Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Fieldmanagement Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Fieldmanager of the Year
Nederland

Tel: 024 360 24 54
E-mail: project@nwst.nl

www.nationaalsportveldencongres.nl
Fieldmanager of the Year 2018
Marc Grooteman werd tijdens de Nationale Sport Vakbeurs 2017 uitgeroepen tot Fieldmanager of the Year 2018. Jan Gijzen is uitgeroepen tot Fieldmanager High Potential.

De uitreiking kon dit jaar opnieuw rekenen op veel belangstelling. Zo'n honderd man zagen hoe vier trotse genomineerden hun opwachting maakten. Volgens juryvoorzitter Bernard van den Bosch zaten de kanshebbers erg dicht bij elkaar.

Uit kanshebbers Henri ter Braak, Nico van Eerden, Marc Grooteman en Jan Gijzen werd uiteindelijk Grooteman verkozen tot Fieldmanager of the Year. Grooteman valt in het bijzonder op omdat hij veel aandacht besteedt aan innovatie, aldus de jury.

Jan Gijzen van FC Utrecht ging er vandoor met de titel Fieldmanager High Potential. Na Ron de Mol, Wim Kerkhofs en Maarten van Heck is hij de vierde die de titel mag dragen. Grooteman schaart zich in het rijtje van eerdere winnaars Bernard van den Bosch, Peter Mook, Bertus Carelse, Ad van de Luijtgaarden, Theo van Rossenberg, Henri Bekkers en Gerard Verweijen.
CONTACTPERSONEN
Marc Grooteman
Fieldmanager of the Year 2018
Jan Gijzen
Fieldmanager High Potential 2018
Gerard Verweijen
Fieldmanager of the Year 2017
Henri Bekkers
Fieldmanager of the Year 2016
Theo van Rossenberg
Fieldmanager of the Year 2015
Wim Kerkhofs
Fieldmanager High Potential 2015
Ad van de Luijtgaarden
Fieldmanager of the Year 2014
Bertus Carelse
Fieldmanager of the Year 2013
Maarten van Heck
Fieldmanager High Potential 2013
Peter Mook
Fieldmanager of the Year 2011
Bernard van den Bosch
Fieldmanager of the Year 2010
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
FOTY Marc Grooteman aan de slag met bodemsensoren in Alkmaar
Marc Grooteman, sportveldadviseur bij Holland Sport, plaatste onlangs sensoren in de toplaag van een sportveld op het Alkmaarse sportcomplex Vaart.
Lees meer
Wie verdient de titel Fieldmanager of the Year 2019?
De Fieldmanager of the Year-verkiezing is net achter de rug. Maar omdat het organiseren van deze wedstrijd een hoop werk is, gaat de inschrijving alvast van start. Laat ons daarom weten wie de titel van 2019 verdient!
Lees meer
Massale steun voor Erwin Beltman als Fieldmanager of the Year
Afgelopen dinsdag plaatste de redactie een oproep voor de verkiezing Fieldmanager of the Year 2019. Dat hebben we geweten: onze mailbox ontploft momenteel.
Lees meer
DLF nu ook sponsor van Britse Fieldmanager of the Year Award
DLF is al jaren verbonden aan de Nederlandse Fieldmanager of the Year-award. Sinds afgelopen jaar is het graszaadbedrijf ook hoofdsponsor van de Britse Groundsman of the Year Award.
Lees meer
The day after... Fieldmanager of the Year 2018
Gisteren vond de achtste uitreiking van Fieldmanager of the Year plaats. Kijk hier voor een fotoreportage en meer over het juryoordeel.
Lees meer
Marc Grooteman Fieldmanager of the Year, Jan Gijzen High Potential
Marc Grooteman werd vandaag tijdens een bijeenkomst op de Nationale Sport Vakbeurs uitgeroepen tot Fieldmanger of the Year 2018.
Lees meer
VIDEO: Jean Heybroek over de Fieldmanager of the Year-verkiezing
In een video vertelt Maarten van Heck van Jean Heybroek (Toro) waarom zij sponsor zijn van de Fieldmanager of the Year-verkiezing.
Lees meer
VIDEO: DLF over de Fieldmanager of the Year-verkiezing
In een video vertelt Hendrik Nagelhoud van DLF waarom zij sponsor zijn van de Fieldmanager of the Year-verkiezing.
Lees meer
Fieldmanager of the Year-verkiezing in zicht!
Nog een etmaal en dan weten we wie zich Fieldmanager of the Year 2018 mag noemen: Henri ter Braak, Nico van Eerden, Jan Gijzen of Marc Grooteman. Toegang tot het avondprogramma is gratis met een toegangsbewijs voor de beurs.
Lees meer
VIDEO: Wordt Henri ter Braak de Fieldmanager of the Year 2018?
Eén van de vier genomineerden is Henri ter Braak van Ter Braak Cultuurtechniek. Ter Braak barst van de ambitie om de jeugd het fieldmanagementvak in te trekken.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
Dat kunstgras de toekomst heeft, is een grote leugen
Sjoerd Mossou schrijft over voetbal als auteur en columnist voor onder andere het Algemeen Dagblad en Hard Gras. Tijdens de uitreiking van de Fieldmanager of the Year op 15 november jl. gaf hij een lezing over kunstgras in het betaald voetbal.
'Een mooi stukje waardering voor het werk dat ik al jarenlang lever'
Op woensdag 15 november werd voor de achtste keer de Fieldmanager of the Year gekozen. Marc Grooteman van Holland Sport werd uitgeroepen tot Fieldmanager of the Year 2018, terwijl Jan Gijzen de schaal voor High Potential mee naar huis mocht nemen. Vakblad Fieldmanager was erbij en sprak met de jury.
'Bodemscan tilt sportveldonderhoud naar hoger niveau én brengt ons dichter bij Green Deal'
Wie wordt de opvolger van Fieldmanager of the Year Gerard Verweijen, die het afgelopen jaar menige leerling voorlichting gaf over fieldmanagement en robotmaaiers? Henri ter Braak barst van de ambitie om de jeugd het fieldmanagementvak in te trekken.
'Ik ben het niet eens met de kreet dat er steeds minder kan'
Nico van Eerden: Uitvoerder Parken, Landschap, Civiel bij beheerorganisatie Gildebor. Rasoptimist en genomineerde voor de Fieldmanager of the Yearaward. Wie is hij en wat doet hij in zijn dagelijks werk?
Fieldmanager van de toekomst stuurt groot deel van het werk aan via telefoon
Wie wordt de opvolger van Gerard Verweijen als Fieldmanager of the Year? Marc Grooteman (49) heeft, net als Verweijen, een gemeenteachtergrond en begeeft zich tegelijkertijd op de markt met robotmaaiers. Daarnaast maakt hij gebruik van allerhande andere technische snufjes.
'De trainer zei dat de winst mede onze verdienste was; dan heb je écht eer van je werk!'
Wie wordt de opvolger van Fieldmanager of the Year Gerard Verweijen? In Maartensdijk staat een FC Utrecht-fan in hart en nieren op, Jan Gijzen. Niet alleen is hij fan van FC Utrecht, ook is hij trots op het werk dat hij doet. Elk nieuwtje over de positie van Stadion Galgenwaard in de veldencompetitie zet hij trots op de Facebook-pagina Grasmeesters FC Utrecht.
Bale & Messi: 'Eat your heart out'
Wie de beste is, mag zich meten aan andere toppers. Daarom brachten Fieldmanager en Greenkeeper of the Year 2017 begin april een bezoek aan de beste stadionvelden en trainingscentra van de wereld. Mede dankzij Fieldmanager of the Year- én Greenkeeper of the Year-sponsor Jean Heybroek en Greenkeeper of the Year-sponsor ICL stonden
De jeugd heeft de groene toekomst!
Amper twee maanden nadat hij ‘ja, ik wil’ zei over zijn ambassadeursrol, heeft Fieldmanager of the Year 2017 Gerard Verweijen zijn ambassadeurspet al volop op. Met genoeg groene opleidingen, maar relatief weinig pr om het vak onder de aandacht te brengen, neemt hij het heft in eigen hand.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
FOTOREPORTAGE