Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
JenE Sports
Spaanderstraat 30
5348 LA Oss
Nederland

Tel: 0412 647 937 / 06 513 967 71
E-mail: info@jenesports.com

www.jenesports.com
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Duvano: 'Vraag naar kantplanken enorm gestegen'
Leveranciers van kantplanken krijgen veel orders binnen. Een van hen is Duvano, een producent van kantplanken uit Oss.
Lees meer
Drie kunstgras voetbalvelden vervangen in gemeente Súdwest-Fryslân
Antea Group Sport vervangt in opdracht van de gemeente Súdwest-Fryslân een drietal kunstgrasvoetbalvelden. Het gaat om het hoofdveld van ONS en het hoofdveld en bijveld van SWZ uit Sneek, die aan vervanging toe waren.
Lees meer
'Topsport tijdens de zomerstop'
Waar alle sporters tot rust komen tijdens de zomerstop, lopen de aannemers de benen uit hun lijf. Soms wordt wel tot 40% van de jaaromzet in twee maanden gedraaid. Kan dit anders?
Lees meer
Vernieuwd kunstgrasveld van HSC’ 21 in Haaksbergen in gebruik genomen
Afgelopen zaterdag heeft HSC’21 in Haaksbergen met de competitiewedstrijd tegen HBS Craeyenhout uit Den Haag het vernieuwde kunstgrasveld in gebruik genomen. Het veld is nu voorzien van de nieuwe Powerblade toplaag van Edel Grass.
Lees meer
Gebundelde krachten om topsportaccommodaties te realiseren
Antea Group Sport, Edel Grass en J&E Sports staan voor vernieuwing en doorontwikkeling. Op 8 maart bundelen de drie specialisten hun krachten in stand 2.124.
Lees meer
HC Twente neemt nieuw speedwaterveld in gebruik
HC Twente heeft sinds afgelopen vrijdag een nieuw speed waterveld. Het snelle, Fieldturf hockey waterveld van de club werd tijdens het afgelopen overvolle competitieweekend in gebruik genomen.
Lees meer
‘Kunstgras in een stadion heeft weinig nut’
Het uur van de waarheid voor kunstgras in Nederlandse voetbalstadions komt steeds naderbij. John van Gennip van kunstgrasproducent J&E Sports: ‘Ik heb het nut van kunstgras in een voetbalstadion nooit ingezien.’
Lees meer
FC Oss speelt komend seizoen op nieuwe kunstgrasmat
Met ingang van komend seizoen 2017/2018 speelt FC Oss op een nieuwe kunstgrasmat. Gisteren startte J&E Sports met de aanleg van het veld in het Frans Heesenstadion.
Lees meer
Weststellingwerf opent drie nieuwe korfbalaccommodaties
In de gemeente Weststellingwerf zijn dit voorjaar maar liefst drie sportaccommodaties vernieuwd. Het ging hierbij om korfbalaccommodaties voor SCO uit Oldeholtpade, SIOS uit Wolvega en een kunstgrasveld voor KC De Hoeve uit het gelijknamige dorp.
Lees meer
Nieuw trainingsveld met kurk en kokos voor Apollo ‘69
Apollo ’69 uit ’s Gravenpolder (gemeente Borssele) heeft een nieuw kunstgrasveld met Geo-Infill. Het trainingsveld, aangelegd door Traas en Ovaa samen met J&E Sports, is afgelopen week gereed gekomen.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4
Lijmen of naaien?
Bij een kunstgras(hockey)veld gaat de aandacht vaak uit naar de kwaliteit, de prijs en de gevolgen van een onderbouw of toplaag, maar het zijn doorgaans de details die het verschil maken voor de uiteindelijke prijs van een kunstgrasproject.
Dit zie je op de Dag van de Sportaccommodaties
Op donderdag 8 maart is het weer zover: de jaarlijkse Dag van de Sportaccommodaties. De organisatie heeft voor de zevende editie van de beurs een uitgebreid lezingenprogramma samengesteld.
'Onderhoud is minstens zo belangrijk als aanleg'
Antea Group Sport hamert op goed sportveldonderhoud. 'Productiematerialen en aanleg worden perfect genormeerd en gekeurd. Maar nadat het lintje bij de opening is doorgeknipt, ligt het veld niet langer onder de loep', aldus directeur sport Gosewin Bos.
'Wij ambiëren sportfacilitering over de hele breedte'
Antea Group Sport is een van Nederlands grootste bedrijven op het gebied van sportvelden. Het streeft ernaar om voorop te lopen op het gebied van ontwikkeling, kwaliteit en milieu.
Het wordt druk op de Nederlandse kunstgrasmarkt
Nederland is sterk in kunstgras. Veel van de grote aanbieders komen uit Nederland of hebben Nederlandse roots. Daarbij wordt snel vergeten dat ook China verschillende grote aanbieders kent. CC Grass uit Nanjing is zelfs al verschillende jaren actief op Euopese markt en heeft met Antea Group, CSC Sport en De Sallandse verschillende projecten gerealiseerd.
Koggeland gelooft in natuurgras
Het SBR-debacle doet vermoeden dat we alleen nog maar op gemalen autobanden sporten, maar het tegendeel is gelukkig waar. Overal in Nederland zijn nog fieldmanagers die volop geloven in de combinatie van sport en natuurgras. Dat dit niet alleen de oudere garde is, bewijst Jan Delamarre van de gemeente Koggenland.
Bos (directeur Sport): ‘Wij ambiëren sportfacilitering over de hele breedte met onze accommodaties’
Het Handboek Kunstgras zet alle feiten en bijzonderheden rond kunstgras op een rij. Antea Group Sport, een van Nederlands grootste bedrijven op het gebied van sportvelden, was er op het gebied van kunstgras vanaf het begin bij.
Kunstgrasvelden hoeven niet als wegwerpartikelen te worden behandeld
In oktober 2012 won J&E Sports de Sportfacilities Innovatieprijs met een seal-techniek die vol inzet op recycling. Duurzaam ondernemen is dit bedrijf voor kunstgrasaanleg en -onderhoud en landscaping uit Oss dus niet vreemd. Ook lapt J&E Sports oude kunstgrasvelden op.
1 | 2 | 3