Archief Agenda Adverteren Abonneren Contact Disclaimer
Fieldmanagement Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
Dak & Gevel Groen
Groundsman
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
KYBYS
Postbus 371
5280 AJ Boxtel
Nederland

Tel: 0411 678 055 / 06 542 475 79
Fax: 0411 610 552
E-mail: seth.vanderwielen@kybys.nl

www.kybys.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Column Mark van Haren (Kybys): Natuurbegraven: ja, mits…
In een blog vertelt Mark van Haren over de instandhouding van terreinen met behulp van een natuurbegraafplaats – en over economische dragers.
Lees meer
Nationale Grasdag over toekomstig sportveldbeheer
Op woensdag 24 januari 2018 krijgen bezoekers in de Amsterdam Arena alles te horen en te zien over smart fieldmanagement.
Lees meer
Nieuw O2-veld in Aalten
Op 31 oktober is het nieuwe O2-veld bij voetbalvereniging AD’69 overgedragen. Het veld werd aangelegd door Hofmeijer Cultuurtechniek en mogelijk gemaakt door een spaaractie van DCM, de 'Grote Grass Match'.
Lees meer
Antea Group Sport start met aanleg kunstgrasveld DAW
Antea Group Sport is op vrijdag 27 oktober begonnen met de aanleg van een half kunstgrasveld bij voetbalvereniging DAW uit Schaijk.
Lees meer
Aanleg O2-veld op sportpark De Marken in volle gang
Op sportpark De Marken in Almere is het mengen van een O2-natuurgrasveld in volle gang. Het veld gaat gebruikt worden voor american football.
Lees meer
Vijftiende Nationale Grasdag over smart fieldmanagement
In de Amsterdam Arena presenteert Nationale Grasdag op woensdag 24 januari 2018 de themadag 'smart fieldmanagement'.
Lees meer
Wie mag het derde Gouden Klavertje opspelden?
Er waren dit jaar ongeveer 50 inzendingen van bedrijven voor de derde editie van de GTH Beursprijs: het Gouden Klavertje.
Lees meer
Tophockey in België op Greenfields TX Elite
Bij HC Taxandria in het Belgische Oud Turnhout vond afgelopen zondag de officiële opening van het nieuwe Greenfields TX Elite veld plaats. De burgemeester van Oud Turnhout was hierbij aanwezig.
Lees meer
PROJECT: Renovatie hoofdveld vv Staphorst
Vos Ruinerwold heeft de opdracht van vv Stophorst gekregen om het hoofdveld te renoveren
Lees meer
VV Waddenoijen kiest voor Promax PE-infill
Voetbalvereniging Waddenoijen uit de gemeente Tiel beschikt vanaf seizoen 2017-2018 over 1,5 nieuw kunstgrasveld. Gekozen is voor Fieldturf 360XL ingestrooid met het nieuwe Promax PE-infill, dat Fieldturf zelf heeft ontwikkeld en in eigen huis produceerd.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7
Vis- en plantenkweek oplossing voor oude zwembaden
Een gesloten systeem voor vis-, planten- en algenkweek. En zo veel mogelijk gerund door mensen met een beperking. Dat is dé duurzame en rendabele oplossing voor voormalige zwembaden. Kybys ingenieurs & adviseurs heeft deze 'Aquaponics Plus' uitgewerkt.
Wie mag het derde Gouden Klavertje opspelden?
Er waren dit jaar ongeveer 50 inzendingen van bedrijven voor de derde editie van de GTH Beursprijs: het Gouden Klavertje. Een jury met daarin alle persmuskieten die iets te zoemen hebben op het gebied van tuin en park, aangevuld met VHG-voorzitter Rien van der Spek, koos daaruit elf nominaties.
Balemans (KNVB): 'Deze tender heeft ons geld gekost, maar we gunnen de clubs goed materieel'
Kinderen gaan spelen op kleinere veldjes, in kleinere teams en zonder scheidsrechter. Dat heeft de KNVB in januari 2017 besloten. Nederland volgt hiermee het voorbeeld van Engeland, Duitsland, Spanje en Portugal.
Perfect Pitches
Vakblad Fieldmanager laat in deze rubriek de meest bijzondere projecten van de afgelopen periode zien. Uw project ook op deze projectenparade? Stuur een mail naar project@nwst.nl en u wij zenden u alle info.
Renovatie kunstgras
Als u pakweg een jaar of acht geleden een kunstgrassportveld heeft laten aanleggen bij uw voetbal-, hockey-, tennis- of korfbalvereniging, krijgt u er onvermijdelijk mee te maken: een keuringsresultaat waaruit blijkt dat het veld volgend seizoen niet meer voldoet aan de normen die gesteld worden aan het gebruik voor competitie.
Het hele jaar voetballen op natuurgras:
Als beheerder van natuurgrassportvelden bent u het hele jaar bezig om het gras in een optimale conditie te houden. U zaait, maait en beregent. Desondanks komt het voor dat na alle inspanningen wedstrijden en trainingen worden afgelast. Omdat het veld te nat is, te modderig of kapot.
Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek: kennisvereniging of belangenbehartiger?
De Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek (BSNC) bestaat dit jaar vijftien jaar. Door de jaren heen heeft deze organisatie zich proberen aan te passen aan de tijd. Hoe kijken de leden aan tegen hun belangenvertegenwoordiger?
Perfect Pitches
Ook in deze uitgave van Fieldmanager staat weer een forse opsomming van Perfect Pitches. Acht keer per jaar een verslag van de meest bijzondere projecten op gebied van sport. Uw project ook op deze projectenparade? Stuur een mail naar project@nwst.nl en u wij zenden u alle info.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6