Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Jos Scholman Groen B.V.
Postbus 1458
3430 BL Nieuwegein
Nederland

Tel: 030 604 42 82 / 06 288 350 25
Fax: 030 603 92 63

www.josscholman.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Jos Scholman bekrachtigt zilveren partnerschap NGA
Aannemingsbedrijf Jos Scholman heeft zich onlangs aangesloten als partner bij de Nederlandse Greenkeepers Associatie (NGA).
Lees meer
Hovenier: waar ben jij trots op?
Als hovenier weet jij als geen ander dat je met snoeischaar, hark en schoffel wonderen kunt verrichten. Dat resultaat mag best gedeeld worden! Daarom dagen wij jou uit om ons te verrassen met je mooiste resultaat.
Lees meer
Tees op golfbaan Almeerderhout gerenoveerd
Aannemingsbedrijf Jos Scholman heeft in opdracht van Golfclub Almeerderhout de tees op de negen holes van IJmeer gerenoveerd.
Lees meer
Kwaliteitsimpuls voor park De Meridiaan Almere
Het grootste groenpark in Almere Buiten had te kampen met achterstallig onderhoud en was wat sober ingericht. Een kwaliteitsimpuls moet het park verbeteren.
Lees meer
Zieke kastanjes gerooid in Baarn
In opdracht van de gemeente Baarn heeft Jos Scholman onlangs achttien grote kastanjebomen gerooid. De bomen leden aan de kastanjebloedingsziekte.
Lees meer
Jos Scholman: sterk in sport
Aanleg, onderhoud en renovatie van (heel) veel buitensportaccommodaties, verspreid over heel Nederland. Dat is waar Aannemingsbedrijf Jos Scholman goed in is.
Lees meer
Werk in uitvoering: verplaatsing van tennispark in Amsterdam
In september is Jos Scholman gestart met de werkzaamheden op tennispark Joy ’t Jaagpad in Amsterdam. Vanwege plannen voor een fly-over moet het park worden verplaatst.
Lees meer
Herinrichting Sportpark Oosterbos in Barneveld
In Barneveld werkt Aannemingsbedrijf Jos Scholman momenteel aan de herinrichting van Sportpark Oosterbos.
Lees meer
Aanleg chipping green bij Golfpark Soestduinen
Ter uitbreiding van de oefenfaciliteiten bij Golfpark Soestduinen heeft Jos Scholman een chipping green aangelegd met ruim- en oefenbunker.
Lees meer
Wie staan er op de Nationale Sport Vakbeurs?
Vandaag over precies twee weken begint de Nationale Sport Vakbeurs. De beurs vindt plaats op woensdag 15 en donderdag 16 november.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4
Perfect Pitches
Ook in deze uitgave van Fieldmanager staat weer een forse opsomming van Perfect Pitches. Acht keer per jaar een verslag van de meest bijzondere projecten op gebied van sport. Uw project ook op deze projectenparade? Stuur een mail naar project@nwst.nl en wij zenden u alle info.
Dit zie je op de Dag van de Sportaccommodaties
Op donderdag 8 maart is het weer zover: de jaarlijkse Dag van de Sportaccommodaties. De organisatie heeft voor de zevende editie van de beurs een uitgebreid lezingenprogramma samengesteld.
Hovenier: waar ben jij trots op?
Als hovenier weet jij als geen ander dat je met snoeischaar, hark en schoffel wonderen kunt verrichten. Een tuin heeft aan het eind van de dag soms een ware metamorfose ondergaan, waarop jij apetrots bent! Wij dagen jou uit om ons te verrassen met je mooiste resultaat.
Boomgranulaat ECO: kwaliteit en duurzaamheid in optima forma
Door vergroening van de omgeving verbetert de kwaliteit van het samenleven. Het is onmisbaar voor een prettige leefomgeving. Groen in steden is tegelijkertijd een uitdaging, want bomen willen groeien op goede gronden.
Peloton golfbaanaannemers duchtig opgeschud
In 2013 organiseerde dit vakblad voor het eerst een inventarisatie van de verhouding tussen uitbesteden en zelf doen onder golfbanen. De aanleiding was een gestage toename van het aantal banen dat zijn greenkeeping buiten de deur doet. Aan die trend lijkt weinig te zijn veranderd, maar er zijn wel de nodige wijzigingen in het golfbaanonderhoud.
Maximale tijdwinst door samenwerking
Het was medio juni 2015, toen Marjo Hoek van het Ingenieursbureau Amstelveen/Aalsmeer een eerste telefoontje pleegde met Theo van Rossenberg van Aannemingsbedrijf Jos Scholman. Inmiddels zijn er al veel gesprekken gevolgd, en zeker niet alleen per telefoon.
Beweging op de golfbaan
Jos Scholman is een aannemingsbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw en sport- en cultuurtechniek. Het bedrijf gaat geen uitdaging uit de weg en realiseert met vele vakbekwame medewerkers tal van projecten op het gebied van infra, sport en groen. En dat inmiddels al ruim 40 jaar, met nu zo'n 200 mensen in dienst.
Wordt de doorlopende leerlijn een doodlopende leerlijn?
Het gaat niet goed met het onderwijs voor greenkeepers en fieldmanagers. De leerlingenaantallen dalen al jaren op rij en zijn feitelijk nu al op een niveau dat het financieel onmogelijk is om aparte opleidingen in de lucht te houden. Voor de vakbladen Fieldmanager en Greenkeeper aanleiding om een discussieforum te organiseren, waarvoor IPC Groene Ruimte graag bereid om de rol van gastheer op zich te nemen. . . . . . . . .
1 | 2 | 3