Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Rat Verlegh Stadion krijgt zonnepanelen

woensdag 8 maart 2017

Het Rat Verlegh Stadion van NAC Breda krijgt LED-verlichting en 1.900 zonnepanelen op de overkapping. Dat meldt de gemeente Breda in een persbericht.

Op deze manier geven de gemeente (de eigenaar van het stadion) en NAC Breda invulling aan de duurzame ambities van Breda om een CO2-neutrale stad te worden. De verduurzaming van het stadion is onderdeel van de totale verduurzaming van het gemeentelijk vastgoed. De lampen worden gemonteerd in de bestaande lichtmasten, waardoor er qua uiterlijk niets verandert aan het stadion.

Goede samenwerking
Algemeen Directeur Justin Goetzee van NAC Breda: 'Natuurlijk dragen wij als NAC graag ons steentje bij aan de ontwikkeling van Breda op het gebied van duurzaamheid. Door een goede samenwerking met de gemeente betekent dat in dit geval dat ons stadion een upgrade krijgt met het oog op de toekomst. Hiermee bespaart NAC op termijn op de energiekosten en het betekent dat het Rat Verlegh Stadion op dit gebied klaar is voor de komende jaren, met onder andere het EK voor vrouwen aankomende zomer.'

Bron: gemeente Breda

door Nino Stuivenberg


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM