Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Groene Pluim voor Bras Fijnaart tijdens 60-jarig jubileum

woensdag 20 september 2017

Afgelopen donderdag 14 september heeft Bras Fijnaart het 60-jarig jubileum gevierd. De groenvoorziener kijkt terug op een zeer geslaagde en vooral gezellige dag.

Voor de festiviteiten had het bedrijf een van de loodsen omgebouwd tot feesttent, waar vanaf de vroege middag zo'n tweehonderd relaties en vijftig medewerkers werden ontvangen. Een aantal inspirerende sprekers was uitgenodigd, onder wie Egbert Roozen (VHG), Arjan Knottnerus (Fieldturf Benelux) en wethouder Thomas Zwiers van de gemeente Moerdijk.

Duurzaam ondernemen

Tijdens het symposium mocht Bras Fijnaart de Groene Pluim in ontvangst nemen. Deze uitreiking heeft als doel om bedrijven erkenning te geven voor hun inspanningen op het gebied van duurzaam ondernemen. De accreditatiecommissie liet weten dat Bras Fijnaart een koploper is binnen de groenbranche, omdat het bedrijf voorop loopt bij zowel arbeidsparticipatie, energiebesparingen en -transitie. Het bedrijf laat weten zich actief in te zetten om werklozen op te leiden en te behouden voor het werk in de groene ruimte. Ook zorgen 124 zonnepanelen naar eigen zeggen voor een duurzame energievoorziening en heeft het bedrijf plannen om aan de biobased industrie te leveren.


door Guus van Rijswijck

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM