Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
TenCate Grass BV
G. van der Muelenweg 2
7443 RE Nijverdal
Nederland

Tel: 0548 633 944 / 06 489 808 01
Fax: 0548 633 372
E-mail: a.engels@tencate.com

NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Movers and shakers: Andy Lovell
Andy Lovell, the UK Sales Director of TigerTurf UK Ltd, has joined GreenFields UK. Both companies are part of the TenCate Grass Group.
Lees meer
First non-infill field for the Netherlands
CSC Sport has started working on what is to become the first non-infill football turf field of the Netherlands.
Lees meer
Movers and shakers: Simon Clare
TigerTurf UK has strengthened its sales force, with the appointment of Simon Clare as Sales and Account Manager for the South.
Lees meer
Movers and shakers: Bart Wijers
TenCate Grass Head of Turf Systems Development, Bart Wijers, has left TenCate grass to pursue greener pastures.
Lees meer
Rutger Schuijffel kiest voor CSC Sport
Per 1 maart 2018 gaat Rutger Schuijffel het team van CSC Sport versterken.
Lees meer
Expansion list of FIH Preferred Suppliers
The International Hockey Federation (FIH) has announced the expansion of their Preferred Supplier category to 10 companies as it continues to grow the FIH Quality Programme for Hockey Turf.
Lees meer
Internationale Hockey Federatie (FIH) wijst tien Preferred Suppliers aan
Act Global, Astroturf, Edel, Fieldturf, Forbex, CC Grass, Greenfields en Tigerturf (dochterondernemingen van Tencate Grass), Lano en Polytan zijn allemaal gekozen als FIH Preferred Supplier. Ze behouden die status minimaal tot eind 2019.
Lees meer
Samenwerking CSC Sport, Greenfields en Tencate krijgt verder vorm
Begin dit jaar maakte CSC Sport bekend dat hun aandelen waren overgenomen door TenCate. Het bedrijf sorteert daarmee voor op plannen van de KNVB om de volledige verantwoordelijkheid voor de aanleg van kunstgrasvelden voortaan bij de fabrikant te leggen.
Lees meer
Omzet Tencate Grass blijft stabiel
De omzet van Tencate Grass kwam in 2016 uit op 293 miljoen euro, terwijl in 2015 een bedrag van 289 miljoen euro behaald werd.
Lees meer
PEC Zwolle over vijf jaar mogelijk op hybrideveld
PEC Zwolle stapt op termijn -gesproken wordt over vijf jaar- mogelijk over op een hybrideveld. De huidige kunstgrasmat wordt komende zomer na vijf jaar dienst verwijderd.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4
Voorliefde voor kunstgras bij voetbalbestuurders lijkt te verwaaien
Met de komst van een aantal nieuwe bestuurders bij de KNVB waait er een nieuwe wind met betrekking tot kunstgras en de rol die het speelt in het betaald voetbal. Maar of die wind fris te noemen is, hangt af van de belangen die je vooropzet.
Gaan we eindelijk van 3G naar 4G?
Er staat druk op ingestrooide kunstgrasvelden. De goedkoopste en bewezen varianten, die met SBR-granulaat, zitten maatschappelijk gezien in zwaar weer.
Waar gaat het met het kunstgras voor voetbal naar toe?
Het lijkt erop dat kunstgras in het betaald voetbal nu echt op zijn retour is. In de nieuwjaarstoespraak van vrijwel elke voorzitter en directeur van een betaaldvoetbalorganisatie kwam het onderwerp aan de orde.
Veldje met krattensysteem bovenop een wadi verdubbelt waterbergingscapaciteit
De gemeente Hof van Twente, een samenvoeging van meerdere gemeenten, heeft een sportveldje met waterbergingsruimte aangelegd in een wadi die populair is als speelplek.
Recycling ter plekke kan oplossing bieden voor kunstgrasberg
Tencate Grass heeft een nieuw concept ontwikkeld om oude kunstgrasvelden te verwerken tot bruikbare producten die op dezelfde locatie kunnen worden toegepast. Ecocept moet een permanente oplossing bieden voor het groeiende kunstgrasprobleem.
KNHB en FIH komen dichter bij elkaar
De internationale hockeybond (FIH) heeft onlangs nieuwe kwaliteitsstandaarden geïntroduceerd waar kunstgras voor hockey aan dient te voldoen. Wat betekent die voor de kunstgras hockeyvelden in Nederland?
Iedereen kent elkaar en dat is de charme van GJS
De tweede amateursportclub die aan bod komt in deze rubriek is GJS (Gorkumse Jonge Spartanen) uit Gorinchem. Het is een voetbalvereniging die in de eerste klasse speelt, maar niet betaalt.
Perfect Pitches
Ook in deze uitgave van Fieldmanager staat weer een forse opsomming van Perfect Pitches. Acht keer per jaar een verslag van de meest bijzondere projecten op gebied van sport. Uw project ook op deze projectenparade? Stuur een mail naar project@nwst.nl en u wij zenden u alle info.
1 | 2 | 3 | 4