Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

GKB toplaagfrees voor het Duitse Gerry Weber Stadion

donderdag 6 juli 2017

GKB Machines leverde onlangs aan Gerry Weber Stadion in het Duitse Halle een toplaagfrees Combinator CB120 af. Deze machine zal gebruikt worden om de toplaag van het gras af te frezen.

In het Gerry Weber Stadion werd van 17 tot 25 juni het jaarlijks terugkerende Gerry Weber Open gehouden, een van de ATP World Tour 500-tennistoernooien. Bijzonder detail: het gras van het Centre Court wordt in de omgeving van het stadion onderhouden en voor het toernooi op pallets van 1x2 meter in het stadion gereden.

Over de toepassing van de CB120 in het stadion vertelt Rudolf Molenaar van GKB: 'Door de toplaag van het gras af te frezen wordt het niveau van de grasmat nog verder verhoogd. Er is onder andere gekozen voor de Combinator omdat deze machine uitgerust is met de Combirotor. Deze rotor kan worden voorzien van freesmessen, hybride beitels of verticuteermessen. Zo heeft het Gerry Weber Stadion de beschikking over een multifunctioneel machine, die ruim voldoet aan de hoge kwaliteitsstandaard die geƫist wordt.'

Naast tennis worden er in het stadion ook diverse andere sporten beoefend, waaronder handbal en volleybal.

door Kelly Kuenen


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM