Archief Agenda Adverteren Abonneren Contact Disclaimer
Fieldmanagement Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
Dak & Gevel Groen
Groundsman
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Kwekerij Michels Classens
Volen 7
5812 AG Heide
Nederland

Tel: 0478 581 436 / 06 54 78 73 58
Fax: 0478 568 219
E-mail: caroline@boomkwekerij-michels.nl

www.boomkwekerij-michels.nl
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Meet&Green 2016 te gast bij boomkwekerij Michels-Classens
Donderdag 30 juni organiseren Cultus Agro Advies en Vitelia-Agrocultuur een Meet&Green, dit keer bij het bedrijf van Boomkwekerij Michels-Classens te Heide-Venray.
Lees meer
Rabo Innovatieprijs voor Wortelsnoeimachine 2.0
De Rabo Innovatieprijs van Expo TCO is gewonnen door MDE Machinebouw uit Echteld met de Wortelsnoeimachine 2.0. Deze vernieuwde en sterk verbeterde versie is breed toepasbaar en maatschappelijk verantwoord.
Lees meer
Expo TCO 2014 toont sortiment én techniek
De derde editie van Expo TCO op 1 en 2 oktober 2014 toont naast het aanbod aan laanbomen ook sierheesters, coniferen en vaste planten. Maar ook de techniek is ruimschoots aanwezig op de beurs.
Lees meer
Tweede editie Boomkwekerij Vakbeurs Venray
Op dinsdag 27, woensdag 28 en donderdag 29 november vindt de tweede editie plaats van Boomkwekerij Vakbeurs Venray op de nieuwe beurslocatie te Venray.
Lees meer
'Het bestuur is nu een mooie combinatie van verjonging en bestuurlijke ervaring'
LTO Vakgroep Bomen en Vaste Planten heeft bekendgemaakt te willen verjongen, moderniseren en zijn centrale positie te willen versterken.
'Iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid wordt mijn nieuwe bedrijfsmodel'
In deze rubriek stellen we een ondernemer vragen over zijn bedrijf, afzet en vooral ook zijn beweegredenen bij de bedrijfsvoering en zijn toekomstplannen. Deze keer Kwekerij Michels-Classens.
'Met onze levenservaring zijn wij gratis leraar'
Zes vaders en hun toekomstige bedrijfsopvolgers aan tafel bij het Bayer Vader & Zoon/Dochter Boom-in-Business kerstdiner
Milieurkeur garantie voor duurzame kwaliteit
Boomkwekerij Michels-Classens teelt een kwart eeuw laanbomen. Sinds 2010 daan alle bomen weg met Milieukeur. Jan en dochter Caroline zien louter voordelen.
Tree-Ject zorgt voor groeikracht
Boomkweker annex varkenshouder Jan Michels in het Venrayse kerkdorp Heide is nog steeds uiterst tevreden met 'zijn' vinding: de Tree-Ject. De machine waarmee varkensdrijfmest op de percelen met laanbomen wordt gereden, is een samenwerkingsproduct van Buts Meulenpas, Innovatief Platteland en Boomkwekerij Michels-Classens.