Archief Agenda Adverteren Abonneren Contact Disclaimer
Fieldmanagement Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
Dak & Gevel Groen
Groundsman
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
W & H Sports
Haverstraat 71
2153 GD Nieuw Vennep
Nederland

Tel: 0252 683 300 / 06 502 932 40
Fax: 0252 683 066
E-mail: marketing@whsports.nl

whsports.nl/
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Verschillende sporthallen upgraden tribunes
Sporthallen Zuid Amsterdam, Van Hogendorp, Zeeburg en Sportcentrum de Pijp hebben werk gemaakt van het upgraden van hun tribune. Zij hebben over de houten banken kunststof bankzittingen geplaatst.
Lees meer
Vijfde benefit Night Friendship Sports Centre uitverkocht
Op 4 november aanstaande organiseren het Friendship Sports Centre en Only Friends voor de vijfde keer een Benefit Night. Op deze avond wordt zoveel mogelijk geld ingezameld, zodat kinderen en jongeren met een beperking kunnen blijven sporten.
Lees meer
Nieuwe stadionstoelen ADO Den Haag en FC Utrecht
W&H Sports uit Nieuw-Vennep heeft onlangs twee projecten gerealiseerd. Zowel bij Ado Den Haag als bij FC Utrecht werden werkzaamheden uitgevoerd in het stadion.
Lees meer
Rabo EK Hockey in Wagener Stadion
W&H Sports leverde 1900 klapstoelen voor het Wagener Stadion, de locatie voor het EK hockey dat eind augustus in Nederland plaatsvindt.
Lees meer
W&H Sports levert nieuwe wedstrijddoelen Fortuna Sittard
De doelen zijn gemonteerd door het montageteam van Sport Installatie Partners, een partner waar W&H Sports vaker mee samenwerkt.
Lees meer
De slagplank als oplossing tegen microplastics?
Het vraagstuk omtrent microplastics zou er weleens voor kunnen zorgen dat slagplanken straks steeds meer langs kunstgras voetbalvelden te zien zijn.
Lees meer
SmartGoals betreedt de Chinese voetbalmarkt
In samenwerking met GloryStone Sports – een bedrijf dat zich bezighoudt met het verder ontwikkelen van het Chinese voetbal- betreden Preau Sports, VDL Groep en SmartGoals samen de Chinese voetbalmarkt.
Lees meer
Nieuwe gesponsorde tribune bij SV Dalfsen en ASC'62
Om het project te kunnen financieren hebben de verenigingen een actie opgezet waarbij hun leden, sponsoren en andere donateurs hun 'eigen' stoeltje konden kopen.
Lees meer
Plaatsen Turnbar in Amsterdam
In samenwerking met W&H Sports heeft Griekspoor een nieuwe Turnbar geplaatst bij een studentenappartementencomplex in Amsterdam Bos en Lommer.
Lees meer
Nieuwe tennisbanen voor LTC 's-Gravenzande
Voor de Westlandse vereniging LTC 's-Gravenzande heeft W&H Sports de inrichting mogen verzorgen op de nieuw aangelegde tennisbanen.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4
Totaalleverancier voor de hockeysport
Van slagplanken en tribunestoelen tot dug-outs en klemsystemen: W&H Sports levert het allemaal. Het in Nieuw-Vennep gevestigde bedrijf heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en probeert zich op die manier dan ook graag te onderscheiden.
Groen, groener, groenst
De oogst aan innoverende groenprojecten.
Small-sided games moeten het voetbal gaan redden
De kwaliteit van het Nederlandse voetbal staat zwaar onder druk. Om hier verandering in te brengen, wil de KNVB meer en actievere spelvarianten gaan promoten waarbij gebruik wordt gemaakt van een kleiner veld.
W&H Sports lanceert nieuw merk: Preau Sports
Preau Sports is vanaf juni de 'Preau-fessionele' invulling voor de inrichting van sportaccommodaties. Dit nieuwe merk is een onderdeel van W&H Sports - leverancier van kwalitatief hoogwaardige sport- en inrichtingsmaterialen.
'Alle kunststofproducten die je ziet, kun je in feite ook maken van kunstgras'
J&E Sports, al dertig jaar actief op de kunstgrasmarkt, is samen met kunststoffabriek Duvano en de gemeente Amsterdam een pilot gestart met wanden van gerecycled kunstgras. ‘Als overheid zijn we de grootste opdrachtgever, dus ook de grootste vervuiler.
Klemsysteem W&H Sports maakt gebruik van aanwezig materiaal
Vanaf nu is het mogelijk het kunstgras eenvoudig, prijsgunstig en onderhoudsvriendelijk in te klemmen. Het nieuwe klemsysteem SolidaFIX van W&H Sports is speciaal ontwikkeld voor de huidige kunstgrasmarkt.
Branche pakt vraagstuk microplastics op
Voetbalvelden van kunstgras verspreiden jaarlijks een miljoen kilo kunststof in het milieu en niemand bekommert zich over deze enorme berg microplastics. Een artikel met deze strekking in de Volkskrant leidde in februari van dit jaar tot vragen op landelijk en lokaal niveau van de politiek. De branche richt nu een werkgroep op om een antwoord op deze vragen te krijgen.
Veiligheidsbewustzijn rond sportvelden schiet tekort
'Sportclubs en beheerders van sportvelden moeten duidelijke afspraken maken over wie verantwoordelijk is voor de veiligheid rond Nederlandse sportvelden.' Dat zegt William van Diemen, een van de initiatiefnemers van de campagne Voetbal Veilig. Er zijn in Nederland nog steeds veel onveilige situaties op sportvelden. Oorzaak is volgens Van Diemen vooral mankerend veiligheidsbewustzijn onder de beheerders en gebruikers van de faciliteiten.
1 | 2