Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Fieldmanagement Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Kiwa ISA Sport
Papendallaan 7
6816 VD Arnhem
Nederland

Tel: 026 483 46 00 / 06 225 563 33
Fax: 026 483 46 30
E-mail: info.isa-sport@kiwa.nl

www.kiwa-isa-sport.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Kiwa Isa Sport trekt nieuw personeelslid aan
Ex-basketbalinternational Sander van der Holst is per 1 april 2018 in dienst getreden bij Kiwa Isa Sport als Unit Manager.
Lees meer
FC Breukelen laat hoofdveld ombouwen tot kunstgras met TPE
Onlangs is bij FC Breukelen een nieuw kunstgrasveld opgeleverd, waarbij het hoofdveld is omgebouwd. Nadat verschillende voetbalsystemen waren bespeeld en beoordeeld, viel de keuze uiteindelijk op Edel Grass Diamond Blade met een shockpad en TPE infill.
Lees meer
Kiwa Isa Sport: voor goede, duurzame en veilige sportaccommodaties
U kunt hier terecht voor advies, keuring en certificering om uw sportfaciliteiten in topconditie te krijgen en te behouden
Lees meer
Kybys breidt team uit met bekende naam in de sportbranche
Christian van Genugten treedt per 1 maart 2018 in dienst bij Kybys ingenieurs en adviseurs als projectmanager.
Lees meer
Teleturf-project komt eind 2018 met resultaten
Het Municipal Sport Foundation of Valencia coördineert samen met zes Europese organisaties het Teleturf-project. Dit project is opgenomen in het Erasmus + programma van de Europese Unie.
Lees meer
'Ons doel is meer niche-oplossingen te bieden voor uitdagingen in de industrie'
Onlangs werd bekend dat het Chinese CCGrass een Europese vestiging krijgt onder de naam Altime Sports & Leisure GmbH. Fieldmanager sprak met de CEO van deze vestiging, Bryn Lee, over de plannen en ambities voor Europa.
Lees meer
FSB Keulen van 7 tot en met 10 november
Van 7 tot en met 10 november wordt een nieuwe editie georganiseerd van de FSB-beurs. De tweejaarlijkse beurs vindt traditiegetrouw plaats in Keulen.
Lees meer
Wie staan er op de Nationale Sport Vakbeurs?
Vandaag over precies twee weken begint de Nationale Sport Vakbeurs. De beurs vindt plaats op woensdag 15 en donderdag 16 november.
Lees meer
BSNC-bijeenkomst ‘Kunstgras: de discussie voorbij?’
Er is zoveel gaande in kunstgrasland, dat het niet gek is dat 'de gewone man' het overzicht kwijtraakt. BSNC organiseert 14 december een bijeenkomst waarin aanwezigen worden bijgepraat over de stand van zaken.
Lees meer
Stadionveld S.V. Kampong opgeleverd en goedgekeurd
Afgelopen woensdag is het hockey stadionveld van S.V. Kampong goedgekeurd door KIWA-ISA Sport, waarna er nog een internationale FIH keuring zal plaatsvinden.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
Je kunt hier altijd een balletje slaan!
Tennisclub Capelle is een vereniging voor en door leden. Met zijn allen houden ze de club draaiend; vrijwilligers spelen dus een essentiële rol. Maar: ‘Voor het schoonmaken van toiletten krijg je geen vrijwilligers, dus dat hebben we vanaf het begin uitbesteed’, zegt voorzitter Ruud Gruson.
Dit zie je op de Dag van de Sportaccommodaties
Op donderdag 8 maart is het weer zover: de jaarlijkse Dag van de Sportaccommodaties. De organisatie heeft voor de zevende editie van de beurs een uitgebreid lezingenprogramma samengesteld.
SGS Intron en Kiwa Isa Sport reageren op afschaffing toeslag
NOC*NSF heeft de bijdrage voor het kwaliteitszorgsysteem bij periodieke keuringen afgeschaft, zoals te lezen is in het artikel ‘NOC*NSF stopt inning bijdrage kwaliteitszorgsysteem bij verplichte periodieke keuringen’.
Perfect Pitches
Vakblad Fieldmanager laat in deze rubriek de meest bijzondere projecten van de afgelopen periode zien.
Padel: sport in opkomst!
Padel is een racketsport met veel kenmerken van squash en tennis. Deze combinatie staat garant voor snelle en spannende rally’s. Het speelveld is te vergelijken met een tennisbaan, maar dan kleiner en met een omheining van glas en hekwerk.
'Elke week werd de ondergrond positiever gewaardeerd'
Fielddrain, bij sommigen wellicht bekend als 'drainbeton', biedt een duurzame en financieel aantrekkelijke oplossing voor nieuwbouw en reconstructie van bestaande, slecht waterafvoerende hockey- en tennisconstructies.
Nieuw vraagstuk voor de markt: grond of bouwstof
Deze zomer wordt in Amersfoort het kunstgrasveld van voetbalvereniging Cobu Boys vervangen. Een renovatie zoals dat wel vaker gebeurt, zou je denken. De uitloging van rubbergranulaat was op deze locatie echter zo sterk dat de grond geklasseerd werd als verontreinigd, waarna de bodem gesaneerd moest worden.
Een nieuw bedrijf dat de ontwikkeling van sportnormen ter hand gaat nemen
Theo Ceelen heeft zijn bedrijf verkocht. Dat betekent echter niet dat hij milder is geworden en zijn mening over ontwikkelingen in de markt voortaan onder de mat veegt. Verre van dat.
1 | 2 | 3 | 4