Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Tencate verwerft CSC Sport

dinsdag 14 februari 2017

Tencate Grass maakt vandaag de overname bekend van jarenlang strategisch partner Ceelen Sport Constructies BV (CSC Sport).

Deze toevoeging aan de Tencate Grass-groep maakt een geïntegreerde benadering mogelijk bij de levering en het onderhoud van sportvelden. CSC Sport gaat samenwerken met Tencate Grass-dochteronderneming Greenfields, ontwikkelaar en leverancier van getufte, geweven en hybridekunstgrassystemen. Samen kunnen zij klanten en hun eindgebruikers voorzien van efficiënte service en een innovatief aanbod van hoogwaardige kunstgrasgarens, componenten en systemen. Tevens kunnen zij de Nederlandse sportindustrie expertise bieden bij de aanleg, installatie en het onderhoud, zo valt te lezen op de site van CSC Sport.

Geïntegreerde systeembenadering
Michael Vogel, CEO van Tencate Grass, zegt over de aankondiging: "We zijn verheugd dat CSC Sport, een van de sterke en succesvolle Greenfields-partners, nu een integraal onderdeel vormt van de TenCate Grass-organisatie. CSC Sport is jarenlang een kwalitatief hoogstaand expert in de kunstgrasindustrie en een belangrijke speler in de Nederlandse markt. De Nederlandse kunstgrasmarkt is voor zowel de levering als de ontwikkeling van innovatieve kunstgrassystemen een belangrijke markt. Samen met CSC Sport kunnen wij onze klanten en hun eindgebruikers kwalitatief nog hoogwaardiger oplossingen bieden."

Theo Ceelen en André Ceelen, directeuren van CSC Sport, voegen hieraan toe: "Door aansluiting bij TenCate Grass wordt CSC Sport onderdeel van een succesvol team. Door de samenwerking met Greenfields kunnen we onze op maat gemaakte constructiemogelijkheden combineren met de hoogste kwaliteit getufte, geweven en hybridekunstgrassystemen. We kijken ernaar uit onderdeel te zijn van deze nieuwe samenwerking en de kansen die hierdoor ontstaan."

door Kelly Kuenen


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM