Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Sports and Leisure Group NV
Industriepark West 43
B-9100 Sint-Niklaas
Belgie

Tel: 0032 378 045 75 / 578 (sarah)
Fax: 0032 378 045 73
E-mail: info@domosportsgrass.com

BTW: BE0456847333

www.domosportsgrass.com
OMSCHRIJVING
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Domo Fusion Grass nu beschikbaar pre nursed op rol
Nu de Domo Fusion Grass zijn deugdelijkheid en unieke mogelijkheden op vele velden in Europa heeft bewezen, is de tijd rijp om de installatiemogelijkheden verder uit te breiden en Domo Fusion Grass ook op rol aan te bieden.
Lees meer
Domo Fusion Grass: dé hybride toepassing van Domo
Domo Fusion Grass is een hybride grassysteem dat op steeds meer Nederlandse sportparken wordt toegepast.
Lees meer
Ook gemeente Nunspeet kiest voor Domo Fusion Grass
Domo Sports Grass heeft samen met aannemer Van Kessel Sport en Cultuurtechniek een nette aanbieding ingeleverd, inclusief het onderhoud gedurende acht jaar.
Lees meer
Aanleg hybrideveld SV Koedijk van start
Bij SV Koedijk is deze zomer het hoofdveld aan vervanging toe. Alkmaar Sport en de club hebben besloten om bij deze renovatie voor een hybrideveld te gaan.
Lees meer
Domo Fusion Grass voor Premie League-club AFC Bournemouth
Premier League-club AFC Bournemouth beschikt op zijn trainingscomplex over twee hybridevelden van Domo Sports Grass.
Lees meer
Informatiemiddag over hybridevelden in Vierhouten
Kybys.ing organiseert in samenwerking met Domo Sports Grass een informatiemiddag omtrent de aanleg en het onderhoud van hybridevelden.
Lees meer
Start renovatie drie kunstgrasvelden in Weesp
Op maandag 18 juni is aannemer Domo Sports Grass gestart met de renovatie van drie kunstgrasvelden op sportpark Papelaan in Weesp.
Lees meer
Voetbalclub DVC Appingedam kiest voor duurder kunstgras
Voetbalclub DVC in Appingedam kiest voor kunststofkorrels boven SBR. Daardoor vallen de kosten voor de nieuwe kunstgrasvelden ruim een ton duurder uit dan eerder begroot.
Lees meer
Domo Sports Grass installeert binnenkort tiende Domo Ultimate-waterveld
Team Durham (uit het Verenigd Koninkrijk) kiest ook voor hun tweede hockeyveld een Domo Ultimate-waterveld. Daarmee komt het aantal Ultimate-velden op tien te staan.
Lees meer
Domo Sports Grass levert vier watervelden op in België
Domo Sports Grass heeft de afgelopen maanden vier nieuwe watervelden opgeleverd in België. De velden liggen in Evere, Waver en Louvain-la-Neuve.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4
De kurk is van de fles
Na de ophef veroorzakende Zembla-uitzendingen over SBR-rubber kon de kurk van de fles voor de kurk-infill-leveranciers: kurk wordt vaker ingezet als alternatief voor rubber-infill.
Gaan we eindelijk van 3G naar 4G?
Er staat druk op ingestrooide kunstgrasvelden. De goedkoopste en bewezen varianten, die met SBR-granulaat, zitten maatschappelijk gezien in zwaar weer.
Veldje met krattensysteem bovenop een wadi verdubbelt waterbergingscapaciteit
De gemeente Hof van Twente, een samenvoeging van meerdere gemeenten, heeft een sportveldje met waterbergingsruimte aangelegd in een wadi die populair is als speelplek.
Natuurgras als voorwaarde bij nieuw sportspark
Ruim vijftien jaar juridische touwtrekkerij en politiek gekrakeel heeft het cricket- en voetbalclub Ajax Sportman Combinatie (ASC) gekost om aan de oostzijde van Oegstgeest, in de Overveerpolder, een gloednieuw sportpark te realiseren.
Veldje met krattensysteem bovenop een wadi verdubbelt waterbergingscapaciteit
In een sportveldje is een waterbergingsruimte aangelegd in een wadi die populair is als speelplek. Zo kan de jeugd blijven bewegen én wordt overtollig regenwater vertraagd naar de bodem en het oppervlaktewater geleid.
Het begint bij de basis
De kunstgrasvelden van KHC Dragons worden door bijna elke club in de Belgische hockeycompetitie, de nationale selectie en de FIH continu geroemd vanwege hun kwaliteit. Fieldmanager sprak met Hans Borstlap, de voorzitter en drijvende kracht achter de kwaliteit van de accommodatie bij het Belgische KHC Dragons.
Perfect Pitches: Kunstgras in de Schijnwerpers
Kiezers van kurk zijn niet per se beïnvloed door de rubberdiscussie
In de media verschijnen geregeld berichten over clubs of gemeenten die het rubber-infill op hun veld vervangen. Infill-alternatieven zoals kurk lijken te profiteren van het SBR-debacle. Bas Reinds van leverancier Domo Grass Sports neemt vakblad Fieldmanager mee in een ronde langs enkele afnemers.
1 | 2 | 3