Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Fieldmanagement Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
FieldTurf Benelux BV
Marconistraat 25
2809 PH Gouda
Nederland

Tel: 088 248 86 30 / 06 234 285 68
E-mail: arjan@fieldturfbenelux.com

http://fieldturfbenelux.com/
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Tarkett Sports absorbs Fieldturf Benelux
As of 1 January 2018, Fieldturf Benelux will completely be absorbed by Tarkett Sports, part of the Tarkett Group.
Lees meer
Expansion list of FIH Preferred Suppliers
The International Hockey Federation (FIH) has announced the expansion of their Preferred Supplier category to 10 companies as it continues to grow the FIH Quality Programme for Hockey Turf.
Lees meer
Internationale Hockey Federatie (FIH) wijst tien Preferred Suppliers aan
Act Global, Astroturf, Edel, Fieldturf, Forbex, CC Grass, Greenfields en Tigerturf (dochterondernemingen van Tencate Grass), Lano en Polytan zijn allemaal gekozen als FIH Preferred Supplier. Ze behouden die status minimaal tot eind 2019.
Lees meer
De meest gelezen nieuwsberichten op fieldmanager.nl
Het einde van 2017 nadert en dus is het tijd om even terug te blikken op de populaire thema's van dit jaar, met de vijf best gelezen nieuwsberichten.
Lees meer
Integratie van Fieldturf Benelux BV in Tarkett Sports per 1 januari
Per 1 januari 2018 zal Fieldturf Benelux BV uit Gouda in zijn geheel integreren binnen Tarkett Sports, onderdeel van de Tarkett Group.
Lees meer
Feyenoord is een hybride veld rijker
Vandaag wordt de installatie van een hybride Grassmaster veld bij Feyenoord afgerond.
Lees meer
Nieuwe grasmat voor Juventus
Juventus zal op 22 november, in het eigen uitverkochte Allianz Stadium, het opnemen tegen FC Barcelona. Op een nieuwe Grassmaster hybride grasmat.
Lees meer
Wie staan er op de Nationale Sport Vakbeurs?
Vandaag over precies twee weken begint de Nationale Sport Vakbeurs. De beurs vindt plaats op woensdag 15 en donderdag 16 november.
Lees meer
Nieuw kunstgras in Alphen aan de Rijn
Afgelopen maandag is in Alphen aan de Rijn de eerste spade gezet voor de aanleg van drie kunstgrasvelden bij sportclub ARC. De velden worden in de komende drie maanden gefaseerd opgeleverd. De aanleg wordt naar verwachting medio 2018 afgerond.
Lees meer
Groene Pluim voor Bras Fijnaart tijdens 60-jarig jubileum
Afgelopen donderdag 14 september heeft Bras Fijnaart het 60-jarig jubileum gevierd. De groenvoorziener kijkt terug op een zeer geslaagde en vooral gezellige dag.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Nationale grasdag toont cockpit en dashboard van het toekomstig sportveldbeheer
De Nationale Grasdag komt er weer aan! Op woensdag 24 januari a.s. krijg je in de Amsterdam ArenA alles te horen en te zien over smart fieldmanagement. Wat mogen we verwachten van de slimme grasmat? Welke ontwikkelingen zijn er rondom sensoring (gps) en precisiebeheer?
Terugloop in aantal tennissers komt tot stilstand
De terugloop in ledenaantal die de KNLTB de afgelopen jaren moest meemaken, lijkt langzaamaan tot stilstand te worden gebracht. Komt er nu ook een opleving van de markt voor tennisbanen en het onderhoud ervan?
Een natuurlijke oplossing tegen algen
Over de bestrijding van algen op sportvelden bestaan nog veel misverstanden. Menig sportclub bestrijdt de organismen met reinigingsmiddelen zonder duidelijke strategie. Met het oog op de Green Deal Sport 2020 zal daar toch echt verandering in moeten komen.
One turf-concept brengt sportwereld en industrie niet echt bijeen
FIFA, de IRB en de FIH hebben een akkoord bereikt over de eisen waaraan kunstgrasvelden moeten voldoen die door alle drie sporten kunnen worden gebruikt. Biedt deze overeenkomst perspectief voor voetbal-, rugby-, en hockeyclubs in Nederland en worden omniverenigingen de norm in ons land?
In één dag kennismaken met onderhoud natuur- en hybride gras
Op 10, 11, 16 en 17 mei vinden bijeenkomsten van de GREENlivetour 2017 plaats. Waar de focus vorig jaar lag op het onderhoud van kunstgras, krijgen dit jaar natuurgras en hybride varianten de aandacht, met het thema: 'Natuur- en hybridegras; eenvoud in onderhoud'.
Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek: kennisvereniging of belangenbehartiger?
De Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek (BSNC) bestaat dit jaar vijftien jaar. Door de jaren heen heeft deze organisatie zich proberen aan te passen aan de tijd. Hoe kijken de leden aan tegen hun belangenvertegenwoordiger?
Perfect Pitches
Ook in deze uitgave van Fieldmanager staat weer een forse opsomming van Perfect Pitches. Acht keer per jaar een verslag van de meest bijzondere projecten op gebied van sport. Uw project ook op deze projectenparade? Stuur een mail naar project@nwst.nl en u wij zenden u alle info.
Henk van Raan: ‘Groene vingers maken in de toekomst plaats voor groene computers’
De Amsterdam Arena wil de kar gaan trekken als meest innovatieve stadion dat in 2020 het Europees Kampioenschap faciliteert. Het zet in op smart technology voor het stadion en voor het veldonderhoud. De rolverdeling is daarbij duidelijk: FieldTurf Benelux levert en legt de grasmat, De Enk Groen & Golf is verantwoordelijk voor het onderhoud.
1 | 2 | 3 | 4