Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Fieldmanagement Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Limagrain Nederland B.V. / Advanta
Postbus 1
4410 AA Rilland
Nederland

Tel: 0113 557 100
Fax: 0113 552 237
E-mail: info@limagrain.nl

www.advantaseeds.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
Limagrain is Europa's grootste plantenveredelaar en aanbieder van zaaizaden voor professioneel gebruik in de groen- en landbouwsector. Wij bieden u de nieuwste rassengenetica en zaadtechnologie afgestemd op de eisen van modern groenbeheer.

Onze hoogwaardige gras- en veldbloemenmengsels vinden hun toepassing in gazons, openbaar groen, sportvelden, golfbanen en infrastructurele projecten.
Advanta is zeer bekend in de grassenwereld. Grassenmengsels voor sport, gazon en openbaar groen dragen het Advanta merk. Een zeer ruim assortiment veldbloemen valt hier eveneens onder.
CONTACTPERSONEN
Jan Krijnen
Adviseur regio Zuid - Zuidwest
06 - 53 74 61 78
jan.krijnen@limagrain.nl
Job Steunenberg
Commercieel manager en adviseur
regio midden en noord
06 22558067
job.steunenberg@limagrain.nl
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Biodiversiteit verhogen met bermbeheer
De roep om meer biodiversiteit, natuurbehoud en beheersbaar onderhoud klinkt luider dan ooit. Een gras-kruidenmengsel voor bermen kan een eenvoudige en voordelige manier zijn om je biodiversiteit te vergroten.
Lees meer
Themadag 'smart fieldmanagement' druk bezocht
De vijftiende editie van de Nationale Grasdag stond woensdag 24 januari volledig in het teken van innovaties in fieldmanagement. De dag trok zo'n 300 aanwezigen.
Lees meer
Praktijkdagen ‘Gazon in balans’ voor hovenier en groenvoorziener
Op 6, 13, 21 en 30 maart worden op verschillende locaties praktijkdagen georganiseerd met het thema ‘gazon in balans’.
Lees meer
'Slim doorzaaien verovert Nederland'
Alweer twee jaar geleden sloegen Limagrain Advanta en Vredo de handen ineen met als gezamenlijke missie méér veldbeemdgras in onze sportvelden te krijgen. Dit resulteerde in de doorzaai-innovatie Advance DDS.
Lees meer
Nationale Grasdag: de slimme grasmat is niet alleen een toekomstbeeld
Over twee weken vindt de vijftiende editie van de Nationale Grasdag plaats, dit jaar in de Amsterdam Arena. Het thema: smart fieldmanagement.
Lees meer
Ontdek de mogelijkheden van veldbloemen!
Wist je dat er een alternatief is voor gras en vaste planten waar tuineigenaren razend enthousiast op reageren?
Lees meer
De Grasgids 2018 is uit!
Sommige lezers van Greenkeeper en Fieldmanager hebben het wellicht al in de wandelgangen gehoord: de Grasgids van 2018 is uit!
Lees meer
BTME Harrogate van 23 t/m 25 januari
De BTME is al jaren één van de grootste grasbeurzen van Europa. De komende editie zal waarschijnlijk meer dan honderd exposanten tellen.
Lees meer
Nationale Grasdag over toekomstig sportveldbeheer
Op woensdag 24 januari 2018 krijgen bezoekers in de Amsterdam Arena alles te horen en te zien over smart fieldmanagement.
Lees meer
Biodiversiteitspakket voor de openbare ruimte
Zaaizaadbedrijf Limagrain (Advanta) lanceert onder de naam StayGreen drie speciale biodiversiteitsmengsels voor de groene ruimte. Daarmee komt het bedrijf tegemoet aan de toenemende wens van gemeenten.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7
Partnernieuws
De Hovenier is een nieuw vakblad. Dit vakblad richt zich op de relatief kleine bedrijven, bedrijven, die zich focussen op de particuliere tuinen en het MKB segment. Uitgangspunt van dit vakblad is: Van de hovenier, voor de hovenier, door de hovenier.
Nationale grasdag toont cockpit en dashboard van het toekomstig sportveldbeheer
De Nationale Grasdag komt er weer aan! Op woensdag 24 januari a.s. krijg je in de Amsterdam ArenA alles te horen en te zien over smart fieldmanagement. Wat mogen we verwachten van de slimme grasmat? Welke ontwikkelingen zijn er rondom sensoring (gps) en precisiebeheer?
Duurzaam sportveldonderhoud in het hoge noorden
Met het oog op de naderende Green Deal sportvelden staat duurzaam sportveldonderhoud hoog op de agenda van fieldmanagers. We vroegen hoe Jan Smeenge (57) hier invulling aan geeft in de gemeenten Pekela en Veendam in de provincie Groningen.
Duurzaam sportveldonderhoud in het hoge noorden
Met het oog op de naderende Green Deal sportvelden staat duurzaam sportveldonderhoud hoog op de agenda van fieldmanagers. We vroegen hoe Jan Smeenge (57) hier invulling aan geeft in de gemeenten Pekela en Veendam in de provincie Groningen.
'Bodemscan tilt sportveldonderhoud naar hoger niveau én brengt ons dichter bij Green Deal'
Wie wordt de opvolger van Fieldmanager of the Year Gerard Verweijen, die het afgelopen jaar menige leerling voorlichting gaf over fieldmanagement en robotmaaiers? Henri ter Braak barst van de ambitie om de jeugd het fieldmanagementvak in te trekken.
De Groene Index Stad+Groen 6 2017
Partners van Stad+Groen tijdens de Dag van de Openbare Ruimte
Het totaal-evenement voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte. Wat zijn de activiteiten van de partners van Stad+Groen op dit evenement?
Gratis snelcursus gazononderhoud en -herstel
Leer alles over het aanleggen, onderhouden en renoveren van gazons op de aanstaande Nationale Gazon Demodag op 20 september a.s. in het Utrechtse Eemnes.
1 | 2 | 3 | 4