Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Toegenomen interesse in wetting agents

vrijdag 1 december 2017

Toegenomen interesse in Wetting agents
ICL merkt een toegenomen interesse in wetting agents onder fieldmanagers en greenkeepers over de Benelux. Mede daarom heeft ICL recent zijn Wetting agents een update gegeven.


Wetting agents bestaan uit oppervlaktespanningsverlagende stoffen (surface-active-agents). Ze zijn samengesteld uit een groot aantal moleculen die een fysieke verandering in de toplaag ten aanzien van watermanagement kunnen realiseren. ICL levert de laatste twee decennia al wetting agents aan greenkeepers en fieldmanagers. Recent heeft ICL zijn wetting agents verbeterd om deze nog effectiever en veiliger te maken.

Nieuwe H2Pro wetting agent lijn
Twan van Dijk van ICL zegt over de nieuwe lijn: 'Deze lijn is speciaal ontwikkeld om waterbeheersing voor greenkeepers, fieldmanagers en openbaar groenbeheerders nog gemakkelijker te maken. De nieuwe wetting agent lijn helpt bij het bestrijden en voorkomen van waterafstotende gedeeltes en dry patch.' Van Wijk vervolgt zijn relaas met: 'Dit zijn ook niet louter losse beweringen uit de lucht gegrepen, wij hebben diverse onderzoeken die onze beweringen steunen. En met de Green deal in het vooruitzicht sluiten onze producten prima aan op de marktvraag.' Klantervaringen van de H2Pro lijn zijn te vinden op de site.

Jaargetijde
In deze periode is wordt met name gebruik gemaakt van drainerende wetting agents (penetranten). Een penetrant onder de naam H2Pro Flowsmart is recent ook opgenomen binnen het H2pro productpakket. Z
In het H2Pro productpakket is ook een penetrant onder de naam H2Pro FlowSmart opgenomen.

door Willemijn van Iersel

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM