Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
De Jong Plant BV
Alfensvaart 11
2771 NM Boskoop
Nederland

Tel: 0172-210115
E-mail: info@dejongplant.nl

www.dejongplant.nl
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Berry Bux geïntroduceerd in Nederland
De komende lente komt de Berry Bux in Nederland op de markt. De nieuwste aanwinst in de Brazelberry Collectie, een sterk op een buxus lijkende sierplant, wordt geïntroduceerd door De Jong Plant uit Boskoop.
Lees meer
Hibiscus syriacus 'Rose Moon' beste noviteit Groen-Direkt
Tijdens de Najaarsbeurs van Groen-Direkt, die vorige week gelijktijdig met Plantarium werd gehouden, zijn voor het eerst noviteiten gekozen.
Lees meer
Onderscheidingen Plantarium 2017 toegekend
Op woensdag 23 augustus is de 35e editie van Plantarium begonnen. Dat is traditioneel ook het startschot voor de uitreiking van een reeks onderscheidingen.
Lees meer
Clematis 'Taiga' wint persprijs Plantarium
Clematis ‘Taiga’ heeft op Plantarium 2016 de persprijs gewonnen in de categorie tuin-, balkon- en terrasplanten. Hydrangea macrophylla Three Sisters won de persprijs bij de concepten.
Lees meer
Gardini.nl winnaar Studieclub InnovatiePrijs
Gardini.nl heeft dinsdag 16 februari tijdens het Kwekerscafé Greenport Boskoop de StudieClub InnovatiePrijs (STIP) in ontvangst mogen nemen.
Lees meer
Hydrangea macrophylla 'Ruby Tuesday' beste nieuwigheid Plantarium 2015
Hydrangea macrophylla 'Ruby Tuesday' (MAGICAL RUBY TUESDAY) van De Jong Plant BV uit Boskoop is uitgeroepen tot beste Nieuwigheid Plantarium 2015.
Lees meer
Overzicht nieuwigheden Plantarium 2015
Ook dit jaar zullen er tijdens het Plantarium, dat dit jaar van 26 t/m 29 augustus plaatsvindt, verschillende nieuwigheden worden getoond.
Lees meer
Douchefeest voor hortensia’s De Jong Plant
De redactie ontving deze vrolijke foto's van De Jong Plant uit Boskoop. Enthousiast besproeien Janine en Jacco, zoon en dochter van bedrijfsleider Eelco, duizenden tuinhortensia's.
Lees meer
Rhododendron Bloombux wint Show Your Colours Award IPM 2015
Rhododendron Bloombux® is afgelopen donderdag tijdens de vakbeurs IPM in Essen bekrooond met de Show Your Colours Award IPM 2015.
Lees meer
Campsis Summer Jazz Fire beste nieuwigheid Plantarium 2014
De Campsis ’Tekarazuka Fresa’ (Summer Jazz Fire), ingezonden door Hoogeveen Plants uit Hazerswoude-Dorp is uitgeroepen tot de beste nieuwigheid van Plantarium 2014.
Lees meer
Bollen, pluimen, schermen
Al jarenlang is Hydrangea (hortensia) een populaire tuinplant in de lage landen. De boerenhortensia (Hydrangea macrophylla) is bijna een deel van onze cultuurhistorie geworden en vrijwel iedereen kent 'Annabelle'. Voor gebruik in de openbare ruimte zouden ze minder geschikt zijn omdat ze te veel water, voeding en onderhoud zouden vragen.