Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Fieldmanagement Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
GreenFields
G. van der Muelenweg 2
7443 RE Nijverdal
Nederland

Tel: 0548 633 333
E-mail: marketing@greenfields.eu

www.greenfields.eu
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
First non-infill field for the Netherlands
CSC Sport has started working on what is to become the first non-infill football turf field of the Netherlands.
Lees meer
CSC Greenfields bouwt non-infill-veld onder KNVB-certificaat
CSC-Greenfields is dinsdag 3 april gestart met de aanleg van het eerste volledige non-infill-voetbalveld van Nederland bij SV Hoofddorp.
Lees meer
Extra seminar CSC-Greenfields bij Pec Zwolle
Met dit seminar brengt het bedrijf bezoekers op de hoogte brengen van de trends en ontwikkelingen rondom de aanleg en het onderhoud van voetbalvelden.
Lees meer
Greenfields launches new non-infill artificial turf
Greenfields has launched a non-infill artificial turf system. The new Greenfields MX Non-Fill Turf meets the FIFA Quality Pro standards and is aimed to become a high-performance alternative to infill football turf.
Lees meer
Greenfields introduceert nieuwe kunstgrasmat zonder infill
Greenfields MX NF (Non-Fill) is een geweven mat zonder infill. Volgens de producent voldoet deze mat aan de Fifa Quality Pro-norm.
Lees meer
Rutger Schuijffel kiest voor CSC Sport
Per 1 maart 2018 gaat Rutger Schuijffel het team van CSC Sport versterken.
Lees meer
Expansion list of FIH Preferred Suppliers
The International Hockey Federation (FIH) has announced the expansion of their Preferred Supplier category to 10 companies as it continues to grow the FIH Quality Programme for Hockey Turf.
Lees meer
Internationale Hockey Federatie (FIH) wijst tien Preferred Suppliers aan
Act Global, Astroturf, Edel, Fieldturf, Forbex, CC Grass, Greenfields en Tigerturf (dochterondernemingen van Tencate Grass), Lano en Polytan zijn allemaal gekozen als FIH Preferred Supplier. Ze behouden die status minimaal tot eind 2019.
Lees meer
CSC-Greenfields organiseert drie hockeyseminars
De seminars vinden plaats bij Hockeyclub LOHC (dinsdag 23 januari), Hockeyclub Schaerweijde (woensdag 24 januari) en Hockeyclub ’s Hertogenbosch (donderdag 25 januari).
Lees meer
Tophockey in België op Greenfields TX Elite
Bij HC Taxandria in het Belgische Oud Turnhout vond afgelopen zondag de officiële opening van het nieuwe Greenfields TX Elite veld plaats. De burgemeester van Oud Turnhout was hierbij aanwezig.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9
Dit zie je op de Dag van de Sportaccommodaties
Op donderdag 8 maart is het weer zover: de jaarlijkse Dag van de Sportaccommodaties. De organisatie heeft voor de zevende editie van de beurs een uitgebreid lezingenprogramma samengesteld.
Veldje met krattensysteem bovenop een wadi verdubbelt waterbergingscapaciteit
De gemeente Hof van Twente, een samenvoeging van meerdere gemeenten, heeft een sportveldje met waterbergingsruimte aangelegd in een wadi die populair is als speelplek.
Dit nieuwe veld past perfect bij de ambitieuze toekomstplannen van de Cru Family
De Amsterdam Crusaders op sportpark Sloten is de grootste en ook snelst groeiende American football-vereniging van Nederland. Onlangs kreeg de club een exclusief American football-veld, dat perfect aansluit bij zijn Europese ambities.
KNHB en FIH komen dichter bij elkaar
De internationale hockeybond (FIH) heeft onlangs nieuwe kwaliteitsstandaarden geïntroduceerd waar kunstgras voor hockey aan dient te voldoen. Wat betekent die voor de kunstgras hockeyvelden in Nederland?
Iedereen kent elkaar en dat is de charme van GJS
De tweede amateursportclub die aan bod komt in deze rubriek is GJS (Gorkumse Jonge Spartanen) uit Gorinchem. Het is een voetbalvereniging die in de eerste klasse speelt, maar niet betaalt.
Perfect Pitches
Ook in deze uitgave van Fieldmanager staat weer een forse opsomming van Perfect Pitches. Acht keer per jaar een verslag van de meest bijzondere projecten op gebied van sport. Uw project ook op deze projectenparade? Stuur een mail naar project@nwst.nl en u wij zenden u alle info.
Natuurgras terug op Het Kasteel
Deze zomer is Nederland gastheer van het Europees Kampioenschap vrouwenvoetbal. Rotterdam is met Het Kasteel, de thuisbasis van Sparta, één van de zeven speelsteden tijdens dit toernooi. Aangezien het EK van de Uefa uitsluitend op natuurgras gespeeld mag worden, was Sparta genoodzaakt om het kunstgrashoofdveld tijdelijk te vervangen door een natuurgrasveld.
SC Badhoevedorp-VZ Boland: 'Mijn bestuurstaak is sport faciliteren en die taak neem ik serieus'
In de winterstop van het seizoen 2016/2017 liet SC Badhoevedorp het hoofdveld vervangen door een kunstgrasveld. Het hoofdveld verkeerde al langere tijd in slechte staat; verbetering werd vooruitgeschoven vanwege een op handen zijnde clubverhuizing, die echter nog steeds niet heeft plaatsgevonden.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6