Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Tarkett Sports BV
Postbus 215
5349 AE Oss
Nederland

Tel: 0412-66 00 00
Fax: +32 (0)52 262 411

BTW: NL852478409B01

www.tarkett.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Fortuna Sittard gaat op hybrideveld spelen
Tarkett Sports en eredivisieclub Fortuna Sittard hebben vorige week een overeenkomst getekend voor de aanleg van een hybrideveld.
Lees meer
Apogee stadion Texas installeert koeler kunstgras
Het Apogee stadion van de University of North Texas (UNT) krijgt een nieuwe kunstgrasmat, die veiliger en koeler is dan de vorige variant. Dit heeft atletiekdirecteur Wren Baker van de universiteit bekend gemaakt.
Lees meer
Op deze grassen wordt het WK in Rusland gespeeld
Over iets meer dan een week begint het wereldkampioenschap voetbal in Rusland. Barenbrug, DLF en Grassmaster zijn op dit toernooi goed vertegenwoordigd.
Lees meer
Stade de l’AbbeDeschamps opts for Desso Grassmaster
Since late April excavators have been busy preparing the main field as well as the training field of French club Aja for its new Desso Grassmaster field.
Lees meer
Werkzaamheden herinrichting Sportpark De Toekomst gestart
In opdracht van AFC Ajax is Tarkett Sports gestart met de aanleg van drie nieuwe Grassmaster-hybridevelden en een natuurgrasveld.
Lees meer
New website for Tarkett Sports hybrid solutions
The hybrid solutions department of Tarkett Sports has revealed a new website.
Lees meer
ESSMA Pitch management workshop
The European Stadium & Safety Management Association (ESSMA) will host a Pitch Management Workshop at the Amsterdam Arena in Amsterdam.
Lees meer
Promax infill 2017: 6 gecertificeerde velden én doorontwikkeling
De Nederlandse velden kennen zes gecertificeerde velden met een Promax PE-infill. Fieldturf Tarkett is inmiddels druk bezig om een nieuwe generatie promax infill te ontwikkelen.
Lees meer
Herinrichting sportpark Zegersloot afgerond
In Alphen aan de Rijn is afgelopen week het nieuwe sportpark Zegersloot opgeleverd. De kunstgrasvelden zijn voorzien van een nieuw type kunstgrasmat met een 7-draads monofilament met elk een dikte van 360 micrometer.
Lees meer
Tarkett Sports absorbs Fieldturf Benelux
As of 1 January 2018, Fieldturf Benelux will completely be absorbed by Tarkett Sports, part of the Tarkett Group.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4
'Elk jaar worden we beter! We staan al derde in de strijd om de VVCS-schaal'
Stadion-fieldmanager Paul Baas van De Enk Groen & Golf van de Amsterdam Arena, binnenkort Cruyff Arena, heeft op 17 en 18 april zijn verhaal gehouden voor ESSMA, de Europese vereniging van stadionmanagers. Hij is proactief bezig om 'zijn' veld optimaal te laten presteren en op de kaart te zetten. Is de VVCS-schaal de volgende stap?
Door nieuwe hockeynorm kunt u met verschillende bouwers om de tafel
Een nieuwe NOC*NSF-constructienorm voor kunstgrassportvelden en een nieuw kwaliteitshandboek van de FIH bieden de industrie voor kunstgrashockeyvelden een nieuwe impuls om verder te innoveren. U wilt iets nieuws voor uw nieuwe kunstgrashockeyveld? Dan kunt u met verschillende veldenbouwers 'om de tafel'!
Page one boys Arjan en Adrie blikken terug
De kunstgrasmarkt consolideert. Dat betekent dat de grote bedrijven groter worden en een steeds groter deel van de koek veroveren. Je zou kunnen zeggen dat die ontwikkeling in Nederland gestart is met de overname van het bedrijf AAsportsystems van Knottnerus en Markusse in 2011.
Voorliefde voor kunstgras bij voetbalbestuurders lijkt te verwaaien
Met de komst van een aantal nieuwe bestuurders bij de KNVB waait er een nieuwe wind met betrekking tot kunstgras en de rol die het speelt in het betaald voetbal. Maar of die wind fris te noemen is, hangt af van de belangen die je vooropzet.
De kurk is van de fles
Na de ophef veroorzakende Zembla-uitzendingen over SBR-rubber kon de kurk van de fles voor de kurk-infill-leveranciers: kurk wordt vaker ingezet als alternatief voor rubber-infill.
Kees van Oostenrijk: 'Wethouders moeten hun hoofd niet laten hangen'
De overheid is momenteel erg actief met het beschermen en waarschuwen van burgers tegen zogenaamd nepnieuws. Of het prettig is dat de overheid bepaalt wat ‘acceptabel’ of ‘onacceptabel’ nieuws is, laten we maar even in het midden.
Je kunt hier altijd een balletje slaan!
Tennisclub Capelle is een vereniging voor en door leden. Met zijn allen houden ze de club draaiend; vrijwilligers spelen dus een essentiële rol. Maar: ‘Voor het schoonmaken van toiletten krijg je geen vrijwilligers, dus dat hebben we vanaf het begin uitbesteed’, zegt voorzitter Ruud Gruson.
Waar gaat het met het kunstgras voor voetbal naar toe?
Het lijkt erop dat kunstgras in het betaald voetbal nu echt op zijn retour is. In de nieuwjaarstoespraak van vrijwel elke voorzitter en directeur van een betaaldvoetbalorganisatie kwam het onderwerp aan de orde.
1 | 2 | 3 | 4 | 5