Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Edel Grass
Postbus 164
8280 AD Genemuiden
Nederland

Tel: 038 425 00 50
Fax: 038 425 00 51
E-mail: info@edelgrass.com

www.edelgrass.com
.
Edel Grass has over 30 years of experience in the market for artificial grass pitches and sports fields. As a seasoned player from the very outset, we provide the market with high quality systems for both sport and leisure purposes.
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Antea Group Sport en Edel Grass leggen nieuw non-infill jeugdveld aan
Antea Group Sport legt momenteel samen met Edel Grass de laatste hand aan een kunstgrasveld bij ASC Nieuwland in Amersfoort. Het gaat om een Soccer Blade Pro non-infill veld van 40 bij 50 meter, bestemd voor jeugdvoetbal.
Lees meer
Vernieuwd kunstgrasveld van HSC’ 21 in Haaksbergen in gebruik genomen
Afgelopen zaterdag heeft HSC’21 in Haaksbergen met de competitiewedstrijd tegen HBS Craeyenhout uit Den Haag het vernieuwde kunstgrasveld in gebruik genomen. Het veld is nu voorzien van de nieuwe Powerblade toplaag van Edel Grass.
Lees meer
Edel Grass present during mini club fair
Edel Grass announces that it will be present during a mini club fair that will be organised on Friday 30 March during the European Hockey League event in Rotterdam, the Netherlands.
Lees meer
Gebundelde krachten om topsportaccommodaties te realiseren
Antea Group Sport, Edel Grass en J&E Sports staan voor vernieuwing en doorontwikkeling. Op 8 maart bundelen de drie specialisten hun krachten in stand 2.124.
Lees meer
Expansion list of FIH Preferred Suppliers
The International Hockey Federation (FIH) has announced the expansion of their Preferred Supplier category to 10 companies as it continues to grow the FIH Quality Programme for Hockey Turf.
Lees meer
Internationale Hockey Federatie (FIH) wijst tien Preferred Suppliers aan
Act Global, Astroturf, Edel, Fieldturf, Forbex, CC Grass, Greenfields en Tigerturf (dochterondernemingen van Tencate Grass), Lano en Polytan zijn allemaal gekozen als FIH Preferred Supplier. Ze behouden die status minimaal tot eind 2019.
Lees meer
Tweekleurig kunstgras voor HSC '21
Voetbalclub HSC’21 uit Haaksbergen krijgt het modernste kunstgrasveld van Oost-Nederland. De club heeft met producent Edelgrass en leverancier Antea Group Sport overeenstemming bereikt over de aanleg van een tweekleurige kunstgrasmat.
Lees meer
Enschedese hockeyclubs kiezen voor Edel ID-watervelden
Na MHC Hattem en MHC Zutphen kozen dus ook EHV en PW voor Edel ID-waterveldsystemen, die deze zomer door Antea Group Sport worden aangelegd.
Lees meer
FC Oss speelt komend seizoen op nieuwe kunstgrasmat
Met ingang van komend seizoen 2017/2018 speelt FC Oss op een nieuwe kunstgrasmat. Gisteren startte J&E Sports met de aanleg van het veld in het Frans Heesenstadion.
Lees meer
Nieuw waterveld voor Mixed Hockey Club Castricum
Mixed Hockey Club Castricum heeft deze winterperiode het hoofdveld laten vervangen door een hoogwaardig Edel ID. waterveld.
Lees meer
1 | 2 | 3
The best alternatieve to nature
Eerst is er plezier en passie. Dan de wil om je talent met inzet en hard werken te ontwikkelen en het maximale uit jezelf te halen. Het beste materiaal is dan van onschatbare waarde. Om blessures te voorkomen en te kunnen presteren op jouw topniveau!
Gaan we eindelijk van 3G naar 4G?
Er staat druk op ingestrooide kunstgrasvelden. De goedkoopste en bewezen varianten, die met SBR-granulaat, zitten maatschappelijk gezien in zwaar weer.
Dit zie je op de Dag van de Sportaccommodaties
Op donderdag 8 maart is het weer zover: de jaarlijkse Dag van de Sportaccommodaties. De organisatie heeft voor de zevende editie van de beurs een uitgebreid lezingenprogramma samengesteld.
KNHB en FIH komen dichter bij elkaar
De internationale hockeybond (FIH) heeft onlangs nieuwe kwaliteitsstandaarden geïntroduceerd waar kunstgras voor hockey aan dient te voldoen. Wat betekent die voor de kunstgras hockeyvelden in Nederland?
'Onderhoud is minstens zo belangrijk als aanleg'
Antea Group Sport hamert op goed sportveldonderhoud. 'Productiematerialen en aanleg worden perfect genormeerd en gekeurd. Maar nadat het lintje bij de opening is doorgeknipt, ligt het veld niet langer onder de loep', aldus directeur sport Gosewin Bos.
'Wij ambiëren sportfacilitering over de hele breedte'
Antea Group Sport is een van Nederlands grootste bedrijven op het gebied van sportvelden. Het streeft ernaar om voorop te lopen op het gebied van ontwikkeling, kwaliteit en milieu.
Een dikke bom in de poldervijver
Het lijkt een heel andere Patrick Balemans, adviseur accommodatiezaken bij de KNVB en NOC*NSF. Normaal is hij voorzichtig, aarzelend en polderend als een echte sportbondbobo. Nu is hij uitgesproken, fel en onverwacht direct. Over sportvloerfabrikanten zegt hij: 'Als het niet goed is, maken ze het maar opnieuw.'
Bos (directeur Sport): ‘Wij ambiëren sportfacilitering over de hele breedte met onze accommodaties’
Het Handboek Kunstgras zet alle feiten en bijzonderheden rond kunstgras op een rij. Antea Group Sport, een van Nederlands grootste bedrijven op het gebied van sportvelden, was er op het gebied van kunstgras vanaf het begin bij.
1 | 2