Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Nieuw kunstgras in Alphen aan de Rijn

woensdag 25 oktober 2017

Afgelopen maandag is in Alphen aan de Rijn de eerste spade gezet voor de aanleg van drie kunstgrasvelden bij sportclub ARC. De velden worden in de komende drie maanden gefaseerd opgeleverd. De aanleg wordt naar verwachting medio 2018 afgerond.


Het project wordt uitgevoerd door de combinatie van der Werff Infra en Fieldturf. De sportvereniging laat op haar website weten dat vandaag een belangrijke dag is en dat het twee jaar geleden ingezette kunstgrastraject een nieuwe fase in gaat.

Kunstgrasveld vervangen
Begin oktober werd, vooruitlopend op de werkzaamheden bij ARC al in opdracht van de gemeente een bestaand kunstgrasveld door Fieldturf vervangen. Het aantal Fieldturf kunstgrasvelden komt daarmee op vier. Arjan Knottnerus, directeur van Fieldturf Benelux laat weten hier trots op te zijn. 'Afgelopen zomer mochten we ook al het kunstgrasveld van vv Alphia leveren. In totaal hebben we dit jaar dus maar liefst vijf kunstgrasvelden geleverd in Alphen aan de Rijn. Daar mogen we best trots op zijn.'

Acceptabel niveau
ARC laat weten in overleg met de gemeente altijd te hebben gehandeld ‘vanuit de overtuiging dat deze kunstgrasvelden zeer hard nodig waren om de trainingscapaciteit voor de leden op een acceptabel niveau te brengen. Dat overleg ging niet altijd zonder slag of stoot maar de positieve steun van de gemeente waren erg belangrijk voor het slagen van dit project,' aldus de club op haar website.


door Guus van Rijswijck


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM