Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Re-Match A/S
HI-Park 415
7400 Herning
Denmark

Tel: +45 77346734
E-mail: info@re-match.dk

www.re-match.dk
OMSCHRIJVING MERKEN
CONTACTPERSONEN
Dennis Andersen
ceo & founder, Re-Match A/S
da@re-match.dk
Don Lauritsen
Sales Manager, Central Europe
+31 65 722 64 63
dl@re-match.dk
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
The Grass Yarn & Tufters Forum program getting shape
More speakers have confirmed their presence for the 13th AMI Grass Yarn & Tufters forum. The event will take place on 9 to 11 April in Barcelona, Spain.
Lees meer
Video toont recyclingproces kunstgrasveld bij Fifa
De wereldvoetbalbond Fifa heeft een nieuwe videoclip online gezet. In de video wordt het recyclingproces van een van de kunstgrasvelden, die werd verwijderd uit het Fifa-hoofdkwartier in Z├╝rich, getoond en toegelicht.
Lees meer
Watch how FIFA recycled its artificial grass field
FIFA has produced a video clip in which it shows and explains the recycling process of one of the artificial grass pitches that was removed from its Home of FIFA in Zurich.
Lees meer
Geteste Deense velden met gerecyclede infill ruimschoots geslaagd
Toonaangevende internationale experts van de Schotse technische dienst Sports Labs in hebben twee velden met hergebruikte infill van Re-match getest. Beide velden zijn met vlag en wimpel door de keuring gekomen.
Lees meer
Re-match behaalt ETV-certificering
De Deense kunstgrasverwerker Re-match heeft de Environmental Technology Verification (ETV)-certificering behaald. Dit certificaat is een erkenning voor het verdelen van afval in schone, gescheiden eindproducten.
Lees meer
Re-match richt zich op veroveren Amerikaanse markt
Nadat de Deense kunstgrasproducent Re-match er anderhalf jaar geleden zijn eerste fabriek opende, laat het bedrijf weten klaar te zijn voor het veroveren van de Amerikaanse markt.
Lees meer
Exclusieve samenwerking Re-Match en GP Groot
De samenwerking past bij de ambitie van Re-Match om in Nederland versleten kunstgrasvelden op de meest duurzame manier te recyclen.
Lees meer
Fifa omarmt recycling als oplossing bij verwijderen kunstgras
De Fifa heeft in een rapport de milieu effecten onderzocht van het verwijderen van versleten kunstgras. De oplossing met recyclen van oud materiaal die het Deense Re-match biedt, wordt gezien als de beste en meest milieuvriendelijke variant.
Lees meer
Renovatie kunstgras-voetbalvelden bij N.E.C. in kerstreces door CSC Sport
CSC Sport is 19 december begonnen met de renovatie van twee kunstgras-voetbalvelden op het voetbalcomplex van N.E.C. Nijmegen.
Lees meer
Presentaties Nationaal Sportvelden Congres 2016
De presentaties van het tiende Nationaal Sportvelden Congres staan online en zijn te downloaden.
Lees meer
1 | 2
SportsTurf.eu news
Sportsturf.eu is the first online portal for the pan-European turf industry. An digital newsletter is send on a weekly base to all people interested in developments in the industry. Circulation 3500.
Re-Match staat klaar om de wereld te veroveren
Begin dit jaar kreeg de redactie naar aanleiding van een aantal kritische artikelen over recycling een uitnodiging van het Deense bedrijf Re-Match. Wij werden uitgenodigd voor de feestelijke opening van een spiksplinternieuwe fabriek die kunstgras verwerkt tot kant-en-klare producten.
Teken mee aan een sportieve toekomst
Vakblad Fieldmanager viert zijn tienjarig congreslustrum met het Convenant Duurzame Kwaliteit Sport. Bezoekers worden uitgedaagd om mee te tekenen aan de toekomst van de sportsector.