Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Nieuw kunstgras in Bathmen

maandag 11 september 2017

In Bathmen (Overijssel) vindt op zaterdag 16 september de officiële opening plaats van het nieuwe kunstgrasveld van voetbalclub ABS. Het veld werd aangelegd door de Antea group.

Door de onverminderde toestroom van leden - zowel onder jongens als meisjes - ontstond bij de club uit de gemeente Deventer een tekort aan trainingscapaciteit. Met het nieuwe kunstgrasveld kunnen alle teams van ABS minimaal één keer in de week trainen.

Het bestuur van de club was enkele jaren geleden al gestart met activiteiten om het kunstgras te realiseren. Pas vorig jaar leidde het overleg met de gemeente Deventer ertoe, dat er budget werd vrijgemaakt voor vier velden in de gemeente Deventer, waarvan één bij ABS.

De club kon kosten besparen door zelf werkzaamheden uit te voeren. Dit gebeurde met hulp van Bathmense ondernemers, Loon- en Grondverzetbedrijf Bos BV, Loon- en Grondverzetbedrijf Tuller Bathmen en Brilman Bathmen. Daardoor kon de verlichting op het trainingsveld worden vervangen door Led-lampen.

De opening vindt plaats om 16 uur door wethouder Grijsen van de gemeente Deventer en de heer W. Denneboom, die ruim 30 jaar consul was voor KNVB en ABS.

Bron: Bathmensekrant.nl

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM