Archief Agenda Adverteren Abonneren Contact Disclaimer
Fieldmanagement Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
Dak & Gevel Groen
Groundsman
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Limagrain Nederland B.V. / Advanta
Postbus 1
4410 AA Rilland
Nederland

Tel: 0113 557 100
Fax: 0113 552 237
E-mail: info@limagrain.nl

www.advantaseeds.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
Limagrain is Europa's grootste plantenveredelaar en aanbieder van zaaizaden voor professioneel gebruik in de groen- en landbouwsector. Wij bieden u de nieuwste rassengenetica en zaadtechnologie afgestemd op de eisen van modern groenbeheer.

Onze hoogwaardige gras- en veldbloemenmengsels vinden hun toepassing in gazons, openbaar groen, sportvelden, golfbanen en infrastructurele projecten.
Advanta is zeer bekend in de grassenwereld. Grassenmengsels voor sport, gazon en openbaar groen dragen het Advanta merk. Een zeer ruim assortiment veldbloemen valt hier eveneens onder.
CONTACTPERSONEN
Jan Krijnen
Adviseur regio Zuid - Zuidwest
06 - 53 74 61 78
jan.krijnen@limagrain.nl
Job Steunenberg
Commercieel manager en adviseur
regio midden en noord
06 22558067
job.steunenberg@limagrain.nl
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
BTME Harrogate van 23 t/m 25 januari
De BTME is al jaren één van de grootste grasbeurzen van Europa. De komende editie zal waarschijnlijk meer dan honderd exposanten tellen.
Lees meer
Nationale Grasdag over toekomstig sportveldbeheer
Op woensdag 24 januari 2018 krijgen bezoekers in de Amsterdam Arena alles te horen en te zien over smart fieldmanagement.
Lees meer
Biodiversiteitspakket voor de openbare ruimte
Zaaizaadbedrijf Limagrain (Advanta) lanceert onder de naam StayGreen drie speciale biodiversiteitsmengsels voor de groene ruimte. Daarmee komt het bedrijf tegemoet aan de toenemende wens van gemeenten.
Lees meer
Biodiversiteitspakket voor de openbare ruimte
Zaaizaadbedrijf Limagrain Advanta lanceert onder de naam StayGreen drie speciale biodiversiteitsmengsels voor de groene ruimte. Daarmee komt het bedrijf tegemoet aan de toenemende wens van gemeenten.
Lees meer
Achtste editie van de Nationale Gazon Demodag
20 september wordt in Eemnes alweer een achtste editie van de Nationale Gazon Demodag georganiseerd. Als voorbereiding hierop zijn diverse proefvakken ingezaaid om tijdens de dag te kunnen tonen.
Lees meer
Vijftiende Nationale Grasdag over smart fieldmanagement
In de Amsterdam Arena presenteert Nationale Grasdag op woensdag 24 januari 2018 de themadag 'smart fieldmanagement'.
Lees meer
72ste editie Saltex-beurs op 1 en 2 november
Toegang tot de beurs, die plaatsvindt in Birmingham, is gratis. Met meer dan 250 exposanten op de beursvloer valt er ook dit jaar weer genoeg te zien.
Lees meer
28 september: elfde editie Nationale Grasdag België
De Nationale Grasdag gaat dit jaar 'on tour'; er wordt vanaf deze elfde editie een bezoek gebracht aan de graszodenkwekers zelf.
Lees meer
Zo realiseer je in 5 stappen de mooiste gazons
Op een groot demoterrein maken bezoekers van de Nationale Gazon Demodag kennis met de laatste trends en innovaties in de sector: van bodem tot gras en bemesting, tot watertechniek en de allernieuwste tuin- en parkmachines.
Lees meer
Maak gratis kennis met veldbloemen
Dit jaar kunnen geïnteresseerden gratis kennis maken met veldbloemen. Op de website van Limagrain is het mogelijk om een gratis proefzakje veldbloemenzaad aan te vragen.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
'Bodemscan tilt sportveldonderhoud naar hoger niveau én brengt ons dichter bij Green Deal'
Wie wordt de opvolger van Fieldmanager of the Year Gerard Verweijen, die het afgelopen jaar menige leerling voorlichting gaf over fieldmanagement en robotmaaiers? Henri ter Braak barst van de ambitie om de jeugd het fieldmanagementvak in te trekken.
De Groene Index Stad+Groen 6 2017
Partners van Stad+Groen tijdens de Dag van de Openbare Ruimte
Het totaal-evenement voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte. Wat zijn de activiteiten van de partners van Stad+Groen op dit evenement?
Gratis snelcursus gazononderhoud en -herstel
Leer alles over het aanleggen, onderhouden en renoveren van gazons op de aanstaande Nationale Gazon Demodag op 20 september a.s. in het Utrechtse Eemnes.
Boomkweker Smarius: 'Goede zorg voor de bodem levert weerbare bomen op'
Groenbemesting is het telen van planten op een stuk grond om deze vervolgens onder te ploegen of te mulchen. De bodem wordt er beter van en bepaalde groenbemesters zorgen voor een vermindering van het aantal aaltjes.
Slim doorzaaien verovert Nederland
In 2015 sloegen graszaadbedrijf Limagrain Advanta en machinebouwer Vredo de handen ineen, met als gezamenlijke missie meer veldbeemdgras in onze sportvelden te krijgen.
Lava in de toplaag opnieuw uitgevonden als onderdeel van slim totaalconcept
Op woensdag 23 november hielden de initiatiefnemers van het O2-Natuurgrasconcept Kybys en DCM, samen met veldpartner Bras Fijnaart, een studiedag bij Bras Fijnaart.
Hoe groen is uw gras
Of het nu linksom of rechtsom is, we zullen met een groener sportveldbeheer uiteindelijk een duurzame sportomgeving moeten creëren. Maar hoe realiseren we sportvelden die maatschappelijk verantwoord zijn aangelegd en worden onderhouden, zonder uiteraard afbreuk te doen aan de speelkwaliteit en veiligheid?
1 | 2 | 3 | 4