Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Fieldmanagement Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
CSC Sport BV
Marconiweg 31
3899 BR Zeewolde
Nederland

Tel: 036 548 93 20

www.cscsport.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
CSC Sport bv realiseerde honderden (kunst)grassportvelden en atletiekbanen. Onze projecten zijn strak, in tijd en geld. Ook tijdens het bouwproces gaan we door met meedenken. We pakken elke verbeterkans.
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Extra seminar CSC-Greenfields bij Pec Zwolle
Met dit seminar brengt het bedrijf bezoekers op de hoogte brengen van de trends en ontwikkelingen rondom de aanleg en het onderhoud van voetbalvelden.
Lees meer
Greenfields launches new non-infill artificial turf
Greenfields has launched a non-infill artificial turf system. The new Greenfields MX Non-Fill Turf meets the FIFA Quality Pro standards and is aimed to become a high-performance alternative to infill football turf.
Lees meer
CSC Sport-Greenfields: voor iedere sport een kunstgrastoepassing
U wordt van harte welkom geheten om bijgepraat te worden over de laatste trends en ontwikkelingen.
Lees meer
CSC Sport en Almere City FC tekenen voor honderd procent natuurgras
CSC Sport gaat komende zomer de kunstgrasmat in het Yanmar Stadion van Almere City FC vervangen door natuurgras.
Lees meer
CSC Sport zet puntjes op de i voor laatste Champions Trophy
CSC Sport zet momenteel de laatste puntjes op de i voor het realiseren van een hockey waterveld voor de allerlaatste Champions Trophy voor herenteams in 2018 in Breda.
Lees meer
Rutger Schuijffel kiest voor CSC Sport
Per 1 maart 2018 gaat Rutger Schuijffel het team van CSC Sport versterken.
Lees meer
CSC Sport gecertificeerd op hoogste trede PSO
CSC Ceelen Sport Constructies is gecertificeerd op trede 3 van het keurmerk Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Trede 3 is de hoogst haalbare trede op het PSO-keurmerk.
Lees meer
Voetbalseminars CSC Sport/Greenfields van start in februari
In navolging van het 3-daagse hockey seminar dat vorige week plaatsvond, houdt CSC Sport/Greenfields in februari verschillende seminars over de nieuwste trends en ontwikkelingen bij voetbalvelden.
Lees meer
3-daagse hockey seminar CSC Sport van start
Afgelopen dinsdag is CSC Sport/GreenFields van start gegaan met de 3-daagse hockey seminar bij verschillende hockeyclubs in het land voor zowel clubs als adviseurs.
Lees meer
CSC-Greenfields organiseert drie hockeyseminars
De seminars vinden plaats bij Hockeyclub LOHC (dinsdag 23 januari), Hockeyclub Schaerweijde (woensdag 24 januari) en Hockeyclub ’s Hertogenbosch (donderdag 25 januari).
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9
De atletiekbaan raakt maar niet aan de top(laag)
‘De lat steeds wat hoger leggen’, een gezegde dat rechtstreeks uit de atletiek afkomstig is, is iets wat tot op de dag van vandaag nog altijd wordt nagestreefd.
Dit zie je op de Dag van de Sportaccommodaties
Op donderdag 8 maart is het weer zover: de jaarlijkse Dag van de Sportaccommodaties. De organisatie heeft voor de zevende editie van de beurs een uitgebreid lezingenprogramma samengesteld.
Veldje met krattensysteem bovenop een wadi verdubbelt waterbergingscapaciteit
De gemeente Hof van Twente, een samenvoeging van meerdere gemeenten, heeft een sportveldje met waterbergingsruimte aangelegd in een wadi die populair is als speelplek.
Perfect Pitches
Vakblad Fieldmanager laat in deze rubriek de meest bijzondere projecten van de afgelopen periode zien.
Dit nieuwe veld past perfect bij de ambitieuze toekomstplannen van de Cru Family
De Amsterdam Crusaders op sportpark Sloten is de grootste en ook snelst groeiende American football-vereniging van Nederland. Onlangs kreeg de club een exclusief American football-veld, dat perfect aansluit bij zijn Europese ambities.
Iedereen kent elkaar en dat is de charme van GJS
De tweede amateursportclub die aan bod komt in deze rubriek is GJS (Gorkumse Jonge Spartanen) uit Gorinchem. Het is een voetbalvereniging die in de eerste klasse speelt, maar niet betaalt.
Perfect Pitches
Ook in deze uitgave van Fieldmanager staat weer een forse opsomming van Perfect Pitches. Acht keer per jaar een verslag van de meest bijzondere projecten op gebied van sport. Uw project ook op deze projectenparade? Stuur een mail naar project@nwst.nl en u wij zenden u alle info.
Nieuw vraagstuk voor de markt: grond of bouwstof
Deze zomer wordt in Amersfoort het kunstgrasveld van voetbalvereniging Cobu Boys vervangen. Een renovatie zoals dat wel vaker gebeurt, zou je denken. De uitloging van rubbergranulaat was op deze locatie echter zo sterk dat de grond geklasseerd werd als verontreinigd, waarna de bodem gesaneerd moest worden.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7