Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Integratie van Fieldturf Benelux BV in Tarkett Sports per 1 januari

maandag 11 december 2017

Per 1 januari 2018 zal Fieldturf Benelux BV uit Gouda in zijn geheel integreren binnen Tarkett Sports, onderdeel van de Tarkett Group.

De kunstgrasactiviteiten van Fieldturf Benelux BV zullen vanaf 1 januari 2018 verder gaan onder de naam Fieldturf Tarkett SAS. De natuur- en hybride grasactiviteiten van Fieldturf Benelux BV zullen worden uitgevoerd door de hybridegras-divisie van Tarkett Sports: Grassmaster en Playmaster.

Voortzetting bedrijfsactiviteiten

De bedrijfsactiviteiten van Fieldturf worden gewoon voortgezet. Echter, niet meer zoals men gewend is onder Fieldturf Benelux BV, maar als Fieldturf Tarkett SAS en Tarkett Sports BV. Het team en de dienstverlening veranderen niet; Arjan Knottnerus en Adrie Markusse blijven verantwoordelijk voor alle activiteiten in de Benelux. De kunstgrasmerken Fieldturf en Desso blijft het bedrijf gewoon voeren, evenals zijn hybridegrasmerken Grassmaster en Playmaster.

Steeds meer hybride

Het nieuwe bezoek- en vestigingsadres per 1 januari 2018 wordt Galliërsweg 35A, 5349 AT in Oss. Er is bewust gekozen voor Oss in plaats van Gouda, legt Arjan Knottnerus uit. 'Tarkett Sports heeft in Oss namelijk een vestiging vanwaar hun hybrideactiviteiten wereldwijd georganiseerd worden. Hier beschikken wij over een grote opslag en is voldoende kantoorruimte aanwezig. Tevens is dit de basis van het materieel van de hybrideactiviteiten.' Die hybrideactiviteiten zullen in de toekomst alleen maar verder groeien, verwacht Knottnerus. 'Wij zien een grote groei van de hybridegrasactiviteiten in Nederland en België. In 2017 zijn in Nederland zeven Grassmaster-velden gerealiseerd, en heeft ook de Amsterdam Arena voor Playmaster gekozen. Deze groei zal naar verwachting in 2018 doorzetten.'

De huidige omzet van Fieldturf Benelux BV bedraagt circa 13,5 miljoen euro per jaar. Met 580.000 vierkante meter aan kunstgras voor sport in de Benelux is Fieldturf Benelux één van de grotere spelers in de kunstgrasmarkt.

door Nino Stuivenberg

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM