Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Fieldmanagement Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
GKB Machines bv
Augustapolder 13
2992 SR Barendrecht
Nederland

Tel: 0180 642 922
E-mail: info@gkbmachines.com

www.gkbmachines.com
OMSCHRIJVING MERKEN
GKB Machines, onderdeel van de GKB Groep

GKB Machines is onderdeel van de GKB Groep. Sinds 1985 is GKB Machines als divisie actief met de ontwikkeling van innovatieve onderhoudsmachines voor sportvelden.

Bij GKB Machines staat duurzaamheid hoog in het vaandel, als familiebedrijf streven we naar een duurzame onderneming met toekomstperspectief. Dat dit geen loze woorden zijn, blijkt uit het feit dat we onze machines energieneutraal produceren.

Duurzaamheid keert ook terug bij de ontwikkeling van de machines. We ontwikkelen vanuit de ervaring die we sinds 1946 opgebouwd hebben in onze eigen aannemerij. Elke GKB Machine moet voldoen aan de hoge kwaliteitsstandaard die wij onszelf opleggen. Een duurzame, betrouwbare en robuuste machine is de basis voor het werk dat u uitvoert. Dat zijn onze opdrachtgevers in de aannemerij van ons gewend, dat mag u ook van ons verwachten.
CONTACTPERSONEN
Jan-Willem Kraaijeveld
Directeur
jw@gkbmachines.com
Rudolf Molenaar
Business Development Manager
rudolf@gkbmachines.com
Tom Shinkins
Sales United Kingdom
info@gkbmachines.com
Jimmie Dijke
Creative engineer
jimmie@gkbgroep.nl
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
GKB keeps Harrow School’ grounds clean
Harrow School have selected GKB equipment to keep the 300 acre estate of Harrow School.
Lees meer
BTME Harrogate van 23 t/m 25 januari
De BTME is al jaren één van de grootste grasbeurzen van Europa. De komende editie zal waarschijnlijk meer dan honderd exposanten tellen.
Lees meer
ESTO Congres achter de rug
Afgelopen dinsdag en woensdag heeft het ESTO Congres plaatsgevonden in Praag. ESTO staat voor European Synthetic Turf Organisation.
Lees meer
FSB Keulen van 7 tot en met 10 november
Van 7 tot en met 10 november wordt een nieuwe editie georganiseerd van de FSB-beurs. De tweejaarlijkse beurs vindt traditiegetrouw plaats in Keulen.
Lees meer
De Wolden Hoogeveen aan de slag met nieuwe machine
GKB Machines heeft onlangs samen met Groenoord een TopAir 200 geleverd bij de gemeente De Wolden Hoogeveen. Deze machine zal ingezet worden op de verschillende velden binnen de organisatie.
Lees meer
72ste editie Saltex-beurs op 1 en 2 november
Toegang tot de beurs, die plaatsvindt in Birmingham, is gratis. Met meer dan 250 exposanten op de beursvloer valt er ook dit jaar weer genoeg te zien.
Lees meer
GKB toplaagfrees voor het Duitse Gerry Weber Stadion
GKB Machines leverde aan het Gerry Weber Stadion het smalste type Combinator af, de CB120. Deze machine zal gebruikt worden om de toplaag van het gras af te frezen.
Lees meer
GKB Machines toont de Vstrong
Het aantal deelnemende bedrijven aan de GTH Demo-Doe-Dag Green Deal Innovations neemt nog steeds toe. Met nog een week te gaan heeft ook GKB Machines deelname toegezegd.
Lees meer
"De demo's zijn ook ideaal om ervaring uit te wisselen"
De eerste twee bijeenkomsten van de Greenlivetour zijn achter de rug. GKB Machines spreekt van een goede start. 16 en 17 mei vinden nog twee bijeenkomsten plaats.
Lees meer
Grasmat Johan Cruijff Arena in zes uur verwijderd
Afgelopen zondag is direct na afloop van de wedstrijd AFC Ajax -Go Ahead Eagles de grasmat in de Johan Cruijff Arena verwijderd. Dit had alles te maken met de start van het concertseizoen komend weekend met als eerste optreden Armin van Buuren.
Lees meer
1 | 2 | 3
Veldje met krattensysteem bovenop een wadi verdubbelt waterbergingscapaciteit
De gemeente Hof van Twente, een samenvoeging van meerdere gemeenten, heeft een sportveldje met waterbergingsruimte aangelegd in een wadi die populair is als speelplek.
‘Hij doet wat hij belooft: hij veegt, klopt en zuigt!’
Gebruiker Mark Bijkerk, eigenaar van Bouma Sport & Groen is kort en bondig over zijn kunstgrasreiniger: ‘Na een slechte ervaring met een reinigingsmachine van een ander merk zijn we nu zeer tevreden met de Quick-Clean. Deze machine doet wat ze zeggen dat hij doet.’
Zundert krijgt zijn eigen mobiele boom Boulevard
Maandagmiddag 14.00 uur in Zundert. Ik heb een afspraak met Thijs Kruiver, de vertrekkende boombeheerder van die gemeente. Maar ik ben te laat. Het beroemde Zundertse corso heeft de hoofdstraat van Zundert aangedaan en ik moet tien minuten rond het centrum crossen voordat ik een parkeerplekje kan vinden.
Veldje met krattensysteem bovenop een wadi verdubbelt waterbergingscapaciteit
In een sportveldje is een waterbergingsruimte aangelegd in een wadi die populair is als speelplek. Zo kan de jeugd blijven bewegen én wordt overtollig regenwater vertraagd naar de bodem en het oppervlaktewater geleid.
Go Ahead Eagles vernieuwt grasmat in sneltreinvaart voor UEFA Women's EURO 2017
Het veld in Deventer verkeerde na de competitie in slechte conditie. Voordat de eerste teams arriveerden voor UEFA Women’s EURO 2017, moest er dus nog veel aan gebeuren.
Go Ahead Eagles vernieuwt grasmat in sneltreinvaart voor UEFA Women's EURO 2017
Van 16 juli tot en met 6 augustus vindt de UEFA Women’s Euro 2017 plaats. Ook op het veld van Go Ahead Eagles vindt een aantal wedstrijden en trainingen plaats. Het veld verkeerde na de competitie echter in slechte conditie.
Sneller werken met de extra grote kunstgrasreiniger
In Sprang-Capelle werd op 19 april een kunstgrasreiniger Quick-Clean officieel in werking gesteld bij aannemer Van Wijlen. In 2016 gaf het bedrijf te kennen te willen investeren in machines om opdrachtgevers beter te bedienen bij het onderhoud van kunstgrassportvelden.
In één dag kennismaken met onderhoud natuur- en hybride gras
Op 10, 11, 16 en 17 mei vinden bijeenkomsten van de GREENlivetour 2017 plaats. Waar de focus vorig jaar lag op het onderhoud van kunstgras, krijgen dit jaar natuurgras en hybride varianten de aandacht, met het thema: 'Natuur- en hybridegras; eenvoud in onderhoud'.
1 | 2