Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Demo accu bladblazers op 20 december in Veghel

maandag 11 december 2017

Op 20 december vindt er in bij Ploegmakers Cultuurtechniek/IBN in Veghel een demonstratie plaats met accu bladblazers. Belangstellenden is gevraagd om accu bladblazers ter beschikking te stellen voor deze test, waarvan een artikel/reportage komt in het nieuwe vaktijdschrift De Hovenier.

Het nieuwe vakblad De Hovenier richt zich de groene professionals die zich focussen op de particuliere tuinen en het MKB segment. De eerste uitgave van De Hovenier bevat o.a. een uitgebreid artikel over accu bladblazers. Voor dit test-artikel wordt een groot aantal accu bladblazers van de bekende en onbekende merken in bruikleen gegeven bij Ploegmakers Cultuurtechniek/IBN in Veghel om getest te worden.

Hoveniers, groenvoorzieners en andere belangstellenden kunnen zelf ook de bladblazers proberen en testen, tijdens een pop-up demonstratie van 13 uur tot 15 uur; De merken die in de test aan bod komen zijn onder andere Echo, Stihl, Husqvarna, Makita, Cobra, Ego, Pellenc, Kärcher, Powerworks, Einhell en Greenworks.


door Guus van Rijswijck


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM