Archief Agenda Adverteren Abonneren Contact Disclaimer
Fieldmanagement Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
Dak & Gevel Groen
Groundsman
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Belrobotics
Avenue Lavoisier, 16b
1300 Wavre
België

Tel: +32 (0)10 48 00 48
Fax: +32 (0)10 48 00 49
E-mail: info@belrobotics.com

www.belrobotics.com
OMSCHRIJVING MERKEN
CONTACTPERSONEN
Tiny Buijtels
06-38665519
tb@belrobotics.com
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Demonstratie robotmaaiers bij VV Nieuwe Niedorp
Afgelopen vrijdag werd op het Sportpark van vv Nieuwe Niedorp in West-Friesland een demonstratie gehouden met de robotmaaiers van Belrobotics. Verschillende clubs uit de regio waren daarbij aanwezig om de werking van de maairobot te aanschouwen.
Lees meer
Holland Sport voert kwaliteitsmetingen uit met robotmaaiers
Holland Sport uit Alkmaar gaat de komende tijd kwaliteitsmetingen uitvoeren met robotmaaiers van Belrobotics. Doel hiervan is te onderzoeken welke besparing de robotmaaiers opleveren wat betreft werkdruk en maai-intensiteit.
Lees meer
Van kleiputten naar een 18 holes golfbaan
In verschillende fases worden bij Wase Golf, in het Belgische Sint-Gillis-Waas, kleiputten omgetoverd naar een uitdagende golfbaan.
Lees meer
Belrobotics Ballpicker op Smart Greenkeeping paviljoen bij GTH
De driving ranges zijn het zorgenkindje van elke golfclubmanager. Hoe onderhoudt men het gras en verzamelt men de ballen op een zo goed, veilig en zuinig mogelijke manier? De combinatie « robotmaaiers en ballenverzamelaars van Belrobotics » is het antwoord op deze vraag.
Lees meer
Gericht publiek, goede sfeer en veel zon op Demo-Doe-Dag Zero Emission in Den Dungen
In het schilderachtige Arboretum D’n Hooijdonk, gelegen in het Brabantse Den Dungen, hield uitgeverij NWST samen met de beursorganisatie van Groen Techniek Holland de tweede GTH Demo-Doe-Dag: Zero Emisson.
Lees meer
Green Deal centraal in 3e GTH Demo-Doe-Dag
Hoe realiseer je een mooi grasveld met minder middelen? Tijdens de GTH Demo-Doe-Dag Green Deal Innovations op 29 juni staat deze vraag centraal.
Lees meer
Start aanleg eerste holes Wase Golf in zicht
Aan animo geen gebrek tijdens de opening van de nieuwe Wase Golf in Sint-Gilles-Waas (tussen Antwerpen en Zelzate). Hoewel de baan al op ruim 250 leden zit, worden de holes in fasen aangelegd.
Lees meer
Belrobotics demonstreert assortiment robotmaaiers
Belrobotics demonstreert op de GTH Demo-Doe-Dag Green Deal Innovations verschillende modellen.
Lees meer
Wie zijn er aanwezig op 15 juni?
Met nog iets minder dan een gaan te gaan tot de GTH Demo-Doe-Dag Zero Emission in Den Dungen, zetten we de standhouders voor u op een rijtje.
Lees meer
Eerste fabrikanten robotmaaiers zeggen deelname toe
Tijdens de GTH Demo-Doe-Dag Zero Emission, die speciaal in het teken staat van geluidsarme en zuinige machines, kunnen bezoekers zelf robotmaaiers testen en in actie zien.
Lees meer
1 | 2
Altijd egale en regelmatige matten door onderhoud Ataro
Fieldmanager of the Year, Gerard Verweijen, is zo’n grote fan dat hij al twaalf robotmaaiers heeft lopen. En volgend jaar koopt Ataro, waar hij werkzaam is, er nog zeker vier bij. ‘Zo’n robotmaaier is tóch de toekomst.
Deze maaier brak het ijs van Twentse nuchterheid op alle fronten
Al voor het tweede seizoen is hij bezig op het voetbalveld van de Universiteit Twente in Enschede: de Bigmow van Belrobotics. Uitvoerder Geert de Haan van Krinkels Hengelo vindt het een echte aanwinst.
Tweede Demo-Doe-Dag 'Zero Emission':
In het schilderachtige Arboretum D’n Hooijdonk, gelegen in het Brabantse Den Dungen, hield uitgeverij NWST samen met de beursorganisatie van Groen Techniek Holland de tweede GTH Demo-Doe-Dag ‘Zero Emission’, in navolging van de Demo-Doe-Dag ‘Onkruid & Reiniging’. De Demo-Doe-Dagen vormen de aanloop naar de GTH-beurs in september dit jaar.
De stille kracht op het gras zonder uitstoot
Voor veel voetbalclubs is het een lastige klus: het op gezette tijden maaien van de gehele grasmat, zodat deze op ieder moment speelklaar is.
Van kleiputten naar 18 holesgolfbaan
Wase Golf, in Sint-Gilles-Waas (tussen Antwerpen en Zelzate), is het meest recente golfproject in Vlaanderen. Uniek aan dit project is de fasering waarmee uiteindelijk een 18 holesgolfbaan tot stand zal komen.
Update maaien met losse handjes
Onbemand maaien lijkt een hype te worden. Bij een van de Nederlandse groenaannemers lopen er nu al totaal zeventien.
De drone bepaalt waar onbemand gemaaid gaat worden
Traditioneel worden bestaande maaiers omgebouwd en van software voorzien. Ze kunnen dan teach and playback en/of dynamisch maaiend het werk van de greenkeeper overnemen: zonder maaifouten
Alle ballen verzamelen!
De nieuwe 2.0-versie van de Ballpicker van Belrobotics werd begin vorig jaar als test ingezet op de Twentsche Golfclub in Ambt Delden. Victor Markink, salesmanager, moest zijn klanten eerst overtuigen: onbekend maakt immers onbemind.
1 | 2 | 3
FOTOREPORTAGE