Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Redexim BV
Kwekerijweg 8
3709 JA Zeist
Nederland

Fax: 030- 69 33 227
E-mail: redexim1@cs.com

redexim.com/
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Jubileumeditie Barenbrug Golfdag
11 juni vindt de 30e editie van de Barenbrug Golfdag plaats op golfbaan Het Rijk van Nijmegen. Thema van dit jaar is 'de toekomst van golf'.
Lees meer
FSB Keulen van 7 tot en met 10 november
Van 7 tot en met 10 november wordt een nieuwe editie georganiseerd van de FSB-beurs. De tweejaarlijkse beurs vindt traditiegetrouw plaats in Keulen.
Lees meer
Lokomotiv Stadion Mouskou onderhouden met doorzaaier Redexim
Het Lokomtotiv Stadion in Moskou wordt gebruikt als trainingscentrum tijdens het WK 2018. Om het voor te bereiden om intensieve bespeling, wordt het veld voorzien van extra raaigras.
Lees meer
Green Deal centraal in 3e GTH Demo-Doe-Dag
Hoe realiseer je een mooi grasveld met minder middelen? Tijdens de GTH Demo-Doe-Dag Green Deal Innovations op 29 juni staat deze vraag centraal.
Lees meer
Toplaagverbetering met de Vibra-Sandmaster
De Vibra-Sandmaster van Aannemingsbedrijf Jos Scholman wordt op veel natuurgrasvelden ingezet voor het veldonderhoud.
Lees meer
Redexim introduceert nieuwe Airter
De Airter is een nieuwe machine die via stalen pennen onder hoge druk (5-10 bar) lucht tot op circa 25 cm diepte zijdelings en schuin door de grond blaast.
Lees meer
Uitbreiding machinepark de Enk Groen & Golf
De Enk Groen & Golf heeft via Gebr. Bonenkamp het machinepark uitgebreid met drie aanbouwwerktuigen, een handmachine en een tractor.
Lees meer
Fc Schalke 04 uit Gelsenkirchen trotse eigenaar van Redexim primeur
Iedereen in het wereldje en ver daar buiten kent de Verti-Drain. Redexim meldt nu een door ontwikkelde versie van deze machine. De eerste machine zou al draaien bij Schalke 04.
Lees meer
Olympische stadions gebruiken Redexim Carrier
De Redexim Carrier wordt in de twee officiele Olympische stadions gebruikt om het dagelijks onderhoud uit te voeren.
Lees meer
Regen zorgt voor extra uitdaging Engels trainingskamp
Het Engelse trainingskamp voor het EK is neergestreken in Chantilly, ten noorden van Parijs. Fieldmanager Alan Ferguson is gedurende de wedstrijden verantwoordelijk voor dit basiskamp.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5
Geslaagde Barenbrug Golfdag te Groesbeek
Op de golfbaan Het Rijk van Nijmegen in Groesbeek werd op 12 juni alweer de 29e editie van de Barenbrug Golfdag gehouden. Zo'n 145 aanwezigen uit de groene wereld van de golfbranche waren afgekomen op deze dag, waarop zoals ieder jaar de Redexim Cup en de Barenbrug Trophy werden uitgereikt.
Eerste Nederlandse demo met nieuwe beluchter op velden van FC Utrecht
Begin maart vond op de velden van FC Utrecht de eerste pilot plaats met de beluchter Airter van de Zwitserse fabrikant Novoter, die Redexim op de Nederlandse markt introduceert. Vrijdag 7 april was het publiek welkom om het apparaat in actie te zien op de velden van Zouldenbach.
Alan Ferguson zweert bij de Redexim Carrier in het Wembleystadion en het St. Georges Park
Alan Ferguson onderhoudt de belangrijkste grasvelden in Engeland: die van dé voetbaltempel in Londen, het Wembley-stadion, en de velden van de voetbalacademie voor de vertegenwoordigende Engelse elftallen op het St. Georges Park.
Klachten over blessures op kunstgras zouden overbodig moeten zijn
Een aantal lelijke blessures bij spelers van PEC Zwolle en een onderzoek van AVRO/TROS Radar deden de discussie over de veiligheid van kunstgras onlangs weer in volle hevigheid losbranden.
Hoe moeten we het doen zonder deze machines?
In Nederland liggen duizenden natuurgrasvelden waarop sporters wedstrijden spelen en trainen. Deze velden moeten aan allerlei sporttechnische eisen voldoen: het oppervlak van de grasmat moet immers geschikt zijn om veilig en plezierig op te kunnen spelen.
'Golf speel je op gras, niet op groen'
Herbert van Hout haalt een zomertje door. Niet omdat hij onmisbaar is, maar omdat hij geen seconde wil missen van de metamorfose die 'zijn' golfbaan Overbrug in Helmond ondergaat. Met zijn collega's van De Enk uit Renkum heeft de hoofdgreenkeeper vorig jaar nieuwe greens en tees ingezaaid.
Barenbrug Golfdag 2016: geen vuiltje aan de lucht
De 28e Barenbrug Golfdag was weer als vanouds: mooie greens, goede opkomst, maar vooral sensationeel goed weer op het Rijk van Nunspeet. Ook de indeling was als vanouds. In de ochtend een aantal lezingen en daarna sportief vol aan de bak. Er werd gespeeld om de Barenbrug Trophy en de Redexim Cup.
Help, the robots are coming!
Een bezoek aan Harrogate is meestal eerder een duik in greenkeeper-nostalgie dan een vlucht voorwaarts naar de toekomst van greenkeeping. Misschien was de editie van 2016 een breuk met deze traditie. Veel van de nieuwigheden die uw redacteur bespeurde op de beursvloer hadden te maken met robotisering.
1 | 2