Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Renovatie natuurgras voetbalvelden Aalst

donderdag 18 mei 2017

Het is inmiddels half mei, wat betekent dat de amateur voetbalcompetities op z'n eind lopen. De tijd van renovaties en onderhoud komt er dus weer aan.

Aannemingsbedrijf Jos Scholman heeft voornamelijk veel (jaarlijks) sportveldonderhoud gepland voor onder meer de zomerstop. Maar om direct vanaf de start van het nieuwe voetbalseizoen te kunnen gaan spelen op geheel gerenoveerde velden, is er door Roda Boys uit Aalst voor gekozen om nu alvast te beginnen met de renovaties.

Gefaseerde aanpak
Aannemingsbedrijf Jos Scholman zal op sportpark De Maaskant in de gemeente Zaltbommel gefaseerd vier velden gaan renoveren; allemaal natuurgrasvelden, waarvan één trainingsveld. Nadat eerst de drainage is aangelegd, wordt momenteel de bestaande toplaag omgezet om vervolgens een nieuwe zand- en toplaag aan te brengen die daarna weer wordt ingezaaid. Twee van de vier velden worden nu bewerkt, de andere twee volgen later nog. Het plaatsen van (deels) nieuw hekwerk, verlichting, dug-outs en doelen maken de renovatie compleet en de velden weer speelklaar.

door Nino Stuivenberg


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM