Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Tennisbouw Nederland B.V.
Postbus 66
5420 AB Gemert
Nederland

Tel: 0492 359 111 / 06 534 770 06
Fax: 0492 359 107
E-mail: info@tennisbouw.nl

www.tennisbouw.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Tennispark TV Carolus ondergaat grote renovatie
De huidige acht zandingestrooide kunstgrasbanen worden vervangen en uitgebreid tot tien banen met een toplaag van Matchclay.
Lees meer
Tennisbouw
SmashCourt-licentiehouder van het eerste uur is Tennisbouw Nederland B.V. uit het Brabantse Gemert. Het bedrijf bestaat al sinds de jaren zeventig en heeft ruime ervaring in het begeleiden van verenigingen en gemeenten in de aanleg van tennisbannen.
Lees meer
Smashcourt van CSC naar Domo
Afgelopen maanden heeft C.S.C. met het Belgische Domo een overeenkomst gesloten over de overname van merk Smashcourt en het Nederlandse dealernetwerk dat hieraan vasthangt.
Lees meer
Pluim & Sports in RTL4- LifeStyleXperience
Vorige week waren Harry en Majella Pluim van Tennisbouw en Pluim & Sports te zien in het RTL4-programma LifeStyleXperience.
Lees meer
Peter Schijf als sales manager aan de slag bij Tennisbouw Nederland.
Op de Dag van de Sport Accommodatie, begin maart, was hij al te vinden in de stand van Tennisbouw Nederland: Peter Schijf. Peter is begin maart begonnen bij Tennisbouw Nederland als verkoopadviseur.
Lees meer
TV Alkemade in Roelofarendsveen krijgt Gravel Plus Premium
Tennisvereniging Alkemade in Roelofarendsveen heeft het besluit genomen om vijf Gravel Plus Premium banen op afschot te laten plaatsen. Tennisbouw Nederland BV gaat de plaatsing realiseren.
Lees meer
BHS Sportparkconstructie over in GPP Sports
Wijnbergen Sportbouw BV meldt de gedeeltelijke verkoop van BHS Sportpark Constructie BV aan Bouma Sport en Groen BV, Tennisbouw BV, Traas en Ovaa Sport BV en Tegra Nederland BV.
Lees meer
VTN-voorman geeft mening over start van de competitie
In de Groundsman-editie staat een interview met de nieuwe voorman van de Vereniging Tennisbaanbouwers Nederland, VTN, Erik Wijnbergen. Wijnbergen wil het gesprek aangaan over een latere start van de tenniscompetitie
Lees meer
VTN verlengt contract met Kiwa ISA Sport
De Vereniging van Tennisbaanbouwers Nederland (VTN) heeft het keurcontract met Kiwa Isa Sport met drie jaar verlengd (tot eind 2015).
Lees meer
Gravel Plus Premium in Hoorn
Tennisbouw Nederland en HLTV Juliana in het Noord-Hollandse Hoorn hebben de opdracht getekend voor de ombouw van vier stuks gravel tennisbanen.
Lees meer
1 | 2
'Met Tennisbouw Nederland hebben we een perfecte samenwerking gehad'
Bij T.C. de Kooistee (TCK) in Hellevoetsluis vond vorig jaar een ingrijpende renovatie plaats. Deze werd uitgevoerd door Tennisbouw Nederland uit het Brabantse Elsendorp. Voor de acht banen werd gekozen voor MatchClay, waarvan Tennisbouw Nederland exclusief dealer is voor Nederland.
HTC Santana neemt nieuwe MatchClay-tennisbanen in gebruik
Het wordt uitbundig gevierd als HTC Santana in Hoogkarspel op vrijdag 9 september officieel haar nieuwe tennispark in gebruik neemt. De club heeft dan ook flink uitgepakt. Het hele park, oorspronkelijk acht banen groot, is op de schop gegaan. Alles van de belichting tot aan het clubhuis is vervangen of vernieuwd.
'Eindelijk mogelijk... Het hele jaar tennissen op gravel!'
Tennisbouw Nederland uit het Brabantse Elsendorp introduceert een nieuwe baansoort op de Nederlandse markt. 'Matchclay' is een all weather-gravelbaan die minimaal onderhoud vraagt en daardoor tijd bespaart, en anderzijds tijd oplevert door een langere periode van speelplezier. Directeur Harry Pluim en Peter Schijf lichten toe wat het inhoudt.
Weinig gestuiter in de markt voor tennisbanen
De markt voor tennisbanen is momenteel in mineur. Vorig jaar werden voor het tweede jaar op rij minder tennisbanen aangelegd dan was verwacht. Het aantal renovaties steeg echter wel, maar de hoogtijdagen voor de tennisbaanbouwers lijken voorbij te zijn. Aan het aanbod van baansoorten zal het niet liggen. De sportvloerenlijst van NOC*NSF kent maar liefst 178 producten.
Pluim: 'De ene klant wil de hele winter door spelen, de andere wil prestatietennis, maar een baantype er tussenin bestaat ook'
Buitensportinstallatieleverancier Harrie Pluim staat op 30 oktober met zijn twee bedrijven Tennisbouw Nederland en Pluim and Sports op de tweede`editie van het Kennis van Tennis-event bij TC Sprenkelaar in Apeldoorn. Met een van zijn poreuze gravelsoorten Gravel-Plus Premium, maar ook met een Beach tennisinstallatie!