Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Fieldmanagement Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Husqvarna
Jool Hulstraat 20-22
1327 HA Almere
Nederland

Tel: 036 521 00 50
E-mail: iris.strijd@husqvarnagroup.com

www.husqvarna.com/nl/home/
OMSCHRIJVING MERKEN
Husqvarna biedt een volledig assortiment van bos en tuingereedschap zoals riders, grasmaaiers, kettingzagen, robotmaaiers en meer voor zowel de professionele gebruiker als de consument. Husqvarna
Gardena
McCulloch
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
De Enk schaft Automower 550 aan voor Hooge Rotterdamsche
Vooral green 18 was door de steile helling met bemande apparatuur slecht te maaien. De Husqvarna Automower 550 kan dit probleem oplossen.
Lees meer
Nieuwe zero-turn-maaier van Husqvarna
Husqvarna presenteert een professionele maaier voor groenbeheerders en hoveniers: zero-turn-maaier Z560X.
Lees meer
Automower Husqvarna als beste getest
Voor het derde jaar op rij is de automatische grasmaaier van Husqvarna als beste getest op de vergelijkingswebsite Price Runner UK.
Lees meer
Nieuwe automower met bluetooth geïntroduceerd
Husqvarna introduceert de Automower 520 en 550. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor groenprofessionals om menselijk maaiwerk uit handen te nemen en tevens de kwaliteit en duurzaamheid van grasvelden te verbeteren.
Lees meer
Nationale Grasdag België op 27 en 28 juni
De grasdag is een initiatief van Advanta, Bayer, Compo Expert, ICL en Terracottem. Dit jaar is er een grote focus op livedemonstraties.
Lees meer
Gezocht: testers Husqvarna Automower
Husqvarna, bekend van de Automower, is op zoek naar testers. Heb je een gazon van tussen de 500 en 3.200 m2? Dan maak je kans om de Automower gratis uit te proberen.
Lees meer
Husqvarna Professional Roadshow dagen op 21 en 23 maart
Tijdens deze dagen staat groenonderhoud centraal. De dagen zijn speciaal bedoeld voor bedrijven in het groenonderhoud en voor scholen.
Lees meer
Nieuw event Nationale Boomverzorgingsdag smaakt naar meer
Afgelopen vrijdag 23 februari werd bij IPC Groene Ruimte de eerste editie van een nieuw event georganiseerd.
Lees meer
Husqvarna ziet operationele winst stijgen met 18 procent
De Husqvarna Group (bestaande uit Husqvarna en Gardena) heeft over 2017 een operationele winst gemaakt van 380 miljoen euro.
Lees meer
Kuipers Munneke en Hoekstra spreken op De Groene Sector Vakbeurs
Peter Kuipers Munneke en Lodewijk Hoekstra behoren tot de belangrijkste sprekers op 9, 10 en 11 januari tijdens De Groene Sector Vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9
Ziet u door de accubomen het batterijbos nog?
In de wereld van het accugereedschap zijn Stihl en Husqvarna dominante spelers, wat vooral te danken is aan hun sterke positie in het segment van tuingereedschap en daarbij behorende dealernetwerk.
Met de stroom mee
De accurevolutie is in volle gang. De beroepsgroep staat bij elke aanschaf van gereedschap en materieel opnieuw voor de keuze: gaan we met de stroom mee of tegen de stroom in? Een belronde langs de grote merken leert dat accu enorm in opmars is.
Meeste veiligheidswinst te boeken met training
Het aantal ernstige kettingzaagongevallen is De Hovenier aanleiding om de veiligheid bij het werken met kettingzagen te onderzoeken.
Hoe veilig is werken met een kettingzaag?
Staatsbosbeheer heeft de afgelopen jaren in relatief korte tijd te maken gehad met een aantal ernstige kettingzaagongevallen. Aanleiding voor Boomzorg om eens te onderzoeken hoe het gesteld is met de veiligheid bij het werken met kettingzagen.
Prima, een accubladblazer, maar nothing beats de Stihl BR op benzine
Een testteam van groenvoorziener IBN uit Veghel was bereid om voor vakblad De Hovenier een aantal accubladblazers te beoordelen. Hoewel het team meer dan een week lang met zeventien verschillende accubladblazers in de weer is geweest, mag je het geen echte test noemen.
Verkoop niet het verhaal over de prijs van de robotmaaier, maar over de meerwaarde
Volgens Husqvarna-dealer Leo Meiburg beginnen maairobots onder hoveniers en groenaannemers steeds meer te leven.
Een kettingzaag moet gewoon doen wat jij wilt
Frits Spek, een van de directeuren van opleidingsinstituut PC Bomen, is ongeveer geboren met een kettingzaag in zijn handen en daarom een goede partij om een eerste impressie te geven van de nieuwe Husqvarna 70 cc kettingzaag 572 XC.
Vooruit op alle fronten
Husqvarna Nederland heeft onlangs een reeks nieuwigheden voor 2018 aangekondigd. Voor de geïnteresseerden is er goed nieuws: Husqvarna toont alle nieuwe producten en machines namelijk op Groentechniek Holland.
1 | 2 | 3 | 4 | 5