Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Fieldmanagement Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
ProGrasS BV
Compagnieweg 5a
3771 NH Barneveld
Nederland

Tel: 0342-550200 / 06 515 114 69
Fax: 0342-550201
E-mail: info@prograss.nl

BTW: NL8023.45.269.B.01
KvK: 08024304

www.prograss.nl
Wij weten wat gras nodig heeft MERKEN
ProGrasS is een groeiende onderneming en heeft zich in de bijna vijfentwintig jaar van haar bestaan in de markt onderscheiden door vakkundig advies en ondersteuning bij de dagelijkse problematiek van grasveldaanleg en - onderhoud. Sportvelden, golfbanen en openbaar groen zijn ons werkterrein. Voor een uitgekiend assortiment producten maar ook voor technische trainingen, grond- en wateranalyses, ziektediagnose, inventarisaties en consultancy kunt u bij ons terecht.
Integraal onderhoud van gras, daar zijn we goed in. Onze specialisten staan klaar om u met praktische kennis en een professioneel advies van dienst te zijn.
Aquatrols, Barenbrug, Bayer, Biocontrol, BMS, Culterra, Compo, ICL, Farmura, Fleet, Melspring, Maxstim, OGT, PTS-Professional Turf Solutions, Turf-Tech
CONTACTPERSONEN
Mark Timmerman
Eigenaar / adviseur
06 515 114 69
mtimmerman@prograss.nl
Wout Muilwijk
adviseur/verkoper
06-51667962
wmuilwijk@prograss.nl
Fabian Storm
Adviseur / verkoper
06-10893304
fstorm@prograss.nl
Frieda Hol
Administratie
fhol@prograss.nl
Michel van der Sommen
Binnendienst medewerker
mvandersommen@prograss.nl
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Faillissement voor Prograss
Graszaden en meststoffen handelaar Prograss is op 27 februari door de rechtbank failliet verklaard. Achter de schermen wordt druk gewerkt aan een doorstart.
Lees meer
ICL breidt distributie uit voor sport, golf, en openbaar groen
De nieuwe samenwerking betekent dat ICL-producten voor sport, golf en openbaar groen in Nederland vanaf heden bij zowel Vos Capelle als Prograss verkrijgbaar zijn.
Lees meer
Kennisdelingdag Gras succesvol verlopen
J. de Ridder ging afgelopen week op visite bij Barenbrug voor een kennisdelingsdag, met als onderwerp gras. Beide bedrijven kijken met tevredenheid terug op een vruchtbare dag.
Lees meer
Succesvolle BVO-dag bij FC Groningen
Zo’n vijftig field- en stadionmanagers waren op woensdag 10 januari jl. te gast in het Noordlease Stadion van FC Groningen voor de negende BVO-dag.
Lees meer
NGA-gewasbeschermingsdagen deze maand van start
De Nederlandse Greenkeepers Associatie (NGA) organiseert dit voorjaar een viertal gewasbeschermingsdagen.
Lees meer
Veel belangstelling voor bezichtiging The Links Valley
Ruim zestig belangstellenden uit Nederland en België maakten op 3 oktober gebruik van de uitnodiging om The Links Valley te komen bezichtigen.
Lees meer
Bezoek The Links Valley op 3 oktober
Op dinsdag 3 oktober worden relaties van Prograss, Barenbrug en SBA Golf & Groen uitgenodigd om een kijkje te nemen op The Links Valley, een nieuwe baan in Ermelo.
Lees meer
Eerste UVC180 in gebruik
Afgelopen maandag 3 juli werd de eerste UVC180 in Nederland door Prograss afgeleverd bij De Enk Groen en Golf, op golfbaan Prise d’Eau.
Lees meer
Geslaagde 29e Barenbrug Golfdag in Groesbeek
Op de golfbaan Rijk van Nijmegen in Groesbeek is op 12 juni de 29e Barenbrug Golfdag gehouden. Zo’n 145 bezoekers waren op de dag afgekomen, waar zoals ieder jaar de Redexim Cup en de Barenbrug Trophy werden uitgereikt.
Lees meer
Schimmels bestrijden met ultraviolette straling
Als nieuwe distributeur van SGL introduceerde Prograss op de Barenbrug Golfdag een innovatie op het gebied van schimmelbestrijding: de SGL UVC180.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
Een finalewaardige grasmat in de Grolsch Veste
Afgelopen zomer hebben wij tijdens het EK vrouwenvoetbal 2017 kunnen genieten van een knap staaltje voetbal. De finale tussen de Nederlandse en Deense dames werd gespeeld in de Grolsch Veste van FC Twente. Fieldmanager Henry de Weert zorgt er al jaren voor een fantastisch veld.
Een aanwinst voor golfspel en natuur
Op uitnodiging van Prograss en Barenbrug Holland BV namen zo'n zestig belangstellenden in oktober een kijkje op The Links Valley in Ermelo.
Na Real en Barcelona gaat ook Nederlandse golfbaan op de uv-zonnevank
Tijdens de jaarlijkse BVO-dag op 10 januari passeerde hij al even de revue in presentaties: de UVC180 van SGL. Op de Barenbrug Golfdag op 12 juni maakte de machine zijn opwachting in real life, althans, de eerste officiële verschijning in Nederland.
Schimmels bestrijden met deel uv-spectrum
Tijdens de jaarlijkse BVO-dag op 10 januari passeerde hij al even de revue in presentaties: de UVC180 van SGL. Op de Barenbrug Golfdag op 12 juni maakte de machine zijn opwachting in real life.
Geslaagde Barenbrug Golfdag te Groesbeek
Op de golfbaan Het Rijk van Nijmegen in Groesbeek werd op 12 juni alweer de 29e editie van de Barenbrug Golfdag gehouden. Zo'n 145 aanwezigen uit de groene wereld van de golfbranche waren afgekomen op deze dag, waarop zoals ieder jaar de Redexim Cup en de Barenbrug Trophy werden uitgereikt.
Zeewier als natuurlijke bodemverbeteraar op de golfbaan
Zeewier wordt al sinds jaar en dag toegepast op nationale en internationale golfbanen om de bodem en het gras te verbeteren.
Achtste BVO-dag kan opnieuw rekenen op volop interesse
Het is een jaarlijkse traditie geworden, een dag waarop stadionmanagers en fieldmanagers van betaaldvoetbalorganisaties bij elkaar komen en zich laten bijpraten. Dinsdag 10 januari vond alweer de achtste editie plaats, dit keer in De Grolsch Veste, thuishaven van FC Twente.
ProGrasS, meer dan Gras alleen!
Waar hebben de huidige Fieldmanager en onze sportvelden behoefte aan? Theoretische kennis op een praktische manier vertaald, daarvoor is ProGrasS gestart met de ProGrasS Academy (PGA).
1 | 2 | 3