Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
FieldTurf Benelux BV
Marconistraat 25
2809 PH Gouda
Nederland

Tel: 088 248 86 30 / 06 234 285 68
E-mail: arjan@fieldturfbenelux.com

http://fieldturfbenelux.com/
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Page one boys Arjan en Adrie blikken terug
De kunstgrasmarkt consolideert: grote bedrijven worden groter en veroveren een steeds groter deel van de koek. Je zou kunnen zeggen dat die ontwikkeling in Nederland startte met de overname van AAsportsystems in 2011.
Lees meer
Eerste Tarkett mini-symposia kunstgras volgende week van start
Tijdens vier symposia worden vragen beantwoord die veldeigenaren of clubs tegenkomen bij de aanleg of renovatie van een kunstgras-, hybride- of natuurgrasveld. 22 en 23 maart vinden de eerste bijeenkomsten plaats.
Lees meer
Mini-symposia ‘Heeft kunstgras de toekomst?’
De ontwikkelingen in zowel kunstgras, hybride gras en natuurgras volgen elkaar snel op. Tijdens vier minisymposia helpen Fieldturf Tarkett en partners Bouma, Topgrass, Rolugro en GKB mensen op weg rond dit thema.
Lees meer
Tarkett Sports absorbs Fieldturf Benelux
As of 1 January 2018, Fieldturf Benelux will completely be absorbed by Tarkett Sports, part of the Tarkett Group.
Lees meer
Expansion list of FIH Preferred Suppliers
The International Hockey Federation (FIH) has announced the expansion of their Preferred Supplier category to 10 companies as it continues to grow the FIH Quality Programme for Hockey Turf.
Lees meer
Internationale Hockey Federatie (FIH) wijst tien Preferred Suppliers aan
Act Global, Astroturf, Edel, Fieldturf, Forbex, CC Grass, Greenfields en Tigerturf (dochterondernemingen van Tencate Grass), Lano en Polytan zijn allemaal gekozen als FIH Preferred Supplier. Ze behouden die status minimaal tot eind 2019.
Lees meer
De meest gelezen nieuwsberichten op fieldmanager.nl
Het einde van 2017 nadert en dus is het tijd om even terug te blikken op de populaire thema's van dit jaar, met de vijf best gelezen nieuwsberichten.
Lees meer
Integratie van Fieldturf Benelux BV in Tarkett Sports per 1 januari
Per 1 januari 2018 zal Fieldturf Benelux BV uit Gouda in zijn geheel integreren binnen Tarkett Sports, onderdeel van de Tarkett Group.
Lees meer
Feyenoord is een hybride veld rijker
Vandaag wordt de installatie van een hybride Grassmaster veld bij Feyenoord afgerond.
Lees meer
Nieuwe grasmat voor Juventus
Juventus zal op 22 november, in het eigen uitverkochte Allianz Stadium, het opnemen tegen FC Barcelona. Op een nieuwe Grassmaster hybride grasmat.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Je kunt hier altijd een balletje slaan!
Tennisclub Capelle is een vereniging voor en door leden. Met zijn allen houden ze de club draaiend; vrijwilligers spelen dus een essentiële rol. Maar: ‘Voor het schoonmaken van toiletten krijg je geen vrijwilligers, dus dat hebben we vanaf het begin uitbesteed’, zegt voorzitter Ruud Gruson.
Waar gaat het met het kunstgras voor voetbal naar toe?
Het lijkt erop dat kunstgras in het betaald voetbal nu echt op zijn retour is. In de nieuwjaarstoespraak van vrijwel elke voorzitter en directeur van een betaaldvoetbalorganisatie kwam het onderwerp aan de orde.
Nationale grasdag toont cockpit en dashboard van het toekomstig sportveldbeheer
De Nationale Grasdag komt er weer aan! Op woensdag 24 januari a.s. krijg je in de Amsterdam ArenA alles te horen en te zien over smart fieldmanagement. Wat mogen we verwachten van de slimme grasmat? Welke ontwikkelingen zijn er rondom sensoring (gps) en precisiebeheer?
Terugloop in aantal tennissers komt tot stilstand
De terugloop in ledenaantal die de KNLTB de afgelopen jaren moest meemaken, lijkt langzaamaan tot stilstand te worden gebracht. Komt er nu ook een opleving van de markt voor tennisbanen en het onderhoud ervan?
Een natuurlijke oplossing tegen algen
Over de bestrijding van algen op sportvelden bestaan nog veel misverstanden. Menig sportclub bestrijdt de organismen met reinigingsmiddelen zonder duidelijke strategie. Met het oog op de Green Deal Sport 2020 zal daar toch echt verandering in moeten komen.
One turf-concept brengt sportwereld en industrie niet echt bijeen
FIFA, de IRB en de FIH hebben een akkoord bereikt over de eisen waaraan kunstgrasvelden moeten voldoen die door alle drie sporten kunnen worden gebruikt. Biedt deze overeenkomst perspectief voor voetbal-, rugby-, en hockeyclubs in Nederland en worden omniverenigingen de norm in ons land?
In één dag kennismaken met onderhoud natuur- en hybride gras
Op 10, 11, 16 en 17 mei vinden bijeenkomsten van de GREENlivetour 2017 plaats. Waar de focus vorig jaar lag op het onderhoud van kunstgras, krijgen dit jaar natuurgras en hybride varianten de aandacht, met het thema: 'Natuur- en hybridegras; eenvoud in onderhoud'.
Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek: kennisvereniging of belangenbehartiger?
De Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek (BSNC) bestaat dit jaar vijftien jaar. Door de jaren heen heeft deze organisatie zich proberen aan te passen aan de tijd. Hoe kijken de leden aan tegen hun belangenvertegenwoordiger?
1 | 2 | 3 | 4 | 5