Archief Agenda Adverteren Abonneren Contact Disclaimer
Fieldmanagement Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
Dak & Gevel Groen
Groundsman
Stad + Groen
Nieuwe beregeningsinstallatie SV Kampong
Aquaco heeft de automatische beregeningsinstallatie opgeleverd van het nieuwe kunstgras-hoofdveld van SV Kampong Hockey te Utrecht.
12-10-2017 Lees meer...
PROJECT: Renovatie hoofdveld vv Staphorst
Vos Ruinerwold heeft de opdracht van vv Stophorst gekregen om het hoofdveld te renoveren
06-09-2017 Lees meer...
Aanleg waterveld bij Olympiastadion Berlijn
Intergrass heeft, op het trainingscomplex bij het Olympiastadion in Berlijn, het nieuwste type waterveld, Domo Ultimate, aangelegd.
07-07-2017 Lees meer...
Plaatsing luchthal voor zaalhockey
In de hockeywereld is er een behoefte aan zaalhockeyhallen om zowel in te kunnen spelen en trainen. Poly-Ned heeft een hal voor hockey ontwikkeld en de eerste twee luchthallen voor zaalhockey in 2015 geplaatst bij Kampong.
07-07-2017 Lees meer...
Levering inrichtingsmaterialen Nationaal Hockeycomplex “Wilrijkse Pleinen”
In opdracht van Scheerlinck Sport NV België heeft Erma Sport twee nieuwe kunstgraswatervelden volledig voorzien van inrichtingsmaterialen.
07-07-2017 Lees meer...
Sportcourt met hockey in Wageningen
Een park waarin spelen, sport en samenzijn centraal staan. In het midden een multifunctioneel kunstgras court voor hockeyen, voetballen en handballenen de mogelijkheid om een net op te hangen voor volleybal, badminton en tennis. Het oude afgetrapte grasveld daarnaast werd een plek voor freerunnen en calisthenics.
07-07-2017 Lees meer...
Vervanging kunstgrasveld Hockeyclub Oude IJsselstreek
In 2011 is Hockeyclub Oude IJsselstreek opgericht bij voetbalclub SDOUC. De club is sindsdien ontzettend gegroeid. Met meer dan 200 enthousiaste leden, opgeleide trainers en de hulp van vele vrijwilligers draait de club volwaardig mee in de hockeywereld.
07-07-2017 Lees meer...
Aanleg kunstgras voetbalvelden VV Hardinxveld
VV Hardinxveld heeft de wens om voldoende en kwalitatief goede trainingsfaciliteiten te krijgen op hun huidige sportcomplex. In samenwerking met de gemeente Hardinxveld-Giessendam heeft de vereniging de mogelijkheid gecreëerd om hun tweede veld en trainingsveld te voorzien van kunstgras
07-07-2017 Lees meer...
Renovatie hockeyveld Upward
Hockeyclub A.H.M.C. Upward speelt sinds 1957 haar thuiswedstrijden op sportpark De Bakenberg te Arnhem. Deze locatie wordt tevens vanuit Sportcentrum Papendal ingezet voor hockeytrainingen van de nationale teams.
07-07-2017 Lees meer...
Realisatie discuswerppunt bij AV Impala in Drachten
Afgelopen jaar heeft de atletiekvereniging AV Impala, uit Drachten, een nieuw werppunt in gebruik genomen. Rond dit werppunt, wat gebruikt wordt voor onder meer discuswerpen, kogelslingeren en kogelstoten, heeft Intergrass kunstgras geïnstalleerd.
27-04-2017 Lees meer...
Renovatie van de spraycoating toplaag in Panningen
Stichting Thyas de eigenaar van de 4/6 laans atletiekbaan in Panningen was bezig met de plannen voor renovatie van de spraycoating toplaag. Uitkomst van diverse onderzoeken was dat enkel een nieuwe spraycoating demping en vlakheid niet afdoende zouden zijn en dat de aanleg van een Sandwich toplaag niet binnen het totale budget zou passen.
27-04-2017 Lees meer...
Renovatie Atletiekbaan in Heerde
Het aanbrengen van nieuwe toplaag op 6 laans kunststof Atletiekbaan in Heerde. De atletiekbaan is aangelegd in 2005 en is vanwege scheurvorming in de kunststof toplaag vervroegd voorzien van een geheel nieuwe kunststof toplaag.
27-04-2017 Lees meer...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ... | 12
AGENDA
Demotour Milati en Fleet Line Markers
Datum: maandag 20 november 2017
Tijd: 20 t/m 24 november 2017
Locatie: Diverse locaties
Lees meer...
BSNC-bijeenkomst ‘Kunstgras: de discussie voorbij?’
Datum: donderdag 14 december 2017
Lees meer...
15e Nationale Grasdag
Datum: woensdag 24 januari 2018
Locatie: Amsterdam Arena
Lees meer...
Archief
Adverteren
Abonneren
VACATURES