Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Kiwa ISA Sport
Papendallaan 7
6816 VD Arnhem
Nederland

Tel: 026 483 46 37
Fax: 026 483 46 30
E-mail: info.isa-sport@kiwa.nl

www.kiwa-isa-sport.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Pilot online cursus 'Onderhoud en beheer van kunstgrasvelden'
Zeven Europese organisaties werken met Europese project Teleturf samen aan een online cursus voor onderhoudstechnici en beheerders van kunstgras.
Lees meer
Krinkels bereikt trede 3 op Veiligheidsladder
Krinkels is als derde groenbedrijf gecertificeerd voor de Veiligheidsladder op trede 3. Krinkels laat weten apetrots te zijn op hun medewerkers.
Lees meer
'Clubs gaan verplichte periodieke keuringen niet halen'
Per 1 juli 2018 moeten alle velden uit 2010 een periodieke keuring zijn ondergaan. De keuringsinstituten vragen zich ten zeerste af of alle clubs deze deadline wel gaan halen...
Lees meer
Nieuwe norm valdempende bodemoppervlakken speelplaatsen
Op 1 januari 2018 is een nieuwe norm (EN 1177:2018) voor de valdempende bodemoppervlakken van speelplaatsen gepubliceerd, het gaat om een vervanging van de oude norm uit 2008.
Lees meer
Kiwa Isa Sport trekt nieuw personeelslid aan
Ex-basketbalinternational Sander van der Holst is per 1 april 2018 in dienst getreden bij Kiwa Isa Sport als Unit Manager.
Lees meer
FC Breukelen laat hoofdveld ombouwen tot kunstgras met TPE
Onlangs is bij FC Breukelen een nieuw kunstgrasveld opgeleverd, waarbij het hoofdveld is omgebouwd. Nadat verschillende voetbalsystemen waren bespeeld en beoordeeld, viel de keuze uiteindelijk op Edel Grass Diamond Blade met een shockpad en TPE infill.
Lees meer
Kiwa Isa Sport: voor goede, duurzame en veilige sportaccommodaties
U kunt hier terecht voor advies, keuring en certificering om uw sportfaciliteiten in topconditie te krijgen en te behouden
Lees meer
Kybys breidt team uit met bekende naam in de sportbranche
Christian van Genugten treedt per 1 maart 2018 in dienst bij Kybys ingenieurs en adviseurs als projectmanager.
Lees meer
Teleturf-project komt eind 2018 met resultaten
Het Municipal Sport Foundation of Valencia coördineert samen met zes Europese organisaties het Teleturf-project. Dit project is opgenomen in het Erasmus + programma van de Europese Unie.
Lees meer
'Ons doel is meer niche-oplossingen te bieden voor uitdagingen in de industrie'
Onlangs werd bekend dat het Chinese CCGrass een Europese vestiging krijgt onder de naam Altime Sports & Leisure GmbH. Fieldmanager sprak met de CEO van deze vestiging, Bryn Lee, over de plannen en ambities voor Europa.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
Mooi blauw is niet lelijk... toch?
Begin dit jaar heeft de Internationale Hockey Federation (FIH) besloten dat internationale hockeytoernooien voortaan op blauw kunstgras gespeeld moeten worden.
De kurk is van de fles
Na de ophef veroorzakende Zembla-uitzendingen over SBR-rubber kon de kurk van de fles voor de kurk-infill-leveranciers: kurk wordt vaker ingezet als alternatief voor rubber-infill.
Je kunt hier altijd een balletje slaan!
Tennisclub Capelle is een vereniging voor en door leden. Met zijn allen houden ze de club draaiend; vrijwilligers spelen dus een essentiële rol. Maar: ‘Voor het schoonmaken van toiletten krijg je geen vrijwilligers, dus dat hebben we vanaf het begin uitbesteed’, zegt voorzitter Ruud Gruson.
Dit zie je op de Dag van de Sportaccommodaties
Op donderdag 8 maart is het weer zover: de jaarlijkse Dag van de Sportaccommodaties. De organisatie heeft voor de zevende editie van de beurs een uitgebreid lezingenprogramma samengesteld.
SGS Intron en Kiwa Isa Sport reageren op afschaffing toeslag
NOC*NSF heeft de bijdrage voor het kwaliteitszorgsysteem bij periodieke keuringen afgeschaft, zoals te lezen is in het artikel ‘NOC*NSF stopt inning bijdrage kwaliteitszorgsysteem bij verplichte periodieke keuringen’.
Perfect Pitches
Vakblad Fieldmanager laat in deze rubriek de meest bijzondere projecten van de afgelopen periode zien.
Padel: sport in opkomst!
Padel is een racketsport met veel kenmerken van squash en tennis. Deze combinatie staat garant voor snelle en spannende rally’s. Het speelveld is te vergelijken met een tennisbaan, maar dan kleiner en met een omheining van glas en hekwerk.
'Elke week werd de ondergrond positiever gewaardeerd'
Fielddrain, bij sommigen wellicht bekend als 'drainbeton', biedt een duurzame en financieel aantrekkelijke oplossing voor nieuwbouw en reconstructie van bestaande, slecht waterafvoerende hockey- en tennisconstructies.
1 | 2 | 3 | 4 | 5