Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

BSNC houdt platformbijeenkomst ‘Hoe ruim je een kunstgrasveld op?’

dinsdag 28 februari 2017

De Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek (BSNC) houdt 23 maart een platformbijeenkomst 'Hoe ruim je een kunstgrasveld op?'. Daarin presenteert het protocollen met concrete stappen hoe een kunstgrasveld te verwijderen.

Hoewel het RIVM heeft vastgesteld dat de gezondheidsrisico's van kunstgras met SBR te verwaarlozen zijn, twijfelen veel gemeenten over het vervangen van velden met rubber infill. Met deze discussie en het gegeven dat er sowieso veel velden het einde van de levensduur naderen, moeten veel kunstgrasvelden worden gerenoveerd.

De Werkgroep Renovatie van BSNC ziet hierin reden om protocollen op te stellen met concrete stappen om de kunstgrasmat, maar ook de onderbouw, op te ruimen. Het gaat om renovatiewerkzaamheden die passen bij wet- en regelgeving en zorgplicht.

Tijdens de avond gaan de bezoekers - naast onderlinge interactie - aan de slag met vragen die dwingen tot nadenken. Aanwezigen weten na afloop meer over de te zetten stappen en aspecten die een rol spelen bij renovaties.

Het programma vindt u hier.

Bron: bsnc.nl

door Guus van Rijswijck

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM