Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
KYBYS
Postbus 371
5280 AJ Boxtel
Nederland

Tel: 0411 678 055 / 06 542 475 79
Fax: 0411 610 552
E-mail: seth.vanderwielen@kybys.nl

www.kybys.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Volledige overname Kybys afgerond
Kybys is vanaf vandaag geheel in handen van de directeuren Bart van Pagée en Seth van der Wielen. Oprichter Bart van de Wouw heeft zijn laatste aandelen aan hen overgedragen.
Lees meer
Kybys betrokken bij organisatie Champions Trophy in Breda
Momenteel vindt in Breda op het complex van BH & BC Breda de Hockey Champions Trophy plaats. De organisatie vindt plaats in samenwerking met ingenieursbedrijf Kybys.
Lees meer
Nieuw materiaal voor nieuw jeugdcomplex ‘1908’ Feyenoord
Vorige week zijn de materialen geleverd op het splinternieuwe jeugdcomplex van Feyenoord, genaamd ‘1908’. Het nieuwe complex werd op 20 juni geopend.
Lees meer
Nieuw natuurgras met O2-concept in Goeree Overflakkee
Momenteel wordt er in de gemeente Goeree Overflakkee gewerkt aan 2 nieuwe velden met het O2-natuurgrasconcept. Dit concept moet de grasvelden op een hoger kwaliteitsniveau brengen en houden.
Lees meer
Gullit haalt opnieuw uit naar kunstgras
Ruud Gullit heeft op een bijeenkomst in Londen opnieuw uitgehaald naar kunstgras. Volgens hem is de kwaliteit het Nederlandse voetbal achteruit gehold door kunstgras.
Lees meer
Eerste Tarkett mini-symposia kunstgras volgende week van start
Tijdens vier symposia worden vragen beantwoord die veldeigenaren of clubs tegenkomen bij de aanleg of renovatie van een kunstgras-, hybride- of natuurgrasveld. 22 en 23 maart vinden de eerste bijeenkomsten plaats.
Lees meer
Mini-symposia ‘Heeft kunstgras de toekomst?’
De ontwikkelingen in zowel kunstgras, hybride gras en natuurgras volgen elkaar snel op. Tijdens vier minisymposia helpen Fieldturf Tarkett en partners Bouma, Topgrass, Rolugro en GKB mensen op weg rond dit thema.
Lees meer
Rutger Schuijffel kiest voor CSC Sport
Per 1 maart 2018 gaat Rutger Schuijffel het team van CSC Sport versterken.
Lees meer
Kybys breidt team uit met bekende naam in de sportbranche
Christian van Genugten treedt per 1 maart 2018 in dienst bij Kybys ingenieurs en adviseurs als projectmanager.
Lees meer
Themadag 'smart fieldmanagement' druk bezocht
De vijftiende editie van de Nationale Grasdag stond woensdag 24 januari volledig in het teken van innovaties in fieldmanagement. De dag trok zo'n 300 aanwezigen.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8
Perfect Pitches
Ook in deze uitgave van Fieldmanager staat weer een forse opsomming van Perfect Pitches. Acht keer per jaar een verslag van de meest bijzondere projecten op gebied van sport. Uw project ook op deze projectenparade? Stuur een mail naar project@nwst.nl en wij zenden u alle info.
Steviger, vlakker en minder speelschade
Lava Oxygen is het cruciale bestanddeel van het O2-natuurgrasconcept. Deze lava is poreus, hoekig van vorm en haakt in elkaar. Hierdoor ontstaat er veel ruimte voor water en lucht in de toplaag en verdichten velden niet.
Vis- en plantenkweek oplossing voor oude zwembaden
Een gesloten systeem voor vis-, planten- en algenkweek. En zo veel mogelijk gerund door mensen met een beperking. Dat is dé duurzame en rendabele oplossing voor voormalige zwembaden. Kybys ingenieurs & adviseurs heeft deze 'Aquaponics Plus' uitgewerkt.
Wie mag het derde Gouden Klavertje opspelden?
Er waren dit jaar ongeveer 50 inzendingen van bedrijven voor de derde editie van de GTH Beursprijs: het Gouden Klavertje. Een jury met daarin alle persmuskieten die iets te zoemen hebben op het gebied van tuin en park, aangevuld met VHG-voorzitter Rien van der Spek, koos daaruit elf nominaties.
Optimalisering ruimtelijke kwaliteit
Begraafplaatsen kunnen zich prima lenen natuurbeleving, eventueel met de toevoeging van kunst.
Perfect Pitches
Vakblad Fieldmanager laat in deze rubriek de meest bijzondere projecten van de afgelopen periode zien.
Nationale grasdag toont cockpit en dashboard van het toekomstig sportveldbeheer
De Nationale Grasdag komt er weer aan! Op woensdag 24 januari a.s. krijg je in de Amsterdam ArenA alles te horen en te zien over smart fieldmanagement. Wat mogen we verwachten van de slimme grasmat? Welke ontwikkelingen zijn er rondom sensoring (gps) en precisiebeheer?
Balemans (KNVB): 'Deze tender heeft ons geld gekost, maar we gunnen de clubs goed materieel'
Kinderen gaan spelen op kleinere veldjes, in kleinere teams en zonder scheidsrechter. Dat heeft de KNVB in januari 2017 besloten. Nederland volgt hiermee het voorbeeld van Engeland, Duitsland, Spanje en Portugal.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7