Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Adviesburo R.I.E.T.
Burg. v/d Weijerstraat 80
3981 EK Bunnik
Nederland

Tel: 030 657 06 36
E-mail: info@adviesburoriet.nl

www.adviesburoriet.nl
OMSCHRIJVING WERKVELDEN
Wij kunnen u helpen met al uw vragen over de Ruimtelijke Inrichting En Techniek. Of uw vraag nu gaat over groen, sport, natuur of begraafplaatsen. Wij zijn u van dienst tijdens het gehele planproces, van globale schets tot een bestek of onderhoudsadvies. - Woonwijken
- Parken en tuinen
- Pleinen
- Parkeerplaatsen
- Bedrijventerreinen
- Beheerplannen
- Raamovereenkomst
- Sportvelden
- Kunstgrasvelden
- Speelplaatsen
- Begraafplaatsen
- Recreatiegebieden
- Fiets- en wandelpaden
- Natuurontwikkeling
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Hockeyclub De Kraaien verlaat nest voor nieuw onderkomen
Voor Z.H.C. De Kraaien gaat binnenkort een lang gekoesterde wens in vervulling: een splinternieuw onderkomen met een grotere capaciteit.
Lees meer
Zeist Zoemt, een bijvriendelijke gemeente
In 2015 nam Zeist een motie aan om hun openbaar groen bij-vriendelijk in te gaan richten. Nu zijn ze afgelopen maand beloond met een officiële erkenning: Zeist Zoemt, een bijvriendelijke gemeente.
Lees meer
Monster kiest voor uitbreiding begraafplaats
De gemeente Monster koos voor een uitbreiding van de huidige begraafplaats omdat er nog maar weinig beschikbare plekken waren.
Lees meer
Nieuw sportpark voor Leerdam
Adviesbureau R.I.E.T. uit Bunnik gaat het ontwerp maken voor de nieuwe sportaccommodatie Glaspark in Leerdam. Het bureau is de eerste gesprekken al gestart met de drie clubs die daar hun onderkomen vestigen.
Lees meer
BSNC-bijeenkomst ‘Kunstgras: de discussie voorbij?’
Er is zoveel gaande in kunstgrasland, dat het niet gek is dat 'de gewone man' het overzicht kwijtraakt. BSNC organiseert 14 december een bijeenkomst waarin aanwezigen worden bijgepraat over de stand van zaken.
Lees meer
Renovatie atletiekbaan AV Zaanland
In samenwerking met Dhr. T. de Kroon van Adviesburo R.I.E.T. heeft CSC Sport in opdracht van de gemeente Zaanstad de atletiekbaan bij AV Zaanland op atletiekaccommodatie Willy Lust gerenoveerd.
Lees meer
Nieuw waterveld voor MHC Soest
MHC Soest is een snelgroeiende hockeyvereniging met drie velden. In de zomerstop van 2016 is veld 2 omgevormd van een zandingestrooid veld tot een waterveld en er is een miniveld in zandkunstgras gemaakt om de groei bij de jeugd op te kunnen vangen.
Lees meer
Unitas en GJS stappen toch over op kurk
De gemeente Gorinchem heeft in overleg met voetbalverenigingen Unitas en GJS besloten om de velden die al in aanbouw waren alsnog te voorzien van kurk infill.
Lees meer
Sportpark De Watertoren Zaltbommel
Voetbalvereniging Nivo Sparta en hockeyclub MHC Bommelerwaard gaan verhuizen naar een nieuwe locatie aan de Middelsteeg in Zaltbommel.
Lees meer
Renovatie atletiekbaan Woerden
Bij Atletiekvereniging Clytoneus in Woerden zijn in 2015 de toplaag en de goten van de atletiekbaan vervangen.
Lees meer
1 | 2
Perfect Pitches
Vakblad Fieldmanager laat in deze rubriek de meest bijzondere projecten van de afgelopen periode zien.
Terugloop in aantal tennissers komt tot stilstand
De terugloop in ledenaantal die de KNLTB de afgelopen jaren moest meemaken, lijkt langzaamaan tot stilstand te worden gebracht. Komt er nu ook een opleving van de markt voor tennisbanen en het onderhoud ervan?
Perfect Pitches
Ook in deze uitgave van Fieldmanager staat weer een forse opsomming van Perfect Pitches. Acht keer per jaar een verslag van de meest bijzondere projecten op gebied van sport. Uw project ook op deze projectenparade? Stuur een mail naar project@nwst.nl en u wij zenden u alle info.
Perfect Pitches: Kunstgras in de Schijnwerpers
Perfect Pitches part VIII
Ook in deze uitgave van Fieldmanager staat weer een forse opsomming van Perfect Pitches. Acht keer per jaar een verslag van de meest bijzondere projecten op gebied van sport.
Veel zorg over kwaliteit en verstoring van de markt
In 2013 organiseerden het Utrechtse bedrijf Hypercube samen met adviesbureau Kybys een kunstgrastender voor BVO's. In totaal kregen zeven -meest Jupiler league- clubs een kunstgras veld aangemeten. Gezien de omvang van de markt absoluut een giga-succes.