Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Antea Group
Zutphenseweg 31-D
7418 AH Deventer
Nederland

Tel: +31 (0)570 67 94 44
Fax: +31 (0)570 63 72 27
E-mail: sport@anteagroup.com

KvK: 20133100

www.anteagroup.nl/sport
Antea Group Sport
Goede sportvoorzieningen zijn waardevol voor mens én omgeving. De ontwikkeling van toekomstbestendige voorzieningen is een veelomvattende opgave. Of het nu gaat om nieuwe sportsystemen, sportcomplexen of complete leisure-accommodaties; Antea Group creëert concepten, adviseert, regisseert, realiseert en beheert. Een totaalaanpak dus, waarmee we maatwerk, duurzame kwaliteit en optimale gebruiksmogelijkheden bieden. Op elk niveau. Voor nu en later.
CONTACTPERSONEN
Leon Smeets
Projectmanager regio Zuid (Maastricht)
06 51541535
leon.smeets@anteagroup.com
Gosewin Bos
Directeur Sport
(06) 51 60 58 28
gosewin.bos@anteagroup.com
Aaldert Hooijer
Projectmanager Sport (Regio Noord-Oost & Zuid)
(06) 51 20 03 42
aaldert.hooijer@anteagroup.com
Henk Kool
Senior Adviseur Sport
(06) 10 89 39 01
henk.kool@anteagroup.com
Jaap Schuurman
Projectmanager Sport (Regio Midden)
(06) 53 41 87 47
jaap.schuurman@anteagroup.com
Floor Groeneveldt
Projectmanager Sport (Regio West)
06 20 13 45 10
floor.groeneveldt@anteagroup.com
BROCHURES
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Enschede vervangt drie kunstgrasvelden
Antea Group Sport is momenteel druk doende om drie kunstgras voetbalvelden te vervangen in de gemeente Enschede. Het gaat om velden bij Victoria ’28 , FC Aramea en Avanti Wilskracht.
Lees meer
Nieuwe watervelden voor MHC Ede
MHC Ede krijgt nieuwe watervelden. Antea Group Sport is in opdracht van de Stichting Bosrand bezig met de renovatie en aanleg van twee waterhockeyvelden op het complex van de MHC aan de Bosrand te Ede.
Lees meer
Drie kunstgras voetbalvelden vervangen in gemeente Súdwest-Fryslân
Antea Group Sport vervangt in opdracht van de gemeente Súdwest-Fryslân een drietal kunstgrasvoetbalvelden. Het gaat om het hoofdveld van ONS en het hoofdveld en bijveld van SWZ uit Sneek, die aan vervanging toe waren.
Lees meer
Milieuvriendelijke metamorfose kunstgrasveld voor mensen met beperking
Het Amsterdamse sportpark Friends Sports Center heeft een met zand ingestrooid kunstgrasveld omgebouwd naar een optimaal te bespelen voetbalveld. Het veld is speciaal ingericht om mensen met een beperking veilig te laten sporten.
Lees meer
Toss met muntje brengt uitkomst bij aanleg kunstgras V.V. Keer
Een toss heeft bepaald dat CSC Sport het kunstgras voetbalveld bij V.V. Keer aanlegt. Bij de aanbesteding hadden twee aannemers een identieke inschrijvingssom. Silvio van Doorn van CSC Sport: ‘Dit had niemand nog ooit meegemaakt.’
Lees meer
Vlieland gestart met grondige renovatie recreatieveld
Medio april is Antea Group Sport uit Heerenveen gestart met de renovatie van het huidige recreatieterrein aan de Kampweg op Vlieland. Op het terrein wordt ook jaarlijks het meerdaagse muziekfestival Into the Great Wide Open georganiseerd.
Lees meer
Antea Group Sport en Edel Grass leggen nieuw non-infill jeugdveld aan
Antea Group Sport legt momenteel samen met Edel Grass de laatste hand aan een kunstgrasveld bij ASC Nieuwland in Amersfoort. Het gaat om een Soccer Blade Pro non-infill veld van 40 bij 50 meter, bestemd voor jeugdvoetbal.
Lees meer
Sportpark Reijerpark Ridderkerk geheel gerenoveerd
In Ridderkerk wordt het Sportpark Reijerpark momenteel geheel gerenoveerd. De werkzaamheden, uitgevoerd door Antea Realisatie, zijn naar verwachting geheel voltooid in augustus dit jaar.
Lees meer
Middenterrein Olympisch Stadion gerenoveerd
Nadat het Olympisch Stadion in Amsterdam enige tijd was omgetoverd tot ‘De Coolste Baan van Nederland', moest de ijsbaan ook weer ontmanteld worden. Daarbij werd het middenterrein onlangs gerenoveerd.
Lees meer
FC Breukelen laat hoofdveld ombouwen tot kunstgras met TPE
Onlangs is bij FC Breukelen een nieuw kunstgrasveld opgeleverd, waarbij het hoofdveld is omgebouwd. Nadat verschillende voetbalsystemen waren bespeeld en beoordeeld, viel de keuze uiteindelijk op Edel Grass Diamond Blade met een shockpad en TPE infill.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ... | 14
'Bewustwording is sleutelwoord bij inrichting klimaatbestendige wijk'
In 2016 startte Antea Group samen met het waterschap en de gemeente het impactproject in de wijk Bronsgeest in Noordwijk, in samenwerking met het Deltaprogramma Ruimtelijke adaptatie.
Perfect Pitches
Ook in deze uitgave van Fieldmanager staat weer een forse opsomming van Perfect Pitches. Acht keer per jaar een verslag van de meest bijzondere projecten op gebied van sport. Uw project ook op deze projectenparade? Stuur een mail naar project@nwst.nl en wij zenden u alle info.
Door nieuwe hockeynorm kunt u met verschillende bouwers om de tafel
Een nieuwe NOC*NSF-constructienorm voor kunstgrassportvelden en een nieuw kwaliteitshandboek van de FIH bieden de industrie voor kunstgrashockeyvelden een nieuwe impuls om verder te innoveren. U wilt iets nieuws voor uw nieuwe kunstgrashockeyveld? Dan kunt u met verschillende veldenbouwers 'om de tafel'!
The best alternatieve to nature
Eerst is er plezier en passie. Dan de wil om je talent met inzet en hard werken te ontwikkelen en het maximale uit jezelf te halen. Het beste materiaal is dan van onschatbare waarde. Om blessures te voorkomen en te kunnen presteren op jouw topniveau!
Gaan we eindelijk van 3G naar 4G?
Er staat druk op ingestrooide kunstgrasvelden. De goedkoopste en bewezen varianten, die met SBR-granulaat, zitten maatschappelijk gezien in zwaar weer.
Dit zie je op de Dag van de Sportaccommodaties
Op donderdag 8 maart is het weer zover: de jaarlijkse Dag van de Sportaccommodaties. De organisatie heeft voor de zevende editie van de beurs een uitgebreid lezingenprogramma samengesteld.
Stop met het tellen van A'tjes en B'tjes
We zijn het misschien bijna vergeten, maar besteksvormen als frequentie- en beeldbestekken zijn ooit in het leven geroepen omdat dit de efficiëntste manier leek om de openbare ruimte te beheren, niet omdat gemeentes het leuk vinden om A’tjes en B’tjes te tellen.
Veldje met krattensysteem bovenop een wadi verdubbelt waterbergingscapaciteit
De gemeente Hof van Twente, een samenvoeging van meerdere gemeenten, heeft een sportveldje met waterbergingsruimte aangelegd in een wadi die populair is als speelplek.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8