Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Fieldmanagement Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Milati Grass Machines BV
Buitendijks 49
3356 LX Papendrecht
Nederland

Tel: 078 641 56 54 / 06 273 830 13
Fax: 078 642 73 88
E-mail: info@milati.nl

www.milati.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Foley United introduceert vier nieuwe slijpen op GIS in San Antonio
Foley United, bekend om zijn hoog standaard aan slijpbank producten, introduceert vier nieuwe slijpen op de Golf Industry Show (GIS) te San Antonio. Dit heeft Europese distributeur Milati laat weten.
Lees meer
Milati presenteert twee innovaties op GIS San Antonio
Vandaag begint de Golf Industry Show in San Antonio (Texas). Milati introduceert als Europese distributeur voor True Surface twee innovaties.
Lees meer
Nieuwe slijpbanken voor Ternesse Golf & Country Club
Hoofdgreenkeeper Luc de Bie en het Greenkeepers team van de Belgische Ternesse Golf & Country Club hebben de keuze gemaakt voor Foley United slijpbanken.
Lees meer
Vos Ruinerwold Golf kiest opnieuw voor Foley slijpbank
Vos Ruinerwold koopt nieuwe Foley slijpbank aan.
Lees meer
Succesvolle demotour Milati met Fleet Maqa
Milati Grass Machines heeft onlangs een succesvolle demonstratieweek gehad met de Fleet Maqa, een GPS-gestuurde belijningskar.
Lees meer
Milati gaat naar het WK 2018
Voor het aankomende WK heeft Milati diverse Neary slijpbanken verkocht. Zodat de stadionmaaiers in Rusland met vlijmscherpe messen de grasmat trimmen.
Lees meer
Demo accu bladblazers op 20 december in Veghel
Op 20 december vindt er in bij Ploegmakers Cultuurtechniek/IBN in Veghel een demonstratie plaats met accu bladblazers. Alle bekende leveranciers zijn gevraagd om accu bladblazers ter beschikking te stellen voor deze test.
Lees meer
Demotour Milati en Fleet gaat van start
Morgen gaat de demotour van Milati Grass Machines in samenwerking met Fleet Line Markers van start. Gedurende vier dagen doet de tour vijf locaties aan.
Lees meer
Fleet Line Markers introduceert nieuw belijningsproduct
Voetbalbelijningsproducent Fleet Line Markers introduceert een nieuw product: Fleet Scape.
Lees meer
Demotour Milati en Fleet in de maak
Net als vorig jaar zal ook in 2017 een demotour van Milati in samenwerking met Fleet Line Markers plaatsvinden.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7
Partnernieuws
De Hovenier is een nieuw vakblad. Dit vakblad richt zich op de relatief kleine bedrijven, bedrijven, die zich focussen op de particuliere tuinen en het MKB segment. Uitgangspunt van dit vakblad is: Van de hovenier, voor de hovenier, door de hovenier.
Prima, een accubladblazer, maar nothing beats de Stihl BR op benzine
Een testteam van groenvoorziener IBN uit Veghel was bereid om voor vakblad De Hovenier een aantal accubladblazers te beoordelen. Hoewel het team meer dan een week lang met zeventien verschillende accubladblazers in de weer is geweest, mag je het geen echte test noemen.
Van underdog naar goaltjesdief
Arjen Spek uit het Zuid-Hollandse Papendrechtvhad een droom: een eigen bedrijf. Opv15 februari 2005 waagde hij de sprong. Metveen telefoon, een rugzak aan ervaring en eenvdosis doorzettingsvermogen was Milati Grass Machines geboren.
Stille maaier voor FC Twente met een verscheidenheid aan cassettes
Altijd prettig: een machine met verschillende cassettes. Eén van die cassettes van de Allett C34 is de turf rake. Echt een mooi ding, vindt hoofdgroundsman Henry de Weert van FC Twente.
Green Care Collection System 2.0
True-Surface is bij vele greenkeepers bekend vanwege de vibrerende rollen. Het Amerikaanse merk heeft een cassettesysteem ontwikkeld dat het onderhoud van greens naar een hoger plan tilt: Greens Care Collection. Een korte (technische) toelichting.
Natuurgras terug op Het Kasteel
Deze zomer is Nederland gastheer van het Europees Kampioenschap vrouwenvoetbal. Rotterdam is met Het Kasteel, de thuisbasis van Sparta, één van de zeven speelsteden tijdens dit toernooi. Aangezien het EK van de Uefa uitsluitend op natuurgras gespeeld mag worden, was Sparta genoodzaakt om het kunstgrashoofdveld tijdelijk te vervangen door een natuurgrasveld.
Milati presenteert het Britse antwoord op accumachines en zero emission
Op de GTH Demo-Doe-Dag toonde Milati Grass Machines de 'oude bekende' Allett Mowers én het relatief onbekende merk Cobra. Tijd voor een korte presentatie van het relatief nieuwe merk en de nieuwe introducties van Allett.
Stil, stiller, stilst
Ook de groene sector stapt inmiddels massaal over van fossiele brandstoffen naar elektrisch aangedreven voertuigen en producten.
1 | 2 | 3