Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

De Nationale Grasdag: over kansen en mogelijkheden Green Deal

woensdag 19 oktober 2016

Nul gewasbescherming, minder bemesting en zuinig aan met water. De vraag is al lang niet meer waarom, maar hoe? Op welke manieren worden kansen en mogelijkheden voor een groener sportveldbeheer gecreëerd?

Antwoord hierop is te vinden op de 14e editie van de Nationale Grasdag op 1 februari a.s. in Stadion Galgenwaard, de thuishaven van FC Utrecht. Vanuit de vaste thema's gras, bodem, bemesting, onderhoud en management presenteert Nationale Grasdag een dynamische en interactieve masterclass rondom de Green Deal 2020.

Hoe werkt u verantwoord en professioneel aan een groenere omgeving, zonder de kwaliteit en veiligheid van sportvelden in gevaar te brengen? Hoe stemt u planmatig en technisch beheer daarbij naadloos op elkaar af? En welke mogelijkheden zijn er om bijvoorbeeld strategisch te bemesten voor meer weerbaarheid en met welke botanische samenstelling creëert u nu eigenlijk de beste uitgangspositie voor een 'groener' veld. Nationale Grasdag komt met antwoorden, tips en adviezen.

Vernieuwde ambiance
Nationale Grasdag bundelt expertise en innovatie vanuit de advieswereld, het bedrijfsleven en onderwijs. Het plenaire programma vindt plaats in het onlangs totaal vernieuwde en stijlvolle hoofdgebouw van FC Utrecht en wordt afgewisseld met een indrukwekkend bezoek aan het stadionveld met medewerking van Jan Gijzen, de nieuwe Senior Groundsman van FC Utrecht, en Arno Harmsen van de Grasmeesters. Inschrijven is mogelijk via www.nationalegrasdag.nl.


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM