Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Fieldmanagement Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Antea Group
Postbus 321
7400 AH Deventer
Nederland

Tel: +31 (0)570 67 94 44
Fax: +31 (0)570 63 72 27
E-mail: sport@anteagroup.com

KvK: 20133100

www.anteagroup.nl/sport
Antea Group Sport
Goede sportvoorzieningen zijn waardevol voor mens én omgeving. De ontwikkeling van toekomstbestendige voorzieningen is een veelomvattende opgave. Of het nu gaat om nieuwe sportsystemen, sportcomplexen of complete leisure-accommodaties; Antea Group creëert concepten, adviseert, regisseert, realiseert en beheert. Een totaalaanpak dus, waarmee we maatwerk, duurzame kwaliteit en optimale gebruiksmogelijkheden bieden. Op elk niveau. Voor nu en later.
CONTACTPERSONEN
Gosewin Bos
Businessmanager Sport
(06) 51 60 58 28
gosewin.bos@anteagroup.com
Aaldert Hooijer
Projectmanager Sport (Regio Noord-Oost & Zuid)
(06) 51 20 03 42
aaldert.hooijer@anteagroup.com
Henk Kool
Senior Adviseur Sport
(06) 10 89 39 01
henk.kool@anteagroup.com
Jaap Schuurman
Projectmanager Sport (Regio Midden)
(06) 53 41 87 47
jaap.schuurman@anteagroup.com
Floor Groeneveldt
Projectmanager Sport (Regio West)
06 20 13 45 10
floor.groeneveldt@anteagroup.com
BROCHURES
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Middenterrein Olympisch Stadion gerenoveerd
Nadat het Olympisch Stadion in Amsterdam enige tijd was omgetoverd tot ‘De Coolste Baan van Nederland', moest de ijsbaan ook weer ontmanteld worden. Daarbij werd het middenterrein onlangs gerenoveerd.
Lees meer
FC Breukelen laat hoofdveld ombouwen tot kunstgras met TPE
Onlangs is bij FC Breukelen een nieuw kunstgrasveld opgeleverd, waarbij het hoofdveld is omgebouwd. Nadat verschillende voetbalsystemen waren bespeeld en beoordeeld, viel de keuze uiteindelijk op Edel Grass Diamond Blade met een shockpad en TPE infill.
Lees meer
Vernieuwd kunstgrasveld van HSC’ 21 in Haaksbergen in gebruik genomen
Afgelopen zaterdag heeft HSC’21 in Haaksbergen met de competitiewedstrijd tegen HBS Craeyenhout uit Den Haag het vernieuwde kunstgrasveld in gebruik genomen. Het veld is nu voorzien van de nieuwe Powerblade toplaag van Edel Grass.
Lees meer
Kunstgrasveld van VV Veendam 1894 in gebruik genomen
Onlangs is het nieuwe kunstgrasveld van VV Veendam 1894 in gebruik genomen op Sportpark de Lange leegte in Veendam. Het veld heeft een Edel Diamondblade toplaag met Bionic Fibre infill.
Lees meer
Gebundelde krachten om topsportaccommodaties te realiseren
Antea Group Sport, Edel Grass en J&E Sports staan voor vernieuwing en doorontwikkeling. Op 8 maart bundelen de drie specialisten hun krachten in stand 2.124.
Lees meer
CO2-neutraal trapveldje voor Breda
Antea Group Sport heeft in Teteringen, gemeente Breda, een kunstgras trapveld CO2-neutraal aangelegd. De fundering van het veldje bevat olivijn.
Lees meer
Tweekleurig kunstgras voor HSC '21
Voetbalclub HSC’21 uit Haaksbergen krijgt het modernste kunstgrasveld van Oost-Nederland. De club heeft met producent Edelgrass en leverancier Antea Group Sport overeenstemming bereikt over de aanleg van een tweekleurige kunstgrasmat.
Lees meer
Chili kiest Antea Group voor beweegbare brug Cau Cau
Antea Group heeft van het Chileense Ministerie van Openbare Werken de definitieve gunning ontvangen om met ingenieursbureau Len y Asociados een nieuw ontwerp te maken voor de dubbele basculebrug over de rivier Cau Cau in Valdivia, Chili.
Lees meer
Nieuw waterveld voor hockeyvereniging Kromme Rijn in Bunnik
Hockeyvereniging Kromme Rijn in Bunnik krijgt een nieuw , tweede hockeyveld. Na lang beraad is de keuze gevallen op een kunstgrasveld van Antea Group Sport met Edelgrass met het kunstgrastype Edelgrass ID.
Lees meer
Renovatie honk- en softbalveld van Orioles in Bergschenhoek
Na een gewonnen aanbesteding is Antea Group Sports gestart met de renovatie van het bestaande honk- en softbalveld van softbalvereniging Orioles in Bergschenhoek (gemeente Lansingerland).
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ... | 13
Dit zie je op de Dag van de Sportaccommodaties
Op donderdag 8 maart is het weer zover: de jaarlijkse Dag van de Sportaccommodaties. De organisatie heeft voor de zevende editie van de beurs een uitgebreid lezingenprogramma samengesteld.
Stop met het tellen van A'tjes en B'tjes
We zijn het misschien bijna vergeten, maar besteksvormen als frequentie- en beeldbestekken zijn ooit in het leven geroepen omdat dit de efficiëntste manier leek om de openbare ruimte te beheren, niet omdat gemeentes het leuk vinden om A’tjes en B’tjes te tellen.
Veldje met krattensysteem bovenop een wadi verdubbelt waterbergingscapaciteit
De gemeente Hof van Twente, een samenvoeging van meerdere gemeenten, heeft een sportveldje met waterbergingsruimte aangelegd in een wadi die populair is als speelplek.
Perfect Pitches
Vakblad Fieldmanager laat in deze rubriek de meest bijzondere projecten van de afgelopen periode zien.
Een balletje trappen op CO2-neutrale ondergrond
Aan de Ganzendreef in Teteringen, in de gemeente Breda, ligt een CO2-neutraal trapveldje, ontwikkeld door Antea Group Sport. Een deel van de lavafundering is vervangen door Carbon Fix, een gesteente dat de CO2-uitstoot niet reduceert, maar zelfs volledig opruimt.
KNHB en FIH komen dichter bij elkaar
De internationale hockeybond (FIH) heeft onlangs nieuwe kwaliteitsstandaarden geïntroduceerd waar kunstgras voor hockey aan dient te voldoen. Wat betekent die voor de kunstgras hockeyvelden in Nederland?
Drie prikkelende projecten tijdens Boom Inspyratie Dag
Op donderdag 26 oktober 2017 organiseren de vakbladen Boomzorg, Stad+Groen en Boom in Business voor de zevende keer de Boom Innovatie Dag. Vanwege het thema Bomen Inspyreren Mensen én vanwege de locatie, het Ebben Inspyrium in Cuijk, is dit evenement eenmalig omgedoopt tot Boom Inspyratie Dag.
Aannemer wint kort geding aanbesteding Opsterland
Bouma Sport en Groen heeft met een kort geding voor elkaar gekregen dat de aanbesteding van al het sportveldonderhoud in de Friese gemeente Opsterland opnieuw moet. De bieding van het bedrijf is ten onrechte terzijde gelegd.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7