Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
KYBYS
Postbus 371
5280 AJ Boxtel
Nederland

Tel: 0411 678 055 / 06 542 475 79
Fax: 0411 610 552
E-mail: seth.vanderwielen@kybys.nl

www.kybys.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Gullit haalt opnieuw uit naar kunstgras
Ruud Gullit heeft op een bijeenkomst in Londen opnieuw uitgehaald naar kunstgras. Volgens hem is de kwaliteit het Nederlandse voetbal achteruit gehold door kunstgras.
Lees meer
Eerste Tarkett mini-symposia kunstgras volgende week van start
Tijdens vier symposia worden vragen beantwoord die veldeigenaren of clubs tegenkomen bij de aanleg of renovatie van een kunstgras-, hybride- of natuurgrasveld. 22 en 23 maart vinden de eerste bijeenkomsten plaats.
Lees meer
Mini-symposia ‘Heeft kunstgras de toekomst?’
De ontwikkelingen in zowel kunstgras, hybride gras en natuurgras volgen elkaar snel op. Tijdens vier minisymposia helpen Fieldturf Tarkett en partners Bouma, Topgrass, Rolugro en GKB mensen op weg rond dit thema.
Lees meer
Rutger Schuijffel kiest voor CSC Sport
Per 1 maart 2018 gaat Rutger Schuijffel het team van CSC Sport versterken.
Lees meer
Kybys breidt team uit met bekende naam in de sportbranche
Christian van Genugten treedt per 1 maart 2018 in dienst bij Kybys ingenieurs en adviseurs als projectmanager.
Lees meer
Themadag 'smart fieldmanagement' druk bezocht
De vijftiende editie van de Nationale Grasdag stond woensdag 24 januari volledig in het teken van innovaties in fieldmanagement. De dag trok zo'n 300 aanwezigen.
Lees meer
Han krijgt als eerste hogeschool plek in innovatiecentrum KNVB
De faculteit Sport en Bewegen van de Hogeschool Arnhem Nijmegen heeft als eerste hogeschool een plek gekregen in het KNVB-innovatiecentrum in Zeist.
Lees meer
Nationale Grasdag: de slimme grasmat is niet alleen een toekomstbeeld
Over twee weken vindt de vijftiende editie van de Nationale Grasdag plaats, dit jaar in de Amsterdam Arena. Het thema: smart fieldmanagement.
Lees meer
Nationale Grasdag over toekomstig sportveldbeheer
Op woensdag 24 januari 2018 krijgen bezoekers in de Amsterdam Arena alles te horen en te zien over smart fieldmanagement.
Lees meer
Nieuw O2-veld in Aalten
Op 31 oktober is het nieuwe O2-veld bij voetbalvereniging AD’69 overgedragen. Het veld werd aangelegd door Hofmeijer Cultuurtechniek en mogelijk gemaakt door een spaaractie van DCM, de 'Grote Grass Match'.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8
Vis- en plantenkweek oplossing voor oude zwembaden
Een gesloten systeem voor vis-, planten- en algenkweek. En zo veel mogelijk gerund door mensen met een beperking. Dat is dé duurzame en rendabele oplossing voor voormalige zwembaden. Kybys ingenieurs & adviseurs heeft deze 'Aquaponics Plus' uitgewerkt.
Wie mag het derde Gouden Klavertje opspelden?
Er waren dit jaar ongeveer 50 inzendingen van bedrijven voor de derde editie van de GTH Beursprijs: het Gouden Klavertje. Een jury met daarin alle persmuskieten die iets te zoemen hebben op het gebied van tuin en park, aangevuld met VHG-voorzitter Rien van der Spek, koos daaruit elf nominaties.
Optimalisering ruimtelijke kwaliteit
Begraafplaatsen kunnen zich prima lenen natuurbeleving, eventueel met de toevoeging van kunst.
Perfect Pitches
Vakblad Fieldmanager laat in deze rubriek de meest bijzondere projecten van de afgelopen periode zien.
Nationale grasdag toont cockpit en dashboard van het toekomstig sportveldbeheer
De Nationale Grasdag komt er weer aan! Op woensdag 24 januari a.s. krijg je in de Amsterdam ArenA alles te horen en te zien over smart fieldmanagement. Wat mogen we verwachten van de slimme grasmat? Welke ontwikkelingen zijn er rondom sensoring (gps) en precisiebeheer?
Balemans (KNVB): 'Deze tender heeft ons geld gekost, maar we gunnen de clubs goed materieel'
Kinderen gaan spelen op kleinere veldjes, in kleinere teams en zonder scheidsrechter. Dat heeft de KNVB in januari 2017 besloten. Nederland volgt hiermee het voorbeeld van Engeland, Duitsland, Spanje en Portugal.
Perfect Pitches
Vakblad Fieldmanager laat in deze rubriek de meest bijzondere projecten van de afgelopen periode zien. Uw project ook op deze projectenparade? Stuur een mail naar project@nwst.nl en u wij zenden u alle info.
Renovatie kunstgras
Als u pakweg een jaar of acht geleden een kunstgrassportveld heeft laten aanleggen bij uw voetbal-, hockey-, tennis- of korfbalvereniging, krijgt u er onvermijdelijk mee te maken: een keuringsresultaat waaruit blijkt dat het veld volgend seizoen niet meer voldoet aan de normen die gesteld worden aan het gebruik voor competitie.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7