Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Fieldmanagement Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
W & H Sports
Haverstraat 71
2153 GD Nieuw Vennep
Nederland

Tel: 0252 683 300
E-mail: info@whsports.nl

whsports.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Mobiel soccercourt op dak Radboud Universiteit
Op het dak van de Radboud Universiteit te Nijmegen heeft W&H Sports in samenwerking met Kragten en installatiepartner SIP een mobiel soccercourt geplaatst.
Lees meer
Nieuwe blaashal ingericht voor MHC Leusden
Afgelopen weekend is er bij MHC Leusden een zaalhockey Airdome op de eigen accommodatie aangelegd. De blaashal ligt over een bestaand kunstgrasveld gescheiden door een speciale ondervloer, met daarop een indoor modulaire vloer.
Lees meer
Nieuwe dug-outs en doelen voor amateurclubs
Onlangs heeft W&H Sports volledig gelaste dug-outs geleverd op het sportpark De Broekpolder van Sv Deltasport Vlaardingen.
Lees meer
Preau Sports breidt assortiment uit met AED-apparaten
Jaarlijks krijgen ruim 16.000 mensen in Nederland een hartstilstand buiten het ziekenhuis. Een AED kan dan helpen de overlevingskans te vergroten.
Lees meer
Atletiekbaan Waalwijk gerenoveerd
Aannemersbedrijf Van Wijlen heeft de afgelopen tijd gewerkt aan de renovatie van de atletiekbaan van ACW’66 uit Waalwijk.
Lees meer
Solidafix nu ook toepasbaar op korfbalveld
Doordat de maatvoering van de korfbalvelden zijn aangepast naar kleinere afmetingen, ontstond het probleem dat sommige velden minder strak kwamen te liggen. W&H sports heeft hiervoor dé oplossing.
Lees meer
Wie staan er op de Nationale Sport Vakbeurs?
Vandaag over precies twee weken begint de Nationale Sport Vakbeurs. De beurs vindt plaats op woensdag 15 en donderdag 16 november.
Lees meer
Verschillende sporthallen upgraden tribunes
Sporthallen Zuid Amsterdam, Van Hogendorp, Zeeburg en Sportcentrum de Pijp hebben werk gemaakt van het upgraden van hun tribune. Zij hebben over de houten banken kunststof bankzittingen geplaatst.
Lees meer
Vijfde benefit Night Friendship Sports Centre uitverkocht
Op 4 november aanstaande organiseren het Friendship Sports Centre en Only Friends voor de vijfde keer een Benefit Night. Op deze avond wordt zoveel mogelijk geld ingezameld, zodat kinderen en jongeren met een beperking kunnen blijven sporten.
Lees meer
Nieuwe stadionstoelen ADO Den Haag en FC Utrecht
W&H Sports uit Nieuw-Vennep heeft onlangs twee projecten gerealiseerd. Zowel bij Ado Den Haag als bij FC Utrecht werden werkzaamheden uitgevoerd in het stadion.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5
Scoor geen eigen goal bij aankoop pupillenmatterialen
De KNVB is gestart met nieuwe wedstrijdvormen voor pupillen en wilde meteen een einde maken aan de wirwar van doeltjes voor deze nieuwe wedstrijdvormen. Eenheid moest er zijn, dus schreef de KNVB een tender uit.
Totaalleverancier voor de hockeysport
Van slagplanken en tribunestoelen tot dug-outs en klemsystemen: W&H Sports levert het allemaal. Het in Nieuw-Vennep gevestigde bedrijf heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en probeert zich op die manier dan ook graag te onderscheiden.
Groen, groener, groenst
De oogst aan innoverende groenprojecten.
Small-sided games moeten het voetbal gaan redden
De kwaliteit van het Nederlandse voetbal staat zwaar onder druk. Om hier verandering in te brengen, wil de KNVB meer en actievere spelvarianten gaan promoten waarbij gebruik wordt gemaakt van een kleiner veld.
W&H Sports lanceert nieuw merk: Preau Sports
Preau Sports is vanaf juni de 'Preau-fessionele' invulling voor de inrichting van sportaccommodaties. Dit nieuwe merk is een onderdeel van W&H Sports - leverancier van kwalitatief hoogwaardige sport- en inrichtingsmaterialen.
'Alle kunststofproducten die je ziet, kun je in feite ook maken van kunstgras'
J&E Sports, al dertig jaar actief op de kunstgrasmarkt, is samen met kunststoffabriek Duvano en de gemeente Amsterdam een pilot gestart met wanden van gerecycled kunstgras. ‘Als overheid zijn we de grootste opdrachtgever, dus ook de grootste vervuiler.
Klemsysteem W&H Sports maakt gebruik van aanwezig materiaal
Vanaf nu is het mogelijk het kunstgras eenvoudig, prijsgunstig en onderhoudsvriendelijk in te klemmen. Het nieuwe klemsysteem SolidaFIX van W&H Sports is speciaal ontwikkeld voor de huidige kunstgrasmarkt.
Branche pakt vraagstuk microplastics op
Voetbalvelden van kunstgras verspreiden jaarlijks een miljoen kilo kunststof in het milieu en niemand bekommert zich over deze enorme berg microplastics. Een artikel met deze strekking in de Volkskrant leidde in februari van dit jaar tot vragen op landelijk en lokaal niveau van de politiek. De branche richt nu een werkgroep op om een antwoord op deze vragen te krijgen.
1 | 2