Expo Houten. Daarbij zijn de belangrijkste aanbieders van duurzame innovatie aanwezig om de beursvloer te voorzien van gratis kennis en advies.

Verduurzaming van sportaccommodaties wordt een steeds groter focuspunt voor organisaties, verenigingen en gemeentes. Deze groeiende behoefte is duidelijk zichtbaar: het subsidiebudget van 6 miljoen euro dat de Rijksoverheid beschikbaar heeft gesteld voor de verduurzaming van sportaccommodaties is binnen een kleine twee weken bijna volledig uitgeput.

Innovaties en trends

Bezoekers alles te weten over ontwerp, bouw, inrichting, onderhoud en beheer van sportaccommodaties. Bedrijven uit de branche zijn aanwezig om de laatste innovaties en trends te tonen. De Dag van de Sportaccommodaties biedt een club, vereniging of gemeente dan ook de ideale kans om te shoppen.

Innovatieprijs
Daarnaast wordt voor de derde maal de Innovatieprijs Sportaccommodaties uitgereikt; een initiatief van BSNC, VSG en NOC*NSF.

Sportaccommodatie 2.0
Duurzaamheid is een belangrijk thema in de wereld van de sportaccommodaties. De eerste uitgave van Fieldmanager, die voor de DvdS verschijnt, heeft als thema de Sportaccommodatie van de toekomst.

door Guus van Rijswijck


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM