Archief Agenda Adverteren Abonneren Contact Disclaimer
Fieldmanagement Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
Dak & Gevel Groen
Groundsman
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
GreenFields
G. van der Muelenweg 2
7443 RE Nijverdal
Nederland

Tel: 0548 633 333
E-mail: marketing@greenfields.eu

www.greenfields.eu
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Tophockey in België op Greenfields TX Elite
Bij HC Taxandria in het Belgische Oud Turnhout vond afgelopen zondag de officiële opening van het nieuwe Greenfields TX Elite veld plaats. De burgemeester van Oud Turnhout was hierbij aanwezig.
Lees meer
Samenwerking CSC Sport, Greenfields en Tencate krijgt verder vorm
Begin dit jaar maakte CSC Sport bekend dat hun aandelen waren overgenomen door TenCate. Het bedrijf sorteert daarmee voor op plannen van de KNVB om de volledige verantwoordelijkheid voor de aanleg van kunstgrasvelden voortaan bij de fabrikant te leggen.
Lees meer
Nieuwe Wagenerstadion in gebruik genomen
Op vrijdag 18 augustus is het nieuwe Wagenerstadion officieel in gebruik genomen. Dat gebeurde met de wedstrijd Nederland – Spanje, die gespeeld werd in het kader van het EK Hockey.
Lees meer
Greenfields MX Elite voor FC Lienden
CSC Sport is vorige maand bezig geweest met de installatie van een kunstgrasveld bij Tweede Divisie-club FC Lienden.
Lees meer
72ste editie Saltex-beurs op 1 en 2 november
Toegang tot de beurs, die plaatsvindt in Birmingham, is gratis. Met meer dan 250 exposanten op de beursvloer valt er ook dit jaar weer genoeg te zien.
Lees meer
Stadionvelden PEC Zwolle en Heracles Almelo goedgekeurd
De afgelopen weken hebben CSC Sport en Greenfields intensief gewerkt aan de renovatie van het kunstgras in de stadions bij Heracles Almelo en PEC Zwolle. Beide clubs hebben gekozen voor de MX Elite mat.
Lees meer
Heracles neemt nieuw hoofdveld in gebruik
Heracles Almelo heeft afgelopen maandag voor het eerst getraind op het nieuwe kunstgras hoofdveld. De mat is een MX Elite van Greenfields.
Lees meer
'Natuurgras in Sparta Stadion van goede kwaliteit'
CSC, marktleider voor de realisatie van kunstgrasvelden, laat weten erg trots te zijn op het tijdelijke natuurgrasveld dat geïnstalleerd is in het Sparta Stadion.
Lees meer
Renovatie hockeyveld Upward
Hockeyclub A.H.M.C. Upward speelt sinds 1957 haar thuiswedstrijden op sportpark De Bakenberg te Arnhem. Deze locatie wordt tevens vanuit Sportcentrum Papendal ingezet voor hockeytrainingen van de nationale teams.
Lees meer
CSC-Greenfields werkt aan nieuw kunstgrasveld VVV-Venlo
CSC-Greenfields is deze week nog volop aan het werk om tijdig het nieuwe kunstgrasveld van VVV-Venlo op te leveren.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8
Veldje met krattensysteem bovenop een wadi verdubbelt waterbergingscapaciteit
De gemeente Hof van Twente, een samenvoeging van meerdere gemeenten, heeft een sportveldje met waterbergingsruimte aangelegd in een wadi die populair is als speelplek.
Perfect Pitches
Ook in deze uitgave van Fieldmanager staat weer een forse opsomming van Perfect Pitches. Acht keer per jaar een verslag van de meest bijzondere projecten op gebied van sport. Uw project ook op deze projectenparade? Stuur een mail naar project@nwst.nl en u wij zenden u alle info.
Natuurgras terug op Het Kasteel
Deze zomer is Nederland gastheer van het Europees Kampioenschap vrouwenvoetbal. Rotterdam is met Het Kasteel, de thuisbasis van Sparta, één van de zeven speelsteden tijdens dit toernooi. Aangezien het EK van de Uefa uitsluitend op natuurgras gespeeld mag worden, was Sparta genoodzaakt om het kunstgrashoofdveld tijdelijk te vervangen door een natuurgrasveld.
SC Badhoevedorp-VZ Boland: 'Mijn bestuurstaak is sport faciliteren en die taak neem ik serieus'
In de winterstop van het seizoen 2016/2017 liet SC Badhoevedorp het hoofdveld vervangen door een kunstgrasveld. Het hoofdveld verkeerde al langere tijd in slechte staat; verbetering werd vooruitgeschoven vanwege een op handen zijnde clubverhuizing, die echter nog steeds niet heeft plaatsgevonden.
Veldje met krattensysteem bovenop een wadi verdubbelt waterbergingscapaciteit
In een sportveldje is een waterbergingsruimte aangelegd in een wadi die populair is als speelplek. Zo kan de jeugd blijven bewegen én wordt overtollig regenwater vertraagd naar de bodem en het oppervlaktewater geleid.
Perfect Pitches
Vakblad Fieldmanager laat in deze rubriek de meest bijzondere projecten van de afgelopen periode zien. Uw project ook op deze projectenparade? Stuur een mail naar project@nwst.nl en u wij zenden u alle info.
Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek: kennisvereniging of belangenbehartiger?
De Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek (BSNC) bestaat dit jaar vijftien jaar. Door de jaren heen heeft deze organisatie zich proberen aan te passen aan de tijd. Hoe kijken de leden aan tegen hun belangenvertegenwoordiger?
Na meer dan duizend velden krijgt CSC Sport een nieuwe eigenaar
Het is Valentijnsdag, 14 februari als ik op bezoek ga bij CSC Sportin Zeewolde. Onderwerp is de overname van CSC Sport door TenCate Grass. Bij het pand hangen de vlaggen van zowel GreenFields als CSC Sport al naast elkaar als het bewijs van het prille huwelijk dat een dag daarvoor is gesloten.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6