Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
ASC Sports & Water
Reinaldstraat 93
6883 HL Velp
Nederland

Tel: 026 369 00 30 / 06 126 383 13
Fax: 026 369 00 39
E-mail: martin@asc-sportsandwater.nl

www.asc-sportsandwater.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Rijnsburgse Boys krijgt mogelijk twee O2-velden
Het college van B&W van de gemeente Katwijk heeft hier vorige week een voorstel voor ingediend. Het is nu afwachten op akkoord van de gemeenteraad.
Lees meer
Eerste Tarkett mini-symposia kunstgras volgende week van start
Tijdens vier symposia worden vragen beantwoord die veldeigenaren of clubs tegenkomen bij de aanleg of renovatie van een kunstgras-, hybride- of natuurgrasveld. 22 en 23 maart vinden de eerste bijeenkomsten plaats.
Lees meer
Renovatie Atletiekbaan in Heerde
Het aanbrengen van nieuwe toplaag op 6 laans kunststof Atletiekbaan in Heerde. De atletiekbaan is aangelegd in 2005 en is vanwege scheurvorming in de kunststof toplaag vervroegd voorzien van een geheel nieuwe kunststof toplaag.
Lees meer
Renovatie gravel tennisbanen ATV Diemen
ASC Sports & Water heeft in samenwerking met Tennisvereniging ATV Diemen een programma van eisen samengesteld voor een ingrijpende renovatie van negen graveltennisbanen met omliggende verhardingen.
Lees meer
Meerjaren onderhoudsplan buitensportaccommodaties Woerden
ASC Sports & Water heeft in samenwerking met gemeente Woerden en Adviesburo Riet een Meerjaren Onderhouds- en Investeringsplan (MJOP & MIP) opgesteld voor de buitensportaccommodaties in de gemeente Woerden.
Lees meer
Sportpark Bovenmolen in Oldebroek krijgt multifunctioneel kunstgrasveld
De Stichting Exploitatie Sportaccommodaties Oldebroek zal een multifunctioneel kunstgrasveld aanleggen op sportpark Bovenmolen in Oldebroek.
Lees meer
Opwaardering van zes kunstgras en twee natuurgras sportvelden
ASC Sports & Water heeft samen met de stadsdelen Zuid en Oost een programma van eisen samengesteld voor de opwaardering van 6 kunstgras en 2 natuurgras sportvelden.
Lees meer
Aanleg van sportpark Lange Blokweg in Zierikzee
ASC Sports & Water heeft in samenwerking met Synarchis een programma van eisen samengesteld voor de nieuwe aanleg van sportpark Lange Blokweg te Zierikzee.
Lees meer
Grote gemeenten stellen ‘Gezamenlijke Eisen Kunstgrasvoetbalveld’ ter beschikking van alle Nederlandse gemeentes
De Big7-commissie, een overlegorgaan van zeven grote gemeenten, presenteert haar gezamenlijke eisen voor kunstgrasvoetbalvelden.
Lees meer
KNVB kondigt kwaliteitskeurmerk voor voetbal kunstgras aan.
De KNVB heeft een werkgroep aangekondigd die een kwaliteitskeurmerk voor voetbal kunstgras moet gaan ontwikkelingen. Deze werkgroep wordt voorgezeten door Patrick Balemans van de KNVB.
Lees meer
1 | 2
Al het veldonderhoud vastgelegd in de cloud
Het bijhouden van veldonderhoud kan een flinke administratieve klus zijn. ASC Sports & Water heeft daar iets op bedacht: een logboek waarmee het veldonderhoud van meerdere velden in één systeem te registreren is.
Maximale tijdwinst door samenwerking
Het was medio juni 2015, toen Marjo Hoek van het Ingenieursbureau Amstelveen/Aalsmeer een eerste telefoontje pleegde met Theo van Rossenberg van Aannemingsbedrijf Jos Scholman. Inmiddels zijn er al veel gesprekken gevolgd, en zeker niet alleen per telefoon.
Norm natuurgras ligt al klaar in België
Geen kunstgrasveld wordt aangelegd zonder keuring. Maar hoe zit dat met natuurgrasvelden? Moet er geen natuurgrasnorm komen? Ja, zegt 100% van de respondenten in een mini-enquête die deze zomer op onze website stond. Maar hoe? Fieldmanager heeft goed nieuws: die norm ligt al klaar bij onze zuiderburen.
Eén norm voor natuurgras is al een stevige uitdaging, maar draagvlak en handhaving, is pas echt moeilijk
In ons kikkerlandje is bijna alles genormeerd, gecertificeerd, gekeurd en gereguleerd. Een uitzondering op die Nederlandse regeldrift vormen onze natuurgrasvelden. Nederland heeft de beschikking over fantastische natuurgrasvelden, maar zeker niet altijd en zeker niet overal.
Perfect Pitches part IX
Ook in deze uitgave van Fieldmanager staat weer een forse opsomming van Perfect Pitches. Acht keer per jaar een verslag van de meest bijzondere projecten op gebied van sport.
Big7 stellen Gezamelijke eisen kunstgrasvoetbalveld ter beschikking van gemeenten
De Big7-commissie, een overlegorgaan van zeven grote gemeenten, presenteert haar gezamenlijke eisen voor kunstgrasvoetbalvelden. Frank van der Peet, voorzitter van dit overlegorgaan, vertelt dat op basis van de ervaringen van diverse grote gemeenten een document is opgesteld met praktische eisen en voorwaarden ter verbetering van de kwaliteit van kunstgrasvelden
Perfect Pitches part VII
Ook in deze uitgave van Fieldmanager staat weer een forse opsomming van Perfect Pitches. Acht keer per jaar een verslag van de meest bijzondere projecten op gebied van sport.
Perfect Pitches
Een nieuwe service in vakblad Fieldmanager: een projectenpagina. Acht keer per jaar een verslag van de meest bijzondere projecten op gebied van sport.
1 | 2