Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
SGL
Abr. Kroesweg 44
2742 KX Waddinxveen
Nederland

Tel: 079 593 38 01
E-mail: info@sglconcept.com

www.sglconcept.com
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Movers and shakers: Jos Eeuwes
SGL has appointed Jos Eeuwes as their representative for the UVC180 in the Benelux.
Lees meer
Grasziektebestrijder UVC180 vertegenwoordigd door Jos Eeuwes
SGL heeft Jos Eeuwes aangesteld als vertegenwoordiger van de UVC180 in de Benelux. Met een achtergrond als rozenkweker en tuinbouw-adviseur weet Eeuwes veel over gewasbescherming.
Lees meer
Relatiedag NLadviseurs in teken van duurzaam beheer
Met het oog op 2021 is er voor golfbanen alle reden om toe te werken naar chemievrij beheer. Op de relatiedag helpt NLadviseurs golfbanen om in actie te komen.
Lees meer
Succesvolle BVO-dag bij FC Groningen
Zo’n vijftig field- en stadionmanagers waren op woensdag 10 januari jl. te gast in het Noordlease Stadion van FC Groningen voor de negende BVO-dag.
Lees meer
Eerste UVC180 in gebruik
Afgelopen maandag 3 juli werd de eerste UVC180 in Nederland door Prograss afgeleverd bij De Enk Groen en Golf, op golfbaan Prise d’Eau.
Lees meer
Geslaagde 29e Barenbrug Golfdag in Groesbeek
Op de golfbaan Rijk van Nijmegen in Groesbeek is op 12 juni de 29e Barenbrug Golfdag gehouden. Zo’n 145 bezoekers waren op de dag afgekomen, waar zoals ieder jaar de Redexim Cup en de Barenbrug Trophy werden uitgereikt.
Lees meer
Schimmels bestrijden met ultraviolette straling
Als nieuwe distributeur van SGL introduceerde Prograss op de Barenbrug Golfdag een innovatie op het gebied van schimmelbestrijding: de SGL UVC180.
Lees meer
BVO-dag kan opnieuw rekenen op veel interesse
Het is een jaarlijkse traditie geworden; een dag waarop stadionmanagers en fieldmanagers van betaald voetbalorganisaties bij elkaar komen en zich laten bijpraten. Dinsdag 10 januari vond alweer een achtste editie plaats.
Lees meer
Succesvolle BVO-dag voor Barenbrug, Prograss, ICL en SGL
Op 6 januari hebben Barenbrug, Prograss, ICL en SGL een succesvolle zevende editie van de BVO-dag gehad.
Lees meer
Vraagtekens bij de kwaliteit van de velden tijdens het WK voetbal in Brazilië
Komende zomer hoeven we bij het WK in Brazilië niet op strakke grasmatten te rekenen. Er worden namelijk vraagtekens gezet bij de kwaliteit van de velden in de WK stadions.
Lees meer
1 | 2
'Elk jaar worden we beter! We staan al derde in de strijd om de VVCS-schaal'
Stadion-fieldmanager Paul Baas van De Enk Groen & Golf van de Amsterdam Arena, binnenkort Cruyff Arena, heeft op 17 en 18 april zijn verhaal gehouden voor ESSMA, de Europese vereniging van stadionmanagers. Hij is proactief bezig om 'zijn' veld optimaal te laten presteren en op de kaart te zetten. Is de VVCS-schaal de volgende stap?
Ledtechnologie opent deuren naar 'grasgroei 2.0'
Licht uit ledarmaturen wordt steeds krachtiger; dat is ook de fabrikanten van technologie die de grasgroei moet bevorderen, niet ontgaan. Naast de energiezuinigheid zien zij nu ook aanvullende voordelen. Wordt het grasplantje in een energiezuinig zonnetje gezet?
Na Real en Barcelona gaat ook Nederlandse golfbaan op de uv-zonnevank
Tijdens de jaarlijkse BVO-dag op 10 januari passeerde hij al even de revue in presentaties: de UVC180 van SGL. Op de Barenbrug Golfdag op 12 juni maakte de machine zijn opwachting in real life, althans, de eerste officiële verschijning in Nederland.
Schimmels bestrijden met deel uv-spectrum
Tijdens de jaarlijkse BVO-dag op 10 januari passeerde hij al even de revue in presentaties: de UVC180 van SGL. Op de Barenbrug Golfdag op 12 juni maakte de machine zijn opwachting in real life.
Geslaagde Barenbrug Golfdag te Groesbeek
Op de golfbaan Het Rijk van Nijmegen in Groesbeek werd op 12 juni alweer de 29e editie van de Barenbrug Golfdag gehouden. Zo'n 145 aanwezigen uit de groene wereld van de golfbranche waren afgekomen op deze dag, waarop zoals ieder jaar de Redexim Cup en de Barenbrug Trophy werden uitgereikt.
Bale & Messi: 'Eat your heart out'
Wie de beste is, mag zich meten aan andere toppers. Daarom brachten Fieldmanager en Greenkeeper of the Year 2017 begin april een bezoek aan de beste stadionvelden en trainingscentra van de wereld. Mede dankzij Fieldmanager of the Year- én Greenkeeper of the Year-sponsor Jean Heybroek en Greenkeeper of the Year-sponsor ICL
Aquaco en SGL ontwikkelen graskoelingssysteem voor stadions met hitteproblemen
Stadium Grow Lighting (SGL) heeft samen met Aquaco een graskoelingssysteem ontwikkeld dat door SGL wordt verkocht. Het systeem koelt de lucht door middel van nevel in combinatie met een ventilator. FC Barcelona, Bilbao en Juventus hebben het systeem al aangeschaft.
Bale & Messi: 'Eat your heart out'
Wie de beste is, mag zich meten aan andere toppers. Daarom brachten Fieldmanager en Greenkeeper of the Year 2017 begin april een bezoek aan de beste stadionvelden en trainingscentra van de wereld. Mede dankzij Fieldmanager of the Year- én Greenkeeper of the Year-sponsor Jean Heybroek en Greenkeeper of the Year-sponsor ICL stonden
1 | 2