Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

BSNC Studiedag over de keuze tussen natuur- en kunstgras

vrijdag 6 november 2015

Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek (BSNC) organiseert 24 november en 2 december studiedagen 'Gras of kunstgras: maak een verantwoorde keuze'.

Deelnemers leren tijdens de bijeenkomst meer over de verschillende typen sportvelden voor voetbal, zodat zij beter weten welk type sportveld bij hun situatie past. Daarbij worden thema's als de opbouw, de beleving bij het gebruik, de milieubelasting gerelateerd aan de aanleg, het onderhoud en de renovatie van de velden en de totale exploitatiekosten behandeld.

Het programma van 24 november en 2 december wordt gevuld met thema's als 'Typen sportvelden voor voetbal', 'De milieubelasting', 'De beleving' en 'Investering en exploitatiekosten'. Sprekers zijn Sjaak Groen (HAS), Patrick Balemans (KNVB), Gert-Jan Kieft (Kiwa ISA Sport), Jochem Knol (Grontmij), Rutger Schuijffel (SC Woezik/Polytan) en Seth van der Wielen (Kybys).

De studiedagen zijn gericht op accountmanagers van aannemers en leveranciers, beleidsmedewerkers en beslissers bij de overheid, bestuurders en beslissers bij sportverenigingen en beheerorganisatie en vinden plaats op twee verschillende locaties: dinsdag 24 november bij HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen en woensdag 2 december bij Bondsbureau KNVB.

Kijk voor meer informatie over onder andere het programma op de site van BSNC.


door Kelly Kuenen


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM