Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Fieldmanagement Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
TenCate Grass BV
G. van der Muelenweg 2
7443 RE Nijverdal
Nederland

Tel: 0548 633 944 / 06 489 808 01
Fax: 0548 633 372
E-mail: a.engels@tencate.com

NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Rutger Schuijffel kiest voor CSC Sport
Per 1 maart 2018 gaat Rutger Schuijffel het team van CSC Sport versterken.
Lees meer
Expansion list of FIH Preferred Suppliers
The International Hockey Federation (FIH) has announced the expansion of their Preferred Supplier category to 10 companies as it continues to grow the FIH Quality Programme for Hockey Turf.
Lees meer
Internationale Hockey Federatie (FIH) wijst tien Preferred Suppliers aan
Act Global, Astroturf, Edel, Fieldturf, Forbex, CC Grass, Greenfields en Tigerturf (dochterondernemingen van Tencate Grass), Lano en Polytan zijn allemaal gekozen als FIH Preferred Supplier. Ze behouden die status minimaal tot eind 2019.
Lees meer
Samenwerking CSC Sport, Greenfields en Tencate krijgt verder vorm
Begin dit jaar maakte CSC Sport bekend dat hun aandelen waren overgenomen door TenCate. Het bedrijf sorteert daarmee voor op plannen van de KNVB om de volledige verantwoordelijkheid voor de aanleg van kunstgrasvelden voortaan bij de fabrikant te leggen.
Lees meer
Omzet Tencate Grass blijft stabiel
De omzet van Tencate Grass kwam in 2016 uit op 293 miljoen euro, terwijl in 2015 een bedrag van 289 miljoen euro behaald werd.
Lees meer
PEC Zwolle over vijf jaar mogelijk op hybrideveld
PEC Zwolle stapt op termijn -gesproken wordt over vijf jaar- mogelijk over op een hybrideveld. De huidige kunstgrasmat wordt komende zomer na vijf jaar dienst verwijderd.
Lees meer
Tencate verwerft CSC Sport
Tencate Grass maakt vandaag de overname bekend van Ceelen Sport Constructies BV (CSC Sport). Deze toevoeging aan de Tencate Grass-groep maakt een geïntegreerde benadering mogelijk.
Lees meer
Seminar over infill materialen Greenfields – CSC Sport
De afgelopen drie maanden is er veel commotie geweest over SBR infill in kunstgrassystemen. De rapportage van het RIVM heeft duidelijk gemaakt dat er geen acute zorgen zijn over SBR infill.
Lees meer
Presentaties Nationaal Sportvelden Congres 2016
De presentaties van het tiende Nationaal Sportvelden Congres staan online en zijn te downloaden.
Lees meer
Ten Cate verkoopt belang in Edel Grass
Ten Cate gaat haar 50 procent belang van Edel Grass verkopen aan Oranjewoud Realisatie Holding B.V. De holding waar ook Antea group onderdeel van uitmaakt.
Lees meer
1 | 2 | 3
Veldje met krattensysteem bovenop een wadi verdubbelt waterbergingscapaciteit
De gemeente Hof van Twente, een samenvoeging van meerdere gemeenten, heeft een sportveldje met waterbergingsruimte aangelegd in een wadi die populair is als speelplek.
Recycling ter plekke kan oplossing bieden voor kunstgrasberg
Tencate Grass heeft een nieuw concept ontwikkeld om oude kunstgrasvelden te verwerken tot bruikbare producten die op dezelfde locatie kunnen worden toegepast. Ecocept moet een permanente oplossing bieden voor het groeiende kunstgrasprobleem.
KNHB en FIH komen dichter bij elkaar
De internationale hockeybond (FIH) heeft onlangs nieuwe kwaliteitsstandaarden geïntroduceerd waar kunstgras voor hockey aan dient te voldoen. Wat betekent die voor de kunstgras hockeyvelden in Nederland?
Iedereen kent elkaar en dat is de charme van GJS
De tweede amateursportclub die aan bod komt in deze rubriek is GJS (Gorkumse Jonge Spartanen) uit Gorinchem. Het is een voetbalvereniging die in de eerste klasse speelt, maar niet betaalt.
Perfect Pitches
Ook in deze uitgave van Fieldmanager staat weer een forse opsomming van Perfect Pitches. Acht keer per jaar een verslag van de meest bijzondere projecten op gebied van sport. Uw project ook op deze projectenparade? Stuur een mail naar project@nwst.nl en u wij zenden u alle info.
Natuurgras terug op Het Kasteel
Deze zomer is Nederland gastheer van het Europees Kampioenschap vrouwenvoetbal. Rotterdam is met Het Kasteel, de thuisbasis van Sparta, één van de zeven speelsteden tijdens dit toernooi. Aangezien het EK van de Uefa uitsluitend op natuurgras gespeeld mag worden, was Sparta genoodzaakt om het kunstgrashoofdveld tijdelijk te vervangen door een natuurgrasveld.
SC Badhoevedorp-VZ Boland: 'Mijn bestuurstaak is sport faciliteren en die taak neem ik serieus'
In de winterstop van het seizoen 2016/2017 liet SC Badhoevedorp het hoofdveld vervangen door een kunstgrasveld. Het hoofdveld verkeerde al langere tijd in slechte staat; verbetering werd vooruitgeschoven vanwege een op handen zijnde clubverhuizing, die echter nog steeds niet heeft plaatsgevonden.
Veldje met krattensysteem bovenop een wadi verdubbelt waterbergingscapaciteit
In een sportveldje is een waterbergingsruimte aangelegd in een wadi die populair is als speelplek. Zo kan de jeugd blijven bewegen én wordt overtollig regenwater vertraagd naar de bodem en het oppervlaktewater geleid.
1 | 2 | 3 | 4