Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
W & H Sports
Haverstraat 71
2153 GD Nieuw Vennep
Nederland

Tel: 0252 683 300
E-mail: info@whsports.nl

whsports.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Kennisdag W&H Sports bij Friendship Sports Centre
Op donderdag 24 mei aanstaande organiseert W&H Sports een event bij Friendship Sports Centre. Hierbij wordt aandacht besteed aan een nieuwe fundatiemethode.
Lees meer
W&H Sports brengt bezoek aan Slowaakse 1e Divisionist
W&H Sports en Preau Sports hebben onlangs een bezoek gebracht aan Slowaaks 1e divisionist FC Dac 1904 in Dunajská Streda.
Lees meer
Nieuwe tribunestoelen voor HC Rotterdam
Bij HC Rotterdam heeft W&H Sports 600 nieuwe tribunestoelen geplaatst voor de ‘KO 16’ van het Euro Hockey League (EHL).
Lees meer
Bezoek W&H Sports, Preau Sports en Aco
Bezoek Aco, Preau Sports en W&H Sports donderdag 8 maart op stand 1.711.
Lees meer
Mobiel soccercourt op dak Radboud Universiteit
Op het dak van de Radboud Universiteit te Nijmegen heeft W&H Sports in samenwerking met Kragten en installatiepartner SIP een mobiel soccercourt geplaatst.
Lees meer
Nieuwe blaashal ingericht voor MHC Leusden
Afgelopen weekend is er bij MHC Leusden een zaalhockey Airdome op de eigen accommodatie aangelegd. De blaashal ligt over een bestaand kunstgrasveld gescheiden door een speciale ondervloer, met daarop een indoor modulaire vloer.
Lees meer
Nieuwe dug-outs en doelen voor amateurclubs
Onlangs heeft W&H Sports volledig gelaste dug-outs geleverd op het sportpark De Broekpolder van Sv Deltasport Vlaardingen.
Lees meer
Preau Sports breidt assortiment uit met AED-apparaten
Jaarlijks krijgen ruim 16.000 mensen in Nederland een hartstilstand buiten het ziekenhuis. Een AED kan dan helpen de overlevingskans te vergroten.
Lees meer
Atletiekbaan Waalwijk gerenoveerd
Aannemersbedrijf Van Wijlen heeft de afgelopen tijd gewerkt aan de renovatie van de atletiekbaan van ACW’66 uit Waalwijk.
Lees meer
Solidafix nu ook toepasbaar op korfbalveld
Doordat de maatvoering van de korfbalvelden zijn aangepast naar kleinere afmetingen, ontstond het probleem dat sommige velden minder strak kwamen te liggen. W&H sports heeft hiervoor dé oplossing.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
'Soms ligt de mat er hier net zo bij als in De Kuip’
In deze editie van Club in Beeld: FC Lisse, een bloeiende voetbalvereniging afkomstig uit de Bollenstreek. Met een eerste elftal dat uitkomt in de Tweede Divisie en een grote jeugdopleiding mag FC Lisse gerust tot de grootste voetbalverenigingen van ons land gerekend worden.
Dit zie je op de Dag van de Sportaccommodaties
Op donderdag 8 maart is het weer zover: de jaarlijkse Dag van de Sportaccommodaties. De organisatie heeft voor de zevende editie van de beurs een uitgebreid lezingenprogramma samengesteld.
Uw sportaccommodatie in optimale conditie
Een veilige omgeving is belangrijk. Zeker op een sportaccommodatie waar veilig gesport moet kunnen worden.
Scoor geen eigen goal bij aankoop pupillenmatterialen
De KNVB is gestart met nieuwe wedstrijdvormen voor pupillen en wilde meteen een einde maken aan de wirwar van doeltjes voor deze nieuwe wedstrijdvormen. Eenheid moest er zijn, dus schreef de KNVB een tender uit.
Totaalleverancier voor de hockeysport
Van slagplanken en tribunestoelen tot dug-outs en klemsystemen: W&H Sports levert het allemaal. Het in Nieuw-Vennep gevestigde bedrijf heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en probeert zich op die manier dan ook graag te onderscheiden.
Groen, groener, groenst
De oogst aan innoverende groenprojecten.
Small-sided games moeten het voetbal gaan redden
De kwaliteit van het Nederlandse voetbal staat zwaar onder druk. Om hier verandering in te brengen, wil de KNVB meer en actievere spelvarianten gaan promoten waarbij gebruik wordt gemaakt van een kleiner veld.
W&H Sports lanceert nieuw merk: Preau Sports
Preau Sports is vanaf juni de 'Preau-fessionele' invulling voor de inrichting van sportaccommodaties. Dit nieuwe merk is een onderdeel van W&H Sports - leverancier van kwalitatief hoogwaardige sport- en inrichtingsmaterialen.
1 | 2