Archief Agenda Adverteren Abonneren Contact Disclaimer
Fieldmanagement Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
Dak & Gevel Groen
Groundsman
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
FieldTurf Benelux BV
Marconistraat 25
2809 PH Gouda
Nederland

Tel: 088 248 86 30 / 06 234 285 68
E-mail: arjan@fieldturfbenelux.com

http://fieldturfbenelux.com/
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Nieuwe grasmat voor Juventus
Juventus zal op 22 november, in het eigen uitverkochte Allianz Stadium, het opnemen tegen FC Barcelona. Op een nieuwe Grassmaster hybride grasmat.
Lees meer
Wie staan er op de Nationale Sport Vakbeurs?
Vandaag over precies twee weken begint de Nationale Sport Vakbeurs. De beurs vindt plaats op woensdag 15 en donderdag 16 november.
Lees meer
Nieuw kunstgras in Alphen aan de Rijn
Afgelopen maandag is in Alphen aan de Rijn de eerste spade gezet voor de aanleg van drie kunstgrasvelden bij sportclub ARC. De velden worden in de komende drie maanden gefaseerd opgeleverd. De aanleg wordt naar verwachting medio 2018 afgerond.
Lees meer
Groene Pluim voor Bras Fijnaart tijdens 60-jarig jubileum
Afgelopen donderdag 14 september heeft Bras Fijnaart het 60-jarig jubileum gevierd. De groenvoorziener kijkt terug op een zeer geslaagde en vooral gezellige dag.
Lees meer
HC Twente neemt nieuw speedwaterveld in gebruik
HC Twente heeft sinds afgelopen vrijdag een nieuw speed waterveld. Het snelle, Fieldturf hockey waterveld van de club werd tijdens het afgelopen overvolle competitieweekend in gebruik genomen.
Lees meer
Kunstgras voetbalveld GC & FC Gouda gerenoveerd
Bij de Goudse Cricket & Footballclub Olympia is de afgelopen maanden een kunstgras voetbalveld gerenoveerd en opgeleverd. Aannemer Fieldturf tekende voor de renovatie, waarbij de gehele toplaag werd vervangen.
Lees meer
VV Waddenoijen kiest voor Promax PE-infill
Voetbalvereniging Waddenoijen uit de gemeente Tiel beschikt vanaf seizoen 2017-2018 over 1,5 nieuw kunstgrasveld. Gekozen is voor Fieldturf 360XL ingestrooid met het nieuwe Promax PE-infill, dat Fieldturf zelf heeft ontwikkeld en in eigen huis produceerd.
Lees meer
Aanleg kunstgrasveld Terneuzen in volle gang
Op 21 augustus zijn in Terneuzen de werkzaamheden begonnen voor de realisatie van een nieuw kunstgrasveld. Alle werkzaamheden zijn te volgen via een livestream.
Lees meer
VB Projects installeert veldverwarming bij Ajax en Feyenoord
VB Projects verzorgt de veldverwarming voor de nieuwe trainingsaccommodatie van Feyenoord. Ook op Sportpark De Toekomst van Ajax heeft het bedrijf veldverwarming geïnstalleerd.
Lees meer
Bras Fijnaart houdt jubileum-symposium 60-jarig bestaan
Bras Fijnaart houdt op donderdag 14 september een jubileum-symposium ter ere van het 60-jarig bestaan. De groenvoorziener verwacht een middag met inspirerende sprekers.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9
Terugloop in aantal tennissers komt tot stilstand
De terugloop in ledenaantal die de KNLTB de afgelopen jaren moest meemaken, lijkt langzaamaan tot stilstand te worden gebracht. Komt er nu ook een opleving van de markt voor tennisbanen en het onderhoud ervan?
Een natuurlijke oplossing tegen algen
Over de bestrijding van algen op sportvelden bestaan nog veel misverstanden. Menig sportclub bestrijdt de organismen met reinigingsmiddelen zonder duidelijke strategie. Met het oog op de Green Deal Sport 2020 zal daar toch echt verandering in moeten komen.
One turf-concept brengt sportwereld en industrie niet echt bijeen
FIFA, de IRB en de FIH hebben een akkoord bereikt over de eisen waaraan kunstgrasvelden moeten voldoen die door alle drie sporten kunnen worden gebruikt. Biedt deze overeenkomst perspectief voor voetbal-, rugby-, en hockeyclubs in Nederland en worden omniverenigingen de norm in ons land?
In één dag kennismaken met onderhoud natuur- en hybride gras
Op 10, 11, 16 en 17 mei vinden bijeenkomsten van de GREENlivetour 2017 plaats. Waar de focus vorig jaar lag op het onderhoud van kunstgras, krijgen dit jaar natuurgras en hybride varianten de aandacht, met het thema: 'Natuur- en hybridegras; eenvoud in onderhoud'.
Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek: kennisvereniging of belangenbehartiger?
De Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek (BSNC) bestaat dit jaar vijftien jaar. Door de jaren heen heeft deze organisatie zich proberen aan te passen aan de tijd. Hoe kijken de leden aan tegen hun belangenvertegenwoordiger?
Perfect Pitches
Ook in deze uitgave van Fieldmanager staat weer een forse opsomming van Perfect Pitches. Acht keer per jaar een verslag van de meest bijzondere projecten op gebied van sport. Uw project ook op deze projectenparade? Stuur een mail naar project@nwst.nl en u wij zenden u alle info.
Henk van Raan: ‘Groene vingers maken in de toekomst plaats voor groene computers’
De Amsterdam Arena wil de kar gaan trekken als meest innovatieve stadion dat in 2020 het Europees Kampioenschap faciliteert. Het zet in op smart technology voor het stadion en voor het veldonderhoud. De rolverdeling is daarbij duidelijk: FieldTurf Benelux levert en legt de grasmat, De Enk Groen & Golf is verantwoordelijk voor het onderhoud.
Een dikke bom in de poldervijver
Het lijkt een heel andere Patrick Balemans, adviseur accommodatiezaken bij de KNVB en NOC*NSF. Normaal is hij voorzichtig, aarzelend en polderend als een echte sportbondbobo. Nu is hij uitgesproken, fel en onverwacht direct. Over sportvloerfabrikanten zegt hij: 'Als het niet goed is, maken ze het maar opnieuw.'
1 | 2 | 3 | 4