Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Queens Grass BV
Steenhopenweg 3
9533 PN Drouwen
Nederland

Tel: 0599564447
E-mail: info@queens-grass.nl

OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Machines used during the FIFA World Cup
The 2018 FIFA World Cup will start on Thursday. In the past few month greenkeepers and other specialists have worked hard to deliver the 12 stadium fields and close to 40 training fields that will be used for the event.
Lees meer
Deze machines worden gebruikt tijdens het WK voetbal
Vakblad Fieldmanager bracht in kaart welke machines er zoal gebruikt worden op de Russische velden en zette drie fabrikanten op een rij: Allett, Dennis en Redexim.
Lees meer
Op deze grassen wordt het WK in Rusland gespeeld
Over iets meer dan een week begint het wereldkampioenschap voetbal in Rusland. Barenbrug, DLF en Grassmaster zijn op dit toernooi goed vertegenwoordigd.
Lees meer
Dennis Mowers ready for 2018 FIFA World Cup
No less than 88 Dennis mowers will be used to maintain the pitches in the various 2018 FIFA World Cup stadiums in pristine condition.
Lees meer
Nieuwe eigenaar graszodenteler Queens Grass
Queens Grass wordt met ingang van januari voortgezet door Steven Rienks, broer van huidige eigenaar Martijn Rienks.
Lees meer
Hoogwaardig groen van Tee tot Green
Geen twee golfbanen zijn gelijk. Dat is wat golfen ook zo aantrekkelijk maakt. En, op een golfbaan worden geen twee plekken op dezelfde wijze bespeeld. Daarom kweekt Queens Grass voor Tees, Fairways, Greens en Bunkers speciale graszoden die voldoen aan de eisen die je aan de diverse gedeelten van een golfbaan mag stellen.
Lees meer
Nederlands veld voor Moskou
Het herbezoden van een BVO-veld door een graszodenkweker is geen nieuws meer. Als een Nederlandse zode naar Moskou wordt getransporteerd is dat wél nieuws.
Lees meer
NGA-Vakdag komt eraan! Vooraankondiging
Op vrijdag 19 november a.s. vindt de tweejaarlijks terugkerende NGA-Vakdag weer plaats. Ook dit jaar is er weer een veelbelovend programma! De Vakdag wordt geopend door Johan Derksen.
Lees meer
Greenkeeper op zee
Golven op zee is redelijk normaal, maar golfen op zeeen dan nog wel op een echte green is op zijn minst bijzonder te noemen. Toch is dit binnenkort mogelijk. Het bedrijf Celebrity Cruises verzorgt cruises tussen Amerika, Europa en de USA. Zij hebben besloten om op twee nieuwe schepen een golf green aan te leggen.
Lees meer
Oogst van speel- en sportzoden met 4turf verloopt zoals het snijden van een mes door boter
Afgelopen mei oogstte Martijn Rienks van Queens Grass zoden met 4turf - geleverd door DLF - voor sportvelden. Dat gebeurde relatief snel: al na circa tien maanden. Ze gaven een clean cut, konden strak worden afgesneden.
Greenfields en Queens Grass doen proef met Xtragrass graszoden
Fieldmanagers die de wedstrijd kunstgras tegen natuurgras' als verloren beschouwen moeten dit verhaal zeker lezen. Andere mensen overigens ook. Want persoonlijk vind ik deze introductie een aardige illustratie van de innovatiekracht van de natuurgraswereld.