Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Fieldmanagement Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Husqvarna
Jool Hulstraat 20-22
1327 HA Almere
Nederland

Tel: 036 521 00 50
E-mail: iris.strijd@husqvarnagroup.com

www.husqvarna.com/nl/home/
OMSCHRIJVING MERKEN
Husqvarna biedt een volledig assortiment van bos en tuingereedschap zoals riders, grasmaaiers, kettingzagen, robotmaaiers en meer voor zowel de professionele gebruiker als de consument. Husqvarna
Gardena
McCulloch
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Husqvarna ziet operationele winst stijgen met 18 procent
De Husqvarna Group (bestaande uit Husqvarna en Gardena) heeft over 2017 een operationele winst gemaakt van 380 miljoen euro.
Lees meer
Kuipers Munneke en Hoekstra spreken op De Groene Sector Vakbeurs
Peter Kuipers Munneke en Lodewijk Hoekstra behoren tot de belangrijkste sprekers op 9, 10 en 11 januari tijdens De Groene Sector Vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg.
Lees meer
Demo accu bladblazers op 20 december in Veghel
Op 20 december vindt er in bij Ploegmakers Cultuurtechniek/IBN in Veghel een demonstratie plaats met accu bladblazers. Alle bekende leveranciers zijn gevraagd om accu bladblazers ter beschikking te stellen voor deze test.
Lees meer
BTME Harrogate van 23 t/m 25 januari
De BTME is al jaren één van de grootste grasbeurzen van Europa. De komende editie zal waarschijnlijk meer dan honderd exposanten tellen.
Lees meer
McCulloch introduceert nieuwe GB355-bladblazer
De ruggedragen bladblazer kan volgens de fabrikant een topsnelheid halen van 355 kilometer per uur.
Lees meer
Husqvarna Premium Partner NL Greenlabel
Op de eerste dag van de Dag van de Openbare Ruimte tekende Anton de Jong (commercieel directeur Husqvarna Benelux) een Premium Partnership met NL Greenlabel.
Lees meer
Groter inspiratiepark op De Groene Sector Vakbeurs
Dit jaar werd op De Groene Sector Vakbeurs het Groene Inspiratiepark geïntroduceerd. Volgend jaar wordt dit concept uitgebreid.
Lees meer
Husqvarna Automower® Pro en Husqvarna Fleet Services 2.0
Husqvarna Nederland komt met een nieuwe range professionele robotmaaiers Automower® op de markt.
Lees meer
Laatste dag Groentechniek Holland van start
Vandaag vindt de derde dag van Groentechniek Holland plaats. Ook deze dag kan rekenen op wisselvallig weer, maar dat mag de pret niet drukken. Wat is er vandaag te zien?
Lees meer
Wie mag het derde Gouden Klavertje opspelden?
Er waren dit jaar ongeveer 50 inzendingen van bedrijven voor de derde editie van de GTH Beursprijs: het Gouden Klavertje.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8
Prima, een accubladblazer, maar nothing beats de Stihl BR op benzine
Een testteam van groenvoorziener IBN uit Veghel was bereid om voor vakblad De Hovenier een aantal accubladblazers te beoordelen. Hoewel het team meer dan een week lang met zeventien verschillende accubladblazers in de weer is geweest, mag je het geen echte test noemen.
Verkoop niet het verhaal over de prijs van de robotmaaier, maar over de meerwaarde
Volgens Husqvarna-dealer Leo Meiburg beginnen maairobots onder hoveniers en groenaannemers steeds meer te leven.
Een kettingzaag moet gewoon doen wat jij wilt
Frits Spek, een van de directeuren van opleidingsinstituut PC Bomen, is ongeveer geboren met een kettingzaag in zijn handen en daarom een goede partij om een eerste impressie te geven van de nieuwe Husqvarna 70 cc kettingzaag 572 XC.
Vooruit op alle fronten
Husqvarna Nederland heeft onlangs een reeks nieuwigheden voor 2018 aangekondigd. Voor de geïnteresseerden is er goed nieuws: Husqvarna toont alle nieuwe producten en machines namelijk op Groentechniek Holland.
Alle marktleiders weer van de partij
Van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 september staat het Walibi-terrein in Biddinghuizen helemaal in het teken van de grootste groene vakbeurs van Nederland: Groentechniek Holland.
Bezoeken we in de toekomst nog steeds beurzen?
Begin september staat de derde editie van Groentechniek Holland op de kalender. De beurs is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde voor de groene sector, maar zal dat in de toekomst ook zo blijven?
Wie mag het derde Gouden Klavertje opspelden?
Er waren dit jaar ongeveer 50 inzendingen van bedrijven voor de derde editie van de GTH Beursprijs: het Gouden Klavertje. Een jury met daarin alle persmuskieten die iets te zoemen hebben op het gebied van tuin en park, aangevuld met VHG-voorzitter Rien van der Spek, koos daaruit elf nominaties.
Van de achtertuin van oma Sjaan naar de groene stedelijke omgeving en de groene vakman
De maairobot in het achtertuintje van oma Sjaan is inmiddels al gemeengoed. Als het aan maairobot-marktleider Husqvarna ligt, zullen die maairots in hoog tempo ook in de groene stedelijke omgeving ingezet worden en onderdeel worden van het palet van hoveniers en groenvoorzieners.
1 | 2 | 3 | 4 | 5