Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
ProGrasS Europe BV
Compagnieweg 5a
3771 NH Barneveld
Nederland

Tel: 0342-550200 / 06 515 114 69
Fax: 0342-550201
E-mail: info@prograss.nl

BTW: NL858657429B01
KvK: 71296883

www.prograss.nl
Gras, daar zijn we goed in! Merken/Producten
ProGrasS is een groeiende onderneming en heeft zich in de bijna vijfentwintig jaar van haar bestaan in de markt onderscheiden door vakkundig advies en ondersteuning bij de dagelijkse problematiek van grasveldaanleg en - onderhoud. Sportvelden, golfbanen en openbaar groen zijn ons werkterrein. Voor een uitgekiend assortiment producten maar ook voor technische trainingen, grond- en wateranalyses, ziektediagnose, inventarisaties en consultancy kunt u bij ons terecht.
Integraal onderhoud van gras, daar zijn we goed in. Onze specialisten staan klaar om u met praktische kennis en een professioneel advies van dienst te zijn.
Aquatrols, Bayer, BioAG, Biocontrol, BMS, Culterra, Compo Expert, DLF Masterline, DSV Eurograss, Haifa, OGT TradeCorp, PTS-Professional Turf Solutions, TC-5, Turf-Tech
CONTACTPERSONEN
Ing. Mark Timmerman
Managing director / adviseur
06 515 114 69
mtimmerman@prograss.nl
Ron Bakker
Adviseur
06-51667962
rbakker@prograss.nl
Frieda Hol
Administratie
fhol@prograss.nl
Michel van der Sommen
Binnendienst medewerker
mvandersommen@prograss.nl
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Greenmix nieuwe dealer van Aquatrols in de Benelux
Per 1 juni 2018 is Greenmix dealer geworden van Aquatrols-producten.
Lees meer
Ron Bakker versterkt Prograss team
Met Ron heeft Prograss een nieuwe praktijkman in dienst die klanten en relaties kan bijstaan.
Lees meer
Prograss gaat samenwerking aan met twee graszaadleveranciers
Met ingang van dit seizoen gaat Prograss nauw samenwerken met twee graszaadleveranciers: DLF en DSV Zaden.
Lees meer
Compo Expert en Prograss zetten samenwerking voort
Meststoffenproducent Compo Expert en Prograss zetten hun samenwerking voort. Beide partijen laten weten 'samen vol vertrouwen de toekomst tegemoet te gaan'.
Lees meer
Prograss 'back in business'
Amper een maand na het uitspreken van het faillissement laat Prograss van zich horen. Het bedrijf is weer 'up and running'.
Lees meer
Wout Muilwijk naar Vos Capelle
Vos Capelle laat via haar Twitter-account weten dat account manager Wout Muilwijk het Vos Capelle team komt versterken. Muilwijk was hiervoor werkzaam bij Prograss.
Lees meer
Faillissement voor Prograss
Graszaden en meststoffen handelaar Prograss is op 27 februari door de rechtbank failliet verklaard. Achter de schermen wordt druk gewerkt aan een doorstart.
Lees meer
ICL breidt distributie uit voor sport, golf, en openbaar groen
De nieuwe samenwerking betekent dat ICL-producten voor sport, golf en openbaar groen in Nederland vanaf heden bij zowel Vos Capelle als Prograss verkrijgbaar zijn.
Lees meer
Kennisdelingdag Gras succesvol verlopen
J. de Ridder ging afgelopen week op visite bij Barenbrug voor een kennisdelingsdag, met als onderwerp gras. Beide bedrijven kijken met tevredenheid terug op een vruchtbare dag.
Lees meer
Succesvolle BVO-dag bij FC Groningen
Zo’n vijftig field- en stadionmanagers waren op woensdag 10 januari jl. te gast in het Noordlease Stadion van FC Groningen voor de negende BVO-dag.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
Doorstart Prograss leidt tot stoelendans van mensen en merken
Eind februari sprak de rechtbank het faillissement uit over graszaad- en meststoffenhandelaar Prograss. Volgens Mark Timmerman, directeur van Prograss, is het bedrijf de klap van een aantal tegenvallers en de voorbije financiële crisis nooit echt te boven gekomen.
Prograss is back in business
Het wordt nu afwachten hoe het hernieuwde Prograss zijn plek gaat vinden en behouden in de sportveldenmarkt.
Een finalewaardige grasmat in de Grolsch Veste
Afgelopen zomer hebben wij tijdens het EK vrouwenvoetbal 2017 kunnen genieten van een knap staaltje voetbal. De finale tussen de Nederlandse en Deense dames werd gespeeld in de Grolsch Veste van FC Twente. Fieldmanager Henry de Weert zorgt er al jaren voor een fantastisch veld.
Een aanwinst voor golfspel en natuur
Op uitnodiging van Prograss en Barenbrug Holland BV namen zo'n zestig belangstellenden in oktober een kijkje op The Links Valley in Ermelo.
Na Real en Barcelona gaat ook Nederlandse golfbaan op de uv-zonnevank
Tijdens de jaarlijkse BVO-dag op 10 januari passeerde hij al even de revue in presentaties: de UVC180 van SGL. Op de Barenbrug Golfdag op 12 juni maakte de machine zijn opwachting in real life, althans, de eerste officiële verschijning in Nederland.
Schimmels bestrijden met deel uv-spectrum
Tijdens de jaarlijkse BVO-dag op 10 januari passeerde hij al even de revue in presentaties: de UVC180 van SGL. Op de Barenbrug Golfdag op 12 juni maakte de machine zijn opwachting in real life.
Geslaagde Barenbrug Golfdag te Groesbeek
Op de golfbaan Het Rijk van Nijmegen in Groesbeek werd op 12 juni alweer de 29e editie van de Barenbrug Golfdag gehouden. Zo'n 145 aanwezigen uit de groene wereld van de golfbranche waren afgekomen op deze dag, waarop zoals ieder jaar de Redexim Cup en de Barenbrug Trophy werden uitgereikt.
Zeewier als natuurlijke bodemverbeteraar op de golfbaan
Zeewier wordt al sinds jaar en dag toegepast op nationale en internationale golfbanen om de bodem en het gras te verbeteren.
1 | 2 | 3 | 4